Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není obrázek použitý zde pro Laru spíše postava z Drakanu?
    • ales.smutny
      Nene, to je nová Lara, tedy jeden z prvních artworků.
  • "Nemáme čekat, že by se hned lepila k daným výčnělkům, spíše musí během skoku natáhnout ruku (asi něco jako Ezio)."
    Dle mne je míněno, že se postava nezachytává za římy automaticky ale je použit systém jako v prvních TR, kde hráč musel aktivovat úchop za římsu tlačítkem "křížek".

"Od Ezia si Lara vypůjčila i speciální pohled, který zvýrazní vše důležité, zvaný Instinkt přežití."
    "Hodně její styl evokuje Nathana Drakea z Uncharted..."
    Autoheal? Gentlemanská "jeden na jednoho" umělá inteligence?

Uvidíme, co naznačí první gameplay záběry pro veřejnost. Má to potenciál, ještě uvidíme, jaký bude výkon ^_^.
    • ales.smutny
      Já to spíš chápal tak, že musí použít ten "meziskok", který se Ezio naučil asi v půlce hry, kdy vyskočíte a zmáčknete B, aby se natáhl a chytil výčnělku, který je dál. Ale upřímně, ten překlad ze španělštiny byl velice kostrbatý a i jeho tvůrce se přiznává, že občas nevěděl.
  • Koncepčně tenhle "nový" TR zní velmi zajímavě a příjemná změna.Snaha autorů přijít s něčím novým se cení.Poslední 3 díly(z toho 1 remake) se povedly,tak snad se povede i tento "restart".
    Držím jim palce
  • vy volové.... v tom obličeji vypadá....trochu jako....fuck...kluk....nebo sem zhulenej??
    • tenhle artwork je nic moc.. viděl jsem jiné obrázky i gameplay screeny a tam vypadala velmi dobře... pokud vim, je to i teenka, takže žádné přehnané kozy.. pokud ještě postupem času nevyrostou nebo si nenechá udělat implantáty.. teda vývojaři ji to neudělají samozřejmě :D
    • ales.smutny
      Nicméně nové artworky na přebalu onoho magazínu ukazují, že jinde je ... ehm ... ryze ženská...:) Aneb jak by řekl klasik "a pak, že nerostou" ;)
    • ucho
      no už to není ten starej dobrej Max Payne, má trochu delší vlasy, aspoň že ta noir atmosféra zůstala.
      • no a narostli mu prsa *1*
    • Zhulenej nejsi,opravdu na tom obrázku(uz poměrně starý artwork) vypadá trochu jako kluk.A protože si na to na netu stěžovalo poměrně dost lidí,tak předpokládám,že na tom ještě zapracují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit