-
Čaute, nevíte jaký je nejvyšší level v torchlight 2???
-
hry filmy čokolvek není dnes větší odpad než byl dřív, to jen ty si zahořkl a vidíš na všem jen negativa, a potom chodíš spamovat na net jak je všechno napiču a jak tě všechno sere, připomínáš mi důchodce co nadávaj na mládež a jak bylo za komunistu všechno lepší :D *14*
-
Kdo psal tu recenzi? Rozdělování bodů do vlastností nebo statistik vubec není předem daný, já sem v týhle hře spoustu vlastností přeskočil a dal sem bodíky jinam a sou tam nato 3 stromy aby si člověk moh udělat build co mu sedí, takže to není ani trochu daný jak to má bejt
-
a ešte niečo keby sa D3 nevolalo D3 tak ani pes po tej hre neštekne :)
-
Diablo 3 nevypadá ako WoW, bohužiaľ ani ako Diablo, Hacket out
-
má pravdu ten chlapec
-
tak ako pre koho, diablo 3 bolo zas pre mna sklamanie, po troch tyzdnoch som to prestal hrat, 2 miliony gold na ucte, vsetko gear zlty a hnedy ...fakt nuda... zato torchlight je fakt super, od hracov ma fakt vysoke hodnotenie, pre mna ani nema slabiny:)) hf^^
-
Konkurent diabla :D To je hloupej vtip tvl, tadle hra D3 nesahá ani po paty :/ znovuhratelnost - 0 , obtížnost, úplně uprdele jakoou dáš - 0, sety a itemy, promiň ale neměl sem prakticky žádnost radost z oranžovejch dropů - 0, grafika - 0, a tak dále.
-
Instaluji demo. Vsem dekuji za odpovedi.
-
Můžeš resetovat skilly (vice než 3 poslední), ale není to oficiální způsob, stejně tak jde měnit obtížnost a spousta jiných věcí. Záleží jen na tobě, jestli si hru zkazíš cheatováním přes konzoli (postup se dá snadno vyhledat, zrovna tak info o připravovaných modech, zkus třeba oficiální fórum), nebo ji jen přiměřeně použiješ k poznání schopností postav. Obtížnost doporučuju “veteran“, zdá se mi nejzábavnější, teda minimálně na první zahrání / postavu. Jak je to s přetočením z vlastí zkušenosti stále nevim, protože tradičně rád začínám od znovu;-)) Momentálně jedu za enga s kanonem + robůtci / elite, ale líbí se mi všechny postavy, i když toho Outlandera zatím poctivě nehraju. Razím klasiku, mág, válečník +“ něco úchylnýho“. Za úchyla bych sice označil právě toho “pistolníka“ / Outlander, protože skrz skilly z něj můžeš postavit cosi jako vyvolávače fialových oblud. Necra mi připomíná rozhodně nejvíc ;) Vyvolávat, respektive konstruovat pomocníky, může i mnou hýčkaný nekrotitel duchů, Egon *16*
-
Doporučuji hrát na Veterána. Casual a Normal jsou dost snadné a Elite mi přijde zbytečně těžká. Jinak hraní různých obtížností ti nepřináší žádné výhody (až na achievementy) a jde spíš jen o to jakou výzvu chceš.
-
Tak sem ve třetím aktu a hru si dost užívám. Ze začátku jsem si jako old school hráč Diabla 2 a fanda D3 říkal, že to bude zase nemastné neslané jako první Torchlight, nicméně mě neskutečně překvapilo, jak obrovský skok tahle hra ušla oproti jedničce. Nebál bych se tvrdit, že je to podobné, jako rozdíl mezi prvním a druhým Diablem. Mnohem pestřejší lokace a potvory, prakticky nic se neopakuje (což byl kámem úrazu předchůdce FATE) a hra furt něčím překvapuje. Hra má typický pure diablovský návyk "ještě jeden dungeon a jdu spát" a to je u mě nejsilnějším měřítkem hratelnosti. Co se mi líbí víc, než v Diablu 3, jsou velké dungeony i pro vedleší questy (ne jen nějaké mala odbočka na 2 minuty) a spousta bossů. Je jich tu fakt mraky. Gem systém je taky povedený, stejně tak enchanter, který už má konečně omezený počet okouzlení a může i enchatnty rušit, skvělá věc.
Co mě naopak moc netankuje (jako některé), je po sté servírovaný stat/skill systém, ve kterém už sem se napumpoval bodů dost v Diablu 2. Podle mě ve hře tohoto typu už přežitek, protože vždy je optimální kombinace statů a hlavně jde imho primárně o loot. Taky bych řekl, že člověk tady nepostaví moc buldů, jako třeba v D2 nebo D3, protože level cap je 100 (plus hromada skill bodů z FAME) a můžete mít tak dost skillů namaxovaných (a spousta skillů je tam k ničemu, nebo to samé v bledě růžovém). Ve finále to je tak, že po výběru těch "nejlepších" skillů nastává (na celé zdouhavé pouti až do 100 levelu) už jen pumpování bodíků a stává se to rutinou. Odemykání nových variant skillů až do maximálního levelu a experimentování s různými kombinacemi tu není a tady u mě vede Diablo 3, které dokázalo, že bez skill point systému jde vytvořit lepší customizace postav. Vůbec podlě mě když už body, tak tohle bylo zvládnuté líp už v Diablu 2, kde byly alespoň synergie. Alespoň, že jdou respecovat 3 poslední skilly a můžu si skill otestovat, i když maximální power skillu versus skill na úrovni 1 je většinou nebe a dudy a tím se dostáváme k tomu, že hra mě nutí hrát znova a grindovat, abych mohl vyzkoušet jiné buildy, i když jsem přesvědčen, že jich tu moc zajímavých nebude.
Hudba mě překvapila a zároveň trochu nakrkla, protože je to dost veliký recyklát z Diabla 2 (dokonce sedí i akty a příběh je taky carbon kopie v blědě modrém). Vím, že je hudba od stejného autora, ale to neomlouvá to, neudělat novou hudbu a jen upravit to, co už udělal, to je trochu laciné. Ta hra prostě podle mě až moc okatě hraje na nostalgickou notu Diablo 2 hráčů.
Taky se obávám, že po dohrání už nebude co dělat, protože dobré itemy padají až moc často (žádná vzácnost), mody mě nějak nelákají a hra nemá platformu jako je battle.net, takže se bude vesele cheatovat, hackovat a ekonomika prakticky nemůže existovat. Taky se bojím, že s patchema to taky nebude nějak slavné. Závěr je takový, že je to imho po D3 a D2, nejlepší diablovka (ale pořád klon), co sem hrál, možná bych jí dal i na úroveň Diabla 2, ale to ještě nevím. .) Nicméně, řekl bych, že ta hra se nebude hrát zdaleka tak dlouho jako Diablo 3 kvůli výše zmíněnému. Mám silný, pocit, že historie se bude opět opakovat. -
no FATE vytvořil jeden člověk a spolu s některými veterány z Blizzard North zalozili Runic (viz. wiki: Development of Trochlight was led by Travis Baldree, designer of Fate, joined by Max Schaefer and Erich Schaefer (co-designers of Diablo and Diablo II)and with entire Flagship Seattle team). Torchlight 1 byl v podstatě pokus zkombinovat principy předchozích her vývojářů z runicu a jelikož to uspělo tak se teď udělalo plnohodnotný pokračovaní!
-
Nainštaloval som, pohral som dve hodky a zmazal som. Možno niekedy inokedy.
Ale o tom pochybujem, ten kreslený štýl skrátka nie je moje gusto. Pamätám si, ako sa trollovia vysmievali tomu, že d3 nemá temnú atmosféru a podobá sa na world of warcraft. Ak diablo 3 vyzerá ako wow, tak potom torchlight vyzerá ako nejaká omaľovánka pre deti. Keď niečo také u vás dokáže navodiť atmosféru, tak blahoželám, máte fakt dobrú fantáziu. No ja som sa pri tom cítil, akoby som celý čas hral tajný level diabla 3 s jednorožcami.
Zvitky mestskej brány, identifikácie, spamovanie elixírov a respecy? K tomu sa už fakt nemienim vracať. Prekonané herné mechanizmy, ktoré hráča len obmedzujú a lezú mu na nervy.
Táto hra má s diablom spoločné len to, že ide o point and click akčné rpg. A hudbu. Ale inak nič. Keby nebola "od tvorcov pôvodného diabla" , ani pes by po nej neštekol. A nič by na tom nezmenili ani zástupy hipsterov, trolov a iných pochybných živlov spamujúcich nezmysly typu "veľké spoločnosti robia zlé hry, nezávislé spoločnosti robia dobré hry, v minulosti sa robili dobré hry, dnes sú hry/filmy/čokoľvek odpad atď." -
Nevím, jestli to myslí vážně.
-
"Tak vzhledem k tomu, že diablo 3 je dělané pro lidi bez mozku..."
Jako Torchlight 2... -
Hlavně mele totální závádějící nesmysly. Koho zajímá kde kdo je, mě zajímá hra a ne kdo jí dělal. Typický Blizzhate trolík.
-
Problém je, že většina lidí bude vždycky hrát s cookie cutterem a u her, kde jde o kompetitivnost (PvP atd..), to platí dvojnásob. Žádný stat systém tohle nevyřeší.
-
Není jedno, jestli to je nebo není kopie FATE? Nakonec i FATE je kopie Diabla a ještě hodně nepodařená... :)
-
Co bys doporučil - jít new game+ na stejnou obtížnost, nebo postupně zvyšovat obtížnosti? Aby to pak nebyla moc velká vražda hopnout třeba s inžou z normalu na new game+ do veterána... *8*