Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider se pomalu rýsuje díky novým informacím
27.4.2011 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Není obrázek použitý zde pro Laru spíše postava z Drakanu?
-
-
Nene, to je nová Lara, tedy jeden z prvních artworků.
-
-
"Nemáme čekat, že by se hned lepila k daným výčnělkům, spíše musí během skoku natáhnout ruku (asi něco jako Ezio)."
Dle mne je míněno, že se postava nezachytává za římy automaticky ale je použit systém jako v prvních TR, kde hráč musel aktivovat úchop za římsu tlačítkem "křížek".
"Od Ezia si Lara vypůjčila i speciální pohled, který zvýrazní vše důležité, zvaný Instinkt přežití."
"Hodně její styl evokuje Nathana Drakea z Uncharted..."
Autoheal? Gentlemanská "jeden na jednoho" umělá inteligence?
Uvidíme, co naznačí první gameplay záběry pro veřejnost. Má to potenciál, ještě uvidíme, jaký bude výkon ^_^. -
-
Já to spíš chápal tak, že musí použít ten "meziskok", který se Ezio naučil asi v půlce hry, kdy vyskočíte a zmáčknete B, aby se natáhl a chytil výčnělku, který je dál. Ale upřímně, ten překlad ze španělštiny byl velice kostrbatý a i jeho tvůrce se přiznává, že občas nevěděl.
-
-
Koncepčně tenhle "nový" TR zní velmi zajímavě a příjemná změna.Snaha autorů přijít s něčím novým se cení.Poslední 3 díly(z toho 1 remake) se povedly,tak snad se povede i tento "restart".
Držím jim palce -
vy volové.... v tom obličeji vypadá....trochu jako....fuck...kluk....nebo sem zhulenej??
-
-
tenhle artwork je nic moc.. viděl jsem jiné obrázky i gameplay screeny a tam vypadala velmi dobře... pokud vim, je to i teenka, takže žádné přehnané kozy.. pokud ještě postupem času nevyrostou nebo si nenechá udělat implantáty.. teda vývojaři ji to neudělají samozřejmě :D
-
Nicméně nové artworky na přebalu onoho magazínu ukazují, že jinde je ... ehm ... ryze ženská...:) Aneb jak by řekl klasik "a pak, že nerostou" ;)
-
no už to není ten starej dobrej Max Payne, má trochu delší vlasy, aspoň že ta noir atmosféra zůstala.
-
-
no a narostli mu prsa *1*
-
-
Právě že ne :D
-
-
-
Zhulenej nejsi,opravdu na tom obrázku(uz poměrně starý artwork) vypadá trochu jako kluk.A protože si na to na netu stěžovalo poměrně dost lidí,tak předpokládám,že na tom ještě zapracují.
-