Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaujimave D3 dostalo skoro az 10 vsade.
    Torchlight II je celkom vyvazena hra za babku a davate jej 8/10.
    Nehovorim ze je to zla znamka ale minimalne si zasluzi hodnotenie aspon na udovni D3 alebo este viac.
    Kedze cenova hybeme uplne inde mali by ste zohladnit ze D3 stoji 3x viac nez TII.
    A zvukovo je hra velmi dobra , hlavne hudba klasika la Diablo vidno ruku "hochu" z povodneho Diablo teamu. Hra je to velmi chytlava , a dokazete ju hrat i po LAN-ku co pridava na kuzle.
    Mozno tam nie su nejake WOW cutscenky ako z D3 ale tu predsa ide o hru a nie o nejake cutsceny ktore ako tak sedia do pribehu. U mna T2 vyhrava nad D3 vo vsetkom , stylom,zvieratka (pets) , lan , funkcy COOP bez lagov , skvele dropy a zabavne BOSS fighty , hladky start,nepadanie severov , moznost ihned hrat aj cez lan ak nie su servre dostupne , super updaty (patchovanie) , slusny balanc a skvela muzika...to vsetko je T2 opdorucam a mne zatial T2 pripada ako action-RPG roka.Nesmieme zabudnut any na modifikovatelnost , ehm teda MOD-y ktore pridu hned ak vydaju toolbox.
    • Veskoslav
      Pokud vím, tak i tady dostalo D3 8/10, většina magazínů dávala 8-8,5/10. Nečetl jsem magazín či neviděl, kde by Diablo III mělo 10/10. A D III stojí 1150 a T II 480:)
      • Joystiq , Giant Bomb a jeste dalsi precti si na Metacritic-u , davali D3 100 ehm teda 10/10.
        A mozna nejvic davali 90/100 cili 9/10.
        Co je absurdita na plne care .Ta hra byla tak max na 7/10 , a jeste k tomu zadnej END GAME , aspon ze TII bude myt ty mody *15*
        • Big_Pete
          lol, prej zadnej end game, to ze nejsi schopnej se k nemu propracovat, neznamena ze ho nema, trotle
      • FeebeEWN
        Torchlight 2 se dá sehnat od 400,- ... zdá se mi to nebo sem záměrně dáváš pomalu nejnižší cenu na trhu Diabla 3 a nejdražší Torchlight 2? :) Mám obě hry a T2 u mě vyhrává na plné čáře. Diablo je jenom ověnčené pozlátkem a nálepkou známé značky. nic víc
        • Big_Pete
          hmm taky je jenom promakanejsi, vypada lip, je tezsi (proto asi brecite), je u nej lepsi servis(pravidelny patchovani), vydrzi dyl, atd.atd.

to je jenom tak pro informaci
        • u mna zase vyhrava D3 - T2 som nezvladol hrat dlhsie ako hodinu koli tej presaturovanej ultrafarbickovej grafike - mozno som jediny ale pripada mi smiesne ako polka sveta riesila grafiku D3 ako obrovske minus lebo je "kreslena" a s grafikou T2 je kady spokojny - ved aj jednotka bola taka...

btw. neriesim herne principy atd. tie ma T2 klasicky dobre ale D3 aj ked je ine (a zmenil by som tam minimalne jednu vec) hra sa ako po masle a bavi...
          • S tou grafikou máš na jednu stranu pravdu, ale ono si lidi stěžují hlavně na ten posun grafického ztvárnění od D2, kde přece jen ta grafika tak barevná nebyla.
            U T2 si stěžovat nemůžou protože ta hra tak byla koncipovaná už od jedničky :D.
        • Veskoslav
          Diablo se dá taky sehnat od 1029....A co jako? Vzal jsem to s Alfy a s Alzy, což jsou průměrné obchody s průměrnými cenami. Nic víc, nic míň. A nejdražší T II stojí 880;)A na Steamu stojí 474 Kč, takže nevím, co tu zase chceš rozjet za hádku o ceny;)
  • No ja mam nahrano v diablu 3 hodne a T2 me teda bavi vic uz hraju new game + a porad me to motivuje narozdil od diabla, tam sem furt dokola farmil a zadnej dobrej predmet mi nevypad nakonec me to prestalo bavit jak to bylo porad dokola a nic z toho, na aukci realnyma penezma platit odmitatm a zlataky bych musel farmit strasne dlouho, prisery sou v d3 malo variabilni , vzdycky jen kombinace nakejch schopnosti jako laser+zdi+ohen na zemi nebo laser+mrazici koule+srani si poisnu. Ten paragon system strasne pomalu nabyva sem to hral fakt dlouho a udelal sem jen 4lvl a nevypad mi zadnej predmet. Nuda. Zato tl2 sem schopnej ziskat celej set brneni a ruzne ho modifikovat prakticky porad neco ladim na postave. Prisery variablini i na new game + uplne novy prisery nebo stary s novejma schopnostma, na veteran obtiznost uplne suprove vyvazeny je to porad vyzva zadna frustrace ale snazit se musim.Navic krasnej napaditej design levelu. Driv sem obhajoval diablo3 ale po tom co sem hral tl2 uz nemam chut to ani zapnout. Tl2 je pro me prvni arpg ala diablo ktera je dokonale obtiznostne vyvazena a zabavna co se rpg prvku tyce proste jedinej uspesnej nasledovnik diabla 2.
    • lol hater, dej vědět až nahraješ 100 hodin T2, jak moc tě bude bavit kamráde :-)
      • 70 hodin v T2 a nemůžu se dočkat až dnes vypadnu z práce a vrhnu se na to.
      • Ja nemam cil to hrat 100h, dohraju new game + a koncim.
    • prudislav
      jj přesně můj pocit - je vidět že na T2 dělali lidi bývylých Blizzard North kteří udělali Diablo 2 a ne WoW banda ,která udělala Diablo 3
  • Parádní hra - příběhová linka dohraná teď akorát vyzkoušet všechny postavy a bude :-) MP je výborná věc a za ty prachy to ku*wa stojí! D3 ať se jde s 60€ vycpat...
  • Tak sem ve třetím aktu a hru si dost užívám. Ze začátku jsem si jako old school hráč Diabla 2 a fanda D3 říkal, že to bude zase nemastné neslané jako první Torchlight, nicméně mě neskutečně překvapilo, jak obrovský skok tahle hra ušla oproti jedničce. Nebál bych se tvrdit, že je to podobné, jako rozdíl mezi prvním a druhým Diablem. Mnohem pestřejší lokace a potvory, prakticky nic se neopakuje (což byl kámem úrazu předchůdce FATE) a hra furt něčím překvapuje. Hra má typický pure diablovský návyk "ještě jeden dungeon a jdu spát" a to je u mě nejsilnějším měřítkem hratelnosti. Co se mi líbí víc, než v Diablu 3, jsou velké dungeony i pro vedleší questy (ne jen nějaké mala odbočka na 2 minuty) a spousta bossů. Je jich tu fakt mraky. Gem systém je taky povedený, stejně tak enchanter, který už má konečně omezený počet okouzlení a může i enchatnty rušit, skvělá věc.
    Co mě naopak moc netankuje (jako některé), je po sté servírovaný stat/skill systém, ve kterém už sem se napumpoval bodů dost v Diablu 2. Podle mě ve hře tohoto typu už přežitek, protože vždy je optimální kombinace statů a hlavně jde imho primárně o loot. Taky bych řekl, že člověk tady nepostaví moc buldů, jako třeba v D2 nebo D3, protože level cap je 100 (plus hromada skill bodů z FAME) a můžete mít tak dost skillů namaxovaných (a spousta skillů je tam k ničemu, nebo to samé v bledě růžovém). Ve finále to je tak, že po výběru těch "nejlepších" skillů nastává (na celé zdouhavé pouti až do 100 levelu) už jen pumpování bodíků a stává se to rutinou. Odemykání nových variant skillů až do maximálního levelu a experimentování s různými kombinacemi tu není a tady u mě vede Diablo 3, které dokázalo, že bez skill point systému jde vytvořit lepší customizace postav. Vůbec podlě mě když už body, tak tohle bylo zvládnuté líp už v Diablu 2, kde byly alespoň synergie. Alespoň, že jdou respecovat 3 poslední skilly a můžu si skill otestovat, i když maximální power skillu versus skill na úrovni 1 je většinou nebe a dudy a tím se dostáváme k tomu, že hra mě nutí hrát znova a grindovat, abych mohl vyzkoušet jiné buildy, i když jsem přesvědčen, že jich tu moc zajímavých nebude.
    Hudba mě překvapila a zároveň trochu nakrkla, protože je to dost veliký recyklát z Diabla 2 (dokonce sedí i akty a příběh je taky carbon kopie v blědě modrém). Vím, že je hudba od stejného autora, ale to neomlouvá to, neudělat novou hudbu a jen upravit to, co už udělal, to je trochu laciné. Ta hra prostě podle mě až moc okatě hraje na nostalgickou notu Diablo 2 hráčů.
    Taky se obávám, že po dohrání už nebude co dělat, protože dobré itemy padají až moc často (žádná vzácnost), mody mě nějak nelákají a hra nemá platformu jako je battle.net, takže se bude vesele cheatovat, hackovat a ekonomika prakticky nemůže existovat. Taky se bojím, že s patchema to taky nebude nějak slavné. Závěr je takový, že je to imho po D3 a D2, nejlepší diablovka (ale pořád klon), co sem hrál, možná bych jí dal i na úroveň Diabla 2, ale to ještě nevím. .) Nicméně, řekl bych, že ta hra se nebude hrát zdaleka tak dlouho jako Diablo 3 kvůli výše zmíněnému. Mám silný, pocit, že historie se bude opět opakovat.
  • Spomínam ako sa všade vypisovalo, že Torchlight 2 nemá šancu uspieť ak ho vydajú po D3, paradoxne, podľa môjho názoru, nakoniec D3 Torchlightu pomohlo. Na Steame sa už pekných pár mesiacov drží v TOP 10 a verím, že mu to ešte nejaký čas vydrží. Skvelá cena, pozitívne ohlasy z celého sveta. No kto by to nekúpil. Malá, veľká hra, to je Torchlight 2.
  • MidnighT91
    A Diablo 3 se může jít zahrabat... Hra s mnohem menším rozpočtem, udělaná za rok a je 1000x lepší než hra za stovky milonů vyvíjená přes 10 let... (atmosférou a vůbec stylizací, mi to připomíná fable takže paráda, D3 vypadá jak wowko a to si můžou spolu se svejma Healing Orbs a po*ranou aukcí strčit za klobouk...
    • jj v T2 nefungujou skilly, padají fps i na mašine která dává BF3 na max. Skvělá práce, ale zadarmo je to drahé :/
      • To bude tou torrentovou verzí. :-D Na mém PC E4500 2.2GHz@3Ghz,8800GT,4GB se trochu trhal úplný začátek (prší tam) a zbytek naprosto v pohodě.Jediné co mám na low jsou stíny a vypnutý V-Synch.
        • nechápu jak se ti s touhle konfigurací ta hra mohla sekat *8* vždyť by jsi to rozjel z trochou práce i na tabletu :-D nic proti TL ale grafika je přímo prehistorická, ale to je výhoa mlaovaného stylu když je pěkně udělanej tak se líbí i za 5 nebo 10 let.
          • Mno to ať my vysvětlí pánové vývojáři TL2, při pobyhu šli fps dopiče, stejně tak při mlácení vetších skupin. Kktinec
        • Jo V-sync dela ve hrach ruzny prasarny...... rozhodne vypinat vsude.
  • většina uživatelů = normální příspěvky
    Trol.diskuzni@tiscali.cz = normální fail.
  • Jelikož hru právě žeru, docela jsem se těšil na recenzi. Pasuju se mezi veterány, čtu jen pro mě zajímavé recenze (zdaleka nehltám všechno jako kdysi…), ale tady jsem poměrně zklamaný. Dobře, je to zdarma, atd., jen chci říct, že mi tu chybí něco detailu. Popis postav je v podstatě nulová informace, hudba - hm, tak si říkám, jestli jsem to četl vůbec celé, prostředí - bohužel se musím opakovat, slabota. Fakt pěkná hra, což se z recenze pochopit dá, si zaslouží víc. Nic proti recenzentovi, absolutně nevím, kdo je kdo, ale tak Andrew by to napsal lépe (vtipná poznámka pro veterány).
    • to je to prokletí webu - všichni pořád volají, kdy už sakra bude ta recenze, tak se prostě napíše něco ve stylu popisu v e-shopu...
      • Naprosto souhlasím, čekal jsem na recenzi dlouho a nakonec mi vlastně nic neřekla :-)
  • Osobne sa mi viacej paci T II :) mal som D3 ale nebavilo ma to hlavne pre jednoduchost hry, aby som si hru poriadne zahral musel som ju prejst a az ptm zvolit tazsiu obtiaznost. Ano bola to dobra hra proste DIABLO woooow :D ale chybalo mi vylepsovanie postavy atd. atd. vsetko to co chybalo v diabli som nasiel v T II , jednoducho T II u mna vyhrava :)
  • Taky jsem po demu pořídil plnou.Momentálně 3 akt veteran s berserkem(40lvl) (20hod)a opět jsem nezvládl tu chvíly, kdy už nestačí dropované věci a je třeba kompletovat sety, takže přes padesát smrtí jen to hvizdlo po 30lvl. :-D Oproti jedničce je to opravdu parádní hra, kde chci vždy prohlédnout ještě kousek mapy.Rozmanitost je konečně správně nastavená(prostředí,které je od steampunku přes Lovercrafta až po Grimy, potvor, velkých i největších potvor) a ten hrozný stereotyp jedničky zapomenut.Nesrovnávám s žádnou jinou hrou, jelikož mám za sebou jen T1 a D2:LOD z tohoto žánru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit