-
D3 10/10 ? Vzbuď se.... ta hra není o ničem jiném než o opakovaném farmení.... ano mám tam nahráno přes 200 hodin, ale 10/10 ? Ha, ha.
-
sory za překlepy bystřejší lidé jsi to určo přeloží z té mojí hatmatilky :)
-
jj ten skill co máš od začátku...spíš jsem op protože jedu pure focus a stackuju poison damage takže není problém hitnout za 4k na lvl 30. Mám na itemech cca +50 poison a to mám slabou výbavu docel...třeba jsem našel prsten co dává +35 fire takže časem až bude lepší equip to bude rvát i monitor asi :-D jinak já si buildy vždycky vymýšlím sám a rozhodně nehledám na netu nějaký easy one jenom rád hraju netradičně(mág co bojuje na blízko, nebo rogue co kouzlí) proto jsem zvolil glaive pač dává elemnatl dmg a ono za outlandera těch skillů elemental je dost málo do asi lůvl 21 je jenom jeden takže tak :-p takže spíš než jako cookie bych to označil za glass cannon a to bude mít každá classa.
-
respec je pre lamy, ja som tiež posral build, napriek tomu som to prešiel a ešte si to užil *5*
-
Co to tu placas. Si myslis, ze celej Blizzard North je ted v runicu nebo byl ve Flagshipu? Mozna te to prekvapi ale na D3 pracuji lidi, kteri delali D2, napriklad Wyat Cheng (Senior Technical Game Designer) a jsou tam dalsi. Nevim kdo porad risi tyhle famy. Mimochodem studio Flagship zkrachovalo skoro jeste driv nez zacalo.
-
Tak co, mají takovou rozmazanou atmosféru. *1*
-
Většina lidí si nestěžuje na grafiku, ale na grafický styl.
-
už existuje respec potion mod....
-
No proto jsem to dával do uvozovek přece *3*
-
Kdy si blbečci jako ty konečně uvědomí, že Blizzard, který udělal Diablo 3 má s Blizzard North, který má na svědomí Diablo 2, společné jen jméno. Posádka Blizzard North, se rozutekla no Flagshipu (Hellgate) a Runicu (Torchlight). Takže Diablo 3 je vlastně uděláno na zakázku nějakými vývojáři pod jménem Blizzard, kteří s původím Diablem nemají nic společného. Pokud tě trojka baví...dobře pro tebe, ale uvědom si, že někteří z nás se víc zajímají o lidi, kteří hry dělají, než o nějaké značky a firmy.
-
nechapem co sa stazujete na grafiku. Hrali ste niekedy Mass effect alebo Assasins creed? Tam su tak male textury ze ledva obtiahnu tie objekty
-
TQ bol graficky spatny
-
tot je omnoho zabavnejsie ako sacred
-
Uz si proboha uvedomte, ze zadne "jenom" 8 neni, 8 je vyborne hodnoceni...jelimani
-
Tak to by mi udělali radost a na vánoce bych si to snad pořídil, teď to musí stranou kvůli Borderlands 2, Dishonored a Hitmanovi. *1*
-
70 hodin v T2 a nemůžu se dočkat až dnes vypadnu z práce a vrhnu se na to.
-
To zdaleka ne. Hraju na veterana za Outlandera (glass canon) a stačí přehlídnout jednoho nepřítele, který se na mě chystá naběhnout a jdu k zemi. Pak jsou tam zákeřnosti jako nepřátelé se schopností "reflect missile" což pro nepozorného střelce znamená okamžitou smrt :D No a to radši nemluvím o elite obtížnosti.
-
Nesmis to hrat na lehkou obtiznost
-
Ja nemam cil to hrat 100h, dohraju new game + a koncim.
-
Mno to ať my vysvětlí pánové vývojáři TL2, při pobyhu šli fps dopiče, stejně tak při mlácení vetších skupin. Kktinec