Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider - videorecenze české PC verze
21.3.2013 | Lukáš Grygar
277 příspěvků
-
prehnane moc "wow" efektu ala uncharted a malo/zadnej opravdovej skakaci quest kterej potrebuje aby clovek u hrani i premyslel.. jinak ale hra urcite za zahrani stala
-
juuu, tak to je jedna z najlepsich Lukasovych videorecenzii :)
-
-
Tak s tím musím naprosto souhlasit.
Videorecenze je skvělá. Celkem dobře a nezaujatě rozebírá hru a Lukášův smysl pro humor se zde zase krásně utrhl ze řetězu:) Kvůli takovým recenzím stojí za to přetrpět i zase příběh o chudáku Kratovi, kterého bohové přinutili zničit vše co miloval... -
-
....nezaujatě rozebírá hru ??? O hre samotnej je tam fakt more informácií *1* A to slovo nezaujetě ? Tak také tu na Games nemajú v slovníku *4* A mimochodom...je to aj tak idea, človek nedokáže byť nezaujatý...
-
-
Tak sem nechodievaj ked tu je setko napi*cu. Uplakane decko.
-
-
-
-
Videorecenze od Lukáše pro mě působí jako balzám na duši. Jen houšť :)
-
Tak tahle recenze je naprosto super.Chválím Lukáše a víc takových recenzí..Jinak nejlepší 77.9% :D
-
-
Jo jo souhlasim, take jsem se u toho bavil a technologie TreeFX tak ta me opravdu dostala :-))) palec nahoru ...
-
-
AMD Hair Quality Tress FX...
A skutečně - vtip se povedl *1*
-
-
-
http://www.sector.sk/videohd/19837/tomb-raider-videorecenzia.htm
už len tolko pani... -
-
games.cz recenze tressfx facepalm
dát tam vložku z reklamy na shaumu mi přijde celkem dost ujetý
drogy? -
...a ešte drobnosť. Sector na videa používa YouTube...a nešúpe tam vynútenú reklamu. Čo ma niekedy ide zabiť. Keď napr. zmením kvalitu videa, znova tá istá reklama. Idem pozrieť iné video a tá istá reklama dokola. Cítim sa tu ako Teleshoppingu *1*
-
-
ked si lama a nevies blokovat reklamy tak prestan vyplakavat
-
-
sa čudujem, že ti nezmazali príspevok *1*
-
Konecne recenze ktera ukazuje aspekty hry ! *5*
-
recenze je skvělá díky a ty vlasy jsou parádní *14*
-
Tiež sa prikláňam viac k tomuto štýlu, tie Lukášove srandičky mi prídu niekedy zbytočne prestrelené...aj keď v tomto prípade mi to vadí hlavne pretože nového Tomb Raidera akosi kôli tej super čarokrásnej Lare zbožňujem a nerád vidím, keď si z nej niekto robí takú nehoráznu srandu pritiahnutú za vlasy! *3*
-
jelikoz sem teprve na zacatku hry tak sem tu recenzi nedokoukal ale na muj vkus se tam moc rika o pribehu a jak to je teda aspon na zacatku a jinak k tomu este tak veci okolo sou v textovy recenzi a tohle beru jako pridanou hodnotu rozhodne bych nechtel aby to bylo stejny jak psana recenze na druhou stranu chapu lidi kterejm se tenhle druh libi vic toliko ke mne a k dlouhymu textu bez diakritiky hodne stesi pri cteni
-
Styl videorecenzi, ktery mi sedi vic - diky za odkaz na nej.
-
Vyborne zpracovane, takto ma vypadat spravna videoRECENZE. Lukas ma proste svuj styl kterej se mi vetsinou libi, ikdyz jak sem psal nize tentokrate me uplne nesedl.
-
V tom videu jsou dobře vidět ty TressFX vlasy
-
vieš oni chalani zo sektoru si na tých videorecenziách na rozdiel od niektorých jednotlivcov z tiscali dávaju aj záležať...
-
-
lol
-
-
-
kvalitni prace Lukasi, snad ti konecne pridaj, zaslouzis si to *3*
-
Mimochodem tenhle váš přehrávač konečně za něco stojí :)
-
smekám, naprosto dokonalá videorecenze, kdyz to provnate s sedym prumerem co se vyskytuje .. ehm.. jinde, naprosto boží.
-
Lukáš už sem ti ríkal že si úplný král ?...... Kámo teba ked stretnem tak ti potrasiem rukov, odfotím sa stebou a dam si podpis cez celý chrbááát :D
-
-
...detský fanúškovia :)
-
-
videorecenze každopádně super. solidních 11/10. když přimhouřím to zavřené oko, tak i 12/10.
-
-
ja by som dal 130/10 ... to sem na Games môžem ...keď hodnotenie tu nemá žiadny význam.
-