Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže se opakuje to samé co v jedničce? Mačkáš jedno tlačítko a vše jde k zemi ještě mimo obrazovku a ty jen lootuješ. *7*
  • lol hater, dej vědět až nahraješ 100 hodin T2, jak moc tě bude bavit kamráde :-)
  • jo tak to jsem s tou aurou conviction nevěděl, ale tehdy jsem byl zkrátka malej capart
    asi si to zase někdy zahraju, dnešní hack&slash mě netáhnou
  • A hádám, že ten jeden skill je Glaive, že? Se nesmíš divit, když hraješ s takzvaným cookie-cuter buildem.
  • je path of exile to je temný a má to hodně zajímavý mechanismy zatím pouze beta 2 akty, ale i tak to zabaví...
  • tak to si mě opravdu pobavil ten kluk je kastrát nebo mu je 8? :-D
  • mě baví obě hry a POE u mě kraluje atmosférou, kde opravdu čekáte co na vás v tý kobce za rohem vabafne. TL probíhám na veteran jako střela aniž bych jakkoliv taktizoval používáním jediného skillu i tak mě to baví. Navíc co je mi známo tak TL nemá obtížnosti jako v diablu nebo Path of exile, které jednoduše prodlouží herní dobu pochybuju, že si TL dám znova za stejný char.
  • Ta hra je supr, má pěknou atmosféru i fajn hudbu, hraju za pistolníka, teda spíš brokera, ale nějak jsem podělal pár skillů, takže jedu znova.
  • path of exile je super akorát momentálně jenom dva akty *13* jsem na konci 3tí obtížnosti lvl 45a je to super temná - survival diablovka. Můžu jenom doporučit
  • nechápu jak se ti s touhle konfigurací ta hra mohla sekat *8* vždyť by jsi to rozjel z trochou práce i na tabletu :-D nic proti TL ale grafika je přímo prehistorická, ale to je výhoa mlaovaného stylu když je pěkně udělanej tak se líbí i za 5 nebo 10 let.
  • zapnul jsem hral 10 minut a vypnul nějak mě vadili ty omalovanky. Naštěstí jsem tomu dal šanci a teď mě to dost baví v kobkách už to není tak malovaný přehnaně a hratelnost je svižná. Hraju na veteran za dva dny lvl 30 ontížnost je i na veteran teda dost lehká a i když jsem si od začátku nepřidal do vitality ani bod tak jsem chcípl jenom jednou nebo dvakrát. Hraju lukařku - pure focus a teda dost to oneshotuju všechno :-)) tak snad se obtížnost časem zvedne. Používám jenom jeden skill + buff + passivky a čekám na lvl 40 až si budu moc vyvolat toho velkýho zmetka. Jinak líbí se mě, že i s lukařem můžu hrát mága.
  • x_ander
    Tak ho tady všichni hned nekamenujte. Vždyť má v podstatě pravdu, v recenzi není o hře zmíněná jediná výtka. A člověk, který tady na tu recenzi zabrowsí třeba spíše náhodně, se pak může divit, proč je hodnocení "jenom" 8, když dle textu ta hra nemá chybu. Narozdíl od kovaných hráčů, kteří hru sledovali a vědí, že právě ono "nepřinesení ničeho nového" je důvod, proč má hra "jenom" osmičku. Klidně to v recenzi mohlo být zmíněno.

Btw. tímhle nechci vyvolávat flame o způsobu hodnocení či kritizovat recenzi (která je skvělá btw.), jen jsem chtěl říct, že ta prvotní reakce je vlastně docela pochopitelná.
  • Keyz
    Největší sranda jak se mluví o atmosféře,že jsou tam plakáty kde se něco píše a to se vztahuje k tomu světu atd.

Pak když dám zoom na časopis tak je tak hnusný,že nevím co se tam píše. *11*
  • Keyz
    Pak pochybují o některých hrách které dle hodnocení jsou údajně revoluční/evoluční.

Jinak zde s 8 souhlasím,ale jak říkám někdy se dost divím.
  • prudislav
    jj přesně můj pocit - je vidět že na T2 dělali lidi bývylých Blizzard North kteří udělali Diablo 2 a ne WoW banda ,která udělala Diablo 3
  • Určitě je částečně rozdíl hrát Diablo LOD s posledním patchem (1.13d myslim), ve srovnání s uvedenou verzí hry. Datadisk Lord of Destruction vyšel podle wikipedie v roce 2001, prvně jsem to dopařil rovněž za Necra. Vlastně jsem to dojel úplně za všechny (i na hell), kromě palacha (černej světec mi fakt nesedí). Hrával jsem hodně, jedna z nej her všech dob, podle mě… Monstra s immune se staly velký problém, zejména pro sorcku, v patchy 1.10. Docela si na to pamatuju, tenhle patch jsem po dobu jednoho roku - den co den - vyvolával na webu, přes dial-up modem…, hehe. Nakonec to vyšlo o x měsíců déle, když už jsem nehrál, ale tak k Diablu 2 se vrací. Naposledy jak bylo popsáno. Immune se řeší pomocí runového slova "infinity" (pro žoldáka), přidává to auru (Conviction ), která snižuje resistance až do bodu, kdy monstra nejsou immuní. Prostě Diablo…
  • U lidi, kteri hraji hry od nepameti se muze vyvinout smysl, jenz jim umoznuje pomoci gameplay videa kompletne zhodnotit hru. Ja sam tento smysl take mam a vysmivat se tomu mohou opravdu jen deti. Je to podobne jako u vojaku z Vietnamu, kterym se taky vyvinuly jiste smysly.
  • Normalne bych na takovou otazku ani neodpovidal, ale jelikoz me neznas, tak ANO. Hru jsem hral neco malo pres hodinu a nudila me. Napr. Sacred jsem dohral.
  • Cahir
    No a já jsem Míšo čekal na nějakou pointu! Jak si to vysvětluješ??
  • No ja mam nahrano v diablu 3 hodne a T2 me teda bavi vic uz hraju new game + a porad me to motivuje narozdil od diabla, tam sem furt dokola farmil a zadnej dobrej predmet mi nevypad nakonec me to prestalo bavit jak to bylo porad dokola a nic z toho, na aukci realnyma penezma platit odmitatm a zlataky bych musel farmit strasne dlouho, prisery sou v d3 malo variabilni , vzdycky jen kombinace nakejch schopnosti jako laser+zdi+ohen na zemi nebo laser+mrazici koule+srani si poisnu. Ten paragon system strasne pomalu nabyva sem to hral fakt dlouho a udelal sem jen 4lvl a nevypad mi zadnej predmet. Nuda. Zato tl2 sem schopnej ziskat celej set brneni a ruzne ho modifikovat prakticky porad neco ladim na postave. Prisery variablini i na new game + uplne novy prisery nebo stary s novejma schopnostma, na veteran obtiznost uplne suprove vyvazeny je to porad vyzva zadna frustrace ale snazit se musim.Navic krasnej napaditej design levelu. Driv sem obhajoval diablo3 ale po tom co sem hral tl2 uz nemam chut to ani zapnout. Tl2 je pro me prvni arpg ala diablo ktera je dokonale obtiznostne vyvazena a zabavna co se rpg prvku tyce proste jedinej uspesnej nasledovnik diabla 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit