-
posledni cast FATE vysla v roce 2009 tudiz ve stejnem roce jako Torchlight. Takze dost pochybuji ze by to bylo tak snadne jak pises. Nebo ze by ten tvurce delal FATE i Torchlight ve stejnem roce? Ale tohle neni zas az tak podstatne , podstatne je ze Torchlight se snazi delat konkurenci Diablu a pritom jeho koreny a inspirace je uplne nekde jinde a to ze se o tom radsi nikdo nezminuje moc oficialne je k zamysleni a jen potvrzuje ze onen tvurce a jeho prechod z FATE na Torchlight asi nebyl tak hladky jak se prezentuje.
-
1) Obtížnost jde vybrat jen u tvorby postavy, ale není problém "založit" LAN kde se obtížnost vybírá při založení a hrát si na něm sám. Na NG+ obtížnost roste trochu jinak než by se asi čekalo. Moje dojmy jsou takové, že vše zabiju mnohem rychleji, ale všeho je víc a dokážou mě zabít také mnohem snáž. Co jsem zavětřil tak by se s jednou postavou mělo jít dostat až do NG++++, kde už by potvory měli mít level dost nad 100.
2) Ano poslední tři body lze za peníze vzít zpět a existuje i neoficiální cesta s respec potionem.
3) Inženýr a Outlander mají větev s vyvolávání, ale čistý summoner ve hře není.
4) Zatím venku není modkit, takže ti tohle nikdo neřekne, ale pokud jsi zvědavý tak se podívej na ofico fóra, kde lidi postují svoje představy co by chtěli. -
Pokud by si o tom něco četl... tak bys zjistil že tvůrce fate pracuje pro Runic, tu firmu která vyvíjela Torchlight. A sami tvůrci řekli, že chtej torchlight udělat přesně jako bylo FATE, ale jen vylepšit nějaké prvky ve stylu Diabla....Prostě chtěli mít nový FATE s jiným názvem.
-
3. hraju za outlandera a jeden ze skill tree je věnovaný vyvoláváním různých monster, ale asi to mají i ostatní classy. Taky je má hodně poison skilly takže asi ten outlander.("rogue"). Dám příklad můžu se nabuffovat tak, že pokud zabiju někoho strelnou zbrani tak je x procent sance na to ze se narodi netopyr ktery vydrzi 10s(dá se vylepšit) a bojuje s tebou + curse při kterém když monstrum zabiješ tak se ti narodi zase takovej skritek taky zije 10 s +- ale muzes jich mit dost kdyz rychle zabijis + jedno OP velké monstrum které vydrží myslím dokuď nechcípne tam není limit.
-
Obtížnost se v průběhu měnit nedá. Jak je to s obtížností u new game+ nebo new game++ bych taky rád věděl.
Zkušenostní bodíky se dají vzít zpátky, ale maximálně 3 poslední přidělené.
Dál ti nepomůžu, sám nejsem moc daleko.
Nezapomeň vyzkoušet demo, když už nic jiného, tak si prostuduješ všechny skill tree a získáš obrázek. -
Zdravim. Jako fanousek D2 a TQ jsem se straslive tesil na D3, ale kvuli aukcim a konstatnimu pripojeni (ktere neprinasi temer zadnou protihodnotu v podobe prinosu pro hrace), jsem se rozhodl, ze hru svymi financnimi hlasy nepodporim. Nastesti je tady T2, ktery vypada jako stvoreny pro me.
Mam jen par otazek: 1) Jak je to s tou obtiznosti? Je nastavitelna na zacatku, nebo ji muzu menit i v prubehu? Po rozehrani new game+ se automaticky zvysuje, ci si ji zase vybiram? Kolikrat muzu rozehrat novou hru s tou samou postavou? Muze se stat, ze si na zacatku zvolim tezsi obtiznost a kdyz to budu hrat potreti, ak to kvuli automatickemu navysovani obtiznosti nebudu zvladat?
2) Existuje ve hre nejaka NPC, ktara mi umozni vykoupit zpet jiz investovany zkusenostni bod? Patrim mezi hrace, kteri si tvori postavu podle sebe (nikoliv podle navodu na internetu) a tak bych zpetne prerozdeleni bodiku za nejaky postih uvital.
3) Moji neoblibenejsi postavou ze vsech "click festovych RPG" byl Necromancer z Diabla2. Jaka postova z T2 se nejvice podoba jeho stylu hrani?
4) V diskuzi byly nekolikrat zminene chystane patche a mody od hracu. Mohl by nekdo naznakem zminit, co se tedy pripravuje a chysta?
Predem diky za odpoved. -
V roce 2005 vysla hra FATE (ma dve pokracovani) , Torchlight je jeho kopie. A tim nemyslim ze to je taky diablovka , ale da se rict ze to je zkopirovane do detailu. Vcetne peta , cartoon grafiky a dalsich veci. O tomhle kupodivu nikdo nepise , dela se ze Torchlight je konkurent Diabla ale jde jen o prachsprostou kopii neceho co uz nekdo vymyslel.
-
Tak jsem taky nevydržel a po pozitivních dojmech z dema zakoupil plnou verzi. Zatím valím inžu s obouruční palicou, pak si dám berserkra a nakonec dojde i na embermága. Akorát ten outlander mi nějako nesednul. Prubnul jsem v demu "pistolníka" a nějako to nebylo ono.
Už se těším, až si půjdu dneska večer zarybařit dynamitem *1* -
T2 je jednoznacne po D2 nejlepsi akcni rpg co vubec vyslo. Doufam a vypada to hodne slibne ze obdobne se bude darit i Grim Dawn od tvurcu TQ.
No a D3 tento failovy hnus pro nerdy si muze Blizzard strcit tak akorat do pr..le, jeste ze jsem uz tento predrazeny hnuj prodal.Dnes uz to nema zadnou cenu -
Nevím jestli je demence smysl, spíš postižení
-
protože na ni musí dojít řada
-
Shrnuti recenze...K.Drda je jednoduchej, nekomplikovanej a ve všech ohledech klasickej noob player...
-
je to nejlepsi protoze je to levnejsi, tot vse, vitej v cechach, viz. lidi chcipajici na chlast, protoze si kupujou 30l demijony "stolni vodky" za 500kc a pak se divi ze nevidi
-
hmm taky je jenom promakanejsi, vypada lip, je tezsi (proto asi brecite), je u nej lepsi servis(pravidelny patchovani), vydrzi dyl, atd.atd.
to je jenom tak pro informaci -
lol, prej zadnej end game, to ze nejsi schopnej se k nemu propracovat, neznamena ze ho nema, trotle
-
Elite obtiznost prijemne prekvapila, vetsinu casu musi clovek zapojit i druhou ruku a svizne s panakem litat a vyuzivat teren. A za krasnou cenu kolem 350,- v releasu je to jasna volba.
-
ted jsem objevil new game + :-D paráda takže to má ty "jakoby obtížnosti" *5* *5* *5*
-
tak už mám inženýra a je to s nim sranda
-
jo a proč tadle recenze neni na hajlajtu na mainpage?
-
Po neúspěšných návratech do D3 (ale 500 hodin mam:) jsem se na TL2 hodně těšil. První dojmem (s ohledem na to, že jsem na youtube 1 akt viděl) bylo troška zklamání, a byl to pro mě po přechodu z D3 hrozný nezvyk. Ale pak mě hra chytla a gradovalo to třetím aktem, který je grimovsky kouzelný a celkově je mě tohle prostředí blízké. Poslední akt mě připomněl první díl, kdy jsem se znuděně probíjel podzemím a čekal na něco osvěžujícího. A to s postavou, se kterou jsem si myslel, že mě to bude bavit nejméně. Engineer se po čase proměnil v nevěstu Alexandra Volty, vrhajíce se mezi "popcorny" (jak runic nazývá ty malé potvory co po jedné ráně vybuchují), nabít se elektřinou a pak dle uvážení ji použít do útoku nebo k vylepšení svého štítu. A do toho vypouští roboty, z nichž ten utočný je naprosto odzbrojující a získal si přezdívku Chuck Noris. Runic se povedlo TL1 vylepsit, vse je tak nejak zabavnějsi, peti užitečnější, prostředí krásnější. Veteran obtížnost je tak akorát na občasné umírání a tak to má být, a to i s velkou zásobou léčení. Vadí mi občasný chaos v boji, mapy a absence zajímavého příběhu. Hudba je kouzelná (oproti D3)... a muže nás jako čechy potěšit, že úvodní znělka je remix Bedřicha Smetany*5* *3* , perfektní itemizace a zajímavé skilly. A občas se u toho i zasměju:)
Oproti D3 tu chybí velká komunita a lepší UI (a ukazování epenisu a cenění dropů:). Ale to je v rukou Runic games, ochotě opravovat bugy a komunikovat s hráči. Těším se na módy, zatím na diskuzích padají zajímavé vize, snad některá vydrží (a třeba se dočkáme nějakého módu se zajímavým příběhem).