Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo V-sync dela ve hrach ruzny prasarny...... rozhodne vypinat vsude.
  • S přáteli často používáme chiev "čív". Taky je to prasárna, ale krátká.
  • na D2 mě za kouzelnici štvaly immuní potvory na Hell obtížnost, člověk musel hledat kompromis mezi dvěma magickými elementy (což snad u jiné postavy do žádné zásadní míry nebylo potřeba), protože jakmile se zaměřoval jen na hru typu Blizzard + level 30 skill na zvýšená glacial damage, tak na Hell už narazil kvůli immune to glacial
    já se prodral až do 5. aktu k sochám, ale ať jsem se snažil jak chtěl, přes ty už jsem neprošel

jiné kafe bylo hrát za necromancer summonera/corpse explosion po patchu se synergiemi u kostlivců, to mě bavilo ze všech postav nejvíc
  • Kubas: starého psa novým kouskům nenaučíš.....příjde mě to jako nejkratší ( i když špatná, vím) zkratka pekelného slova achievement .)
  • zastánce hodnocení buď 10 nebo nula ? *6*
  • mohl bys prosím nepoužívat slovo "ajch"? je to fakt strašný :D
  • hardcore si určitě dám časem ale jestli dojedu až do konce aniž bych ztratil většinu nervvů to nevím....tak dobře nebudu mít dva ajchy .)
  • Naprosto souhlasím, čekal jsem na recenzi dlouho a nakonec mi vlastně nic neřekla :-)
  • Outlander má úskok, dokáža vyvolať tŕňovú stenu a inak je to dost zaujímavý class, môžeš si ho postaviť ako summonera. A monk oslepuje nepriateľov ? To robí v Torchlighte za mňa môj pes :D
  • A na unstoppable si trufas? ;-)
  • Je pravda, že žádný "MegaMod" nebyl, ale dalo se to dobře poskládat, mě stačilo to zvednutí obtížnosti a už si člověk hodně rozmýšlel jak bude s postavou postupovat. Ale snad to ve 2 bude lepší přece jen už i ta základna hráčů je větší.

A tak, že tam legendarky jsou je super :D to že padají málo je jenom dobře :D. Je pravda že ten rozdíl mezi raritním a unikátním předmětem na podobném levelu je hodně malý (občas mám pocit, že některé rarity jsou lepší jak unikáty), ale aspoň člověk trochu musí přemýšlet co ne sebe hodí.
  • Jasne asi nema zmysel sa o tom dako hadat, mne proste pride variabilnejsie T2, shieldovane mostra, pritahujuci zombie, kuzelne typy s infinite spawnom a teleportaciou, baziliskovia so znehybnenim, fiendi co sa rozmnozuju pozieranim mrtvol atd. v jednom akte fakt stretnes tolko roznych druhov, co pri D3 proste nie je.
  • 8 - Výborná

Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.
  • Skor som myslel situaciu ako ked su v 3 skuske djina tie staticke chapadla. Hram elite melee char a 3 z nich naraz je skori instant kill ak sa priblizim, staci ale zapnut peta na agresive a vyriesi to zadarmo a zachvilu. Vyuzivat to samozrejme ale nemusim.
  • ne, ani za tak dlouho dobu mě ještě legendárka nepadla....sem docela zvědavej co to bude až to bude, je to jeden z pár posledních ajchů co nemám otevřenej (ajch One Percent počítám že ani nikdy neudělám :D)
    ....jednička škoda že modama vylešila jen gear, skilly, cap a nové postavy ale nevšiml sem si žádného komplexnějšího modu stylu Eastern Sun, Median nebo Zy-El tak jak tomu bylo u D2....
  • Na runic games foru je i fotka rude legendární sekyry. :D Takže tam někde jsou.
  • Jen se zeptám padl ti v T2 už nějaký Legendární předmět? Všude se píše, že tam jsou, ale nikdo je snad ještě neviděl a ani v těch úvodních obrazovkách o nich není nic zmíněno. tak proto se ptám.
    Je pravda, že unikátní předměty jsou celkem slabé. Ono popravdě ty předměty jsou celkem hodně zvláštní a člověk musí dost laborovat co na sebe hodit, ne jak v T1, kde to bylo až stupidně jednoduché. Co se mně ale hodně líbí, je že padají předměty i pro jiné postavy, sice jen unikátní, ale i tak pokrok.
    Ono se T2 rozjede až na tom zapracují Modeři. Si pamatuju na T1 jak přišel novej level cap, zvýšení obtížnosti a TIERIII a IV gearu :D bylo to trochu jak vánoce.
  • Tak pet je pro mě zásadní.Vyvolává kostlivce, zmrazuje, healuje mě, metá firebally a navíc díky známkám a obojku tankuje než se doléčím.
  • s tím petem jak kdy, třeba berserkera mám poskládanýho na bonusy petů a tam teda tankuje skvěle ale s druhou postavou kde žádné bonusy do peta nedávám občas i utíká z boje....
    ono je toho víc než jen lacuni, třeba phasovaci postavy které blinkují nebo housenky utočící ze země, šamani kteří buffují miniony, létající šmejdi....ale tak hádat se o tom nechci jak říkám každá hra má něco do sebe a i když se mě mnohem lépe hraje D3 tak TL2 je taky povedený a hraje se dobře!
  • Já mám nahráno 11 hodin v TL2 a na nějakou dobu jsem se akčních rpg nasytil, takže jaká je hra po 150-ti hodinách mě moc nezajímá. TL2 u mě vyhrál především cenou a absencí těch nesmyslů z D3 (nepřetržité DRM a AH) a taky lokálním multiplayerem (kde to jsme, že to dnes není samozřejmost). Kvůli němu se ke hře nejspíš ještě vrátím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší