Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V roce 2005 vysla hra FATE (ma dve pokracovani) , Torchlight je jeho kopie. A tim nemyslim ze to je taky diablovka , ale da se rict ze to je zkopirovane do detailu. Vcetne peta , cartoon grafiky a dalsich veci. O tomhle kupodivu nikdo nepise , dela se ze Torchlight je konkurent Diabla ale jde jen o prachsprostou kopii neceho co uz nekdo vymyslel.
    • Konkurent diabla :D To je hloupej vtip tvl, tadle hra D3 nesahá ani po paty :/ znovuhratelnost - 0 , obtížnost, úplně uprdele jakoou dáš - 0, sety a itemy, promiň ale neměl sem prakticky žádnost radost z oranžovejch dropů - 0, grafika - 0, a tak dále.
      • tak ako pre koho, diablo 3 bolo zas pre mna sklamanie, po troch tyzdnoch som to prestal hrat, 2 miliony gold na ucte, vsetko gear zlty a hnedy ...fakt nuda... zato torchlight je fakt super, od hracov ma fakt vysoke hodnotenie, pre mna ani nema slabiny:)) hf^^
    • prudislav
      no FATE vytvořil jeden člověk a spolu s některými veterány z Blizzard North zalozili Runic (viz. wiki: Development of Trochlight was led by Travis Baldree, designer of Fate, joined by Max Schaefer and Erich Schaefer (co-designers of Diablo and Diablo II)and with entire Flagship Seattle team). Torchlight 1 byl v podstatě pokus zkombinovat principy předchozích her vývojářů z runicu a jelikož to uspělo tak se teď udělalo plnohodnotný pokračovaní!
    • Pokud by si o tom něco četl... tak bys zjistil že tvůrce fate pracuje pro Runic, tu firmu která vyvíjela Torchlight. A sami tvůrci řekli, že chtej torchlight udělat přesně jako bylo FATE, ale jen vylepšit nějaké prvky ve stylu Diabla....Prostě chtěli mít nový FATE s jiným názvem.
      • posledni cast FATE vysla v roce 2009 tudiz ve stejnem roce jako Torchlight. Takze dost pochybuji ze by to bylo tak snadne jak pises. Nebo ze by ten tvurce delal FATE i Torchlight ve stejnem roce? Ale tohle neni zas az tak podstatne , podstatne je ze Torchlight se snazi delat konkurenci Diablu a pritom jeho koreny a inspirace je uplne nekde jinde a to ze se o tom radsi nikdo nezminuje moc oficialne je k zamysleni a jen potvrzuje ze onen tvurce a jeho prechod z FATE na Torchlight asi nebyl tak hladky jak se prezentuje.
        • Není jedno, jestli to je nebo není kopie FATE? Nakonec i FATE je kopie Diabla a ještě hodně nepodařená... :)
  • Keyz
    Protože jsem se zbavil Diabla 3 a rubačky mám celkem rád tak mně to zaujalo.

Jen ta grafika to je teda něco.Z dálky to nevadí,ale ovládané postavy jsou strašné.Ten pejsek tomu dává korunu *15*
    Diablo 3 má podobný styl a tedy vypadalo mnohem lépe.

Tohle překousnu,když to bude skvělá rubačka,ale škoda že od dob temného Diabla I a II zde nic takové není.
    • je path of exile to je temný a má to hodně zajímavý mechanismy zatím pouze beta 2 akty, ale i tak to zabaví...
    • Veskoslav
      A co Titan Quest?
      • TQ bol graficky spatny
      • Kozy
        ty jo, ten námět antiky je zajímavej, zrovna to teď hraju ale nemá to moc šťávu mi přijde
      • Keyz
        Na to jsem zapomněl.

Možná ještě Sacred to byla graficky povedené.Tam mně ale vadili jiné věci.
  • Big_Pete
    Shrnuti recenze...K.Drda je jednoduchej, nekomplikovanej a ve všech ohledech klasickej noob player...
  • Tiež rozmyšľam nad kúpou. No mám D3 - paragon 12 ako osm už spomínal minule a zistil som, že asi by T2 už nebola až taká vhodná voľba pre mňa.
    Treba si uvedomiť či tu hru vlastne budem vôbec hrať... :D
    A okrem toho ak ušetrím na tomto, môžem si potom dovoliť dishonored 2 a iné pochutiny. :d
    (toť len moje dilema, kde minuť peniaze a aspon aby to nebolo useless)

T2 bude určite dobrá hra, ale zatiaľ sa chystajú celkom lákavé zmeny do D3 a neplanujem túto hru teda kúpiť. Uvidíme čo prinesie čas. :)
  • nechapem co sa stazujete na grafiku. Hrali ste niekedy Mass effect alebo Assasins creed? Tam su tak male textury ze ledva obtiahnu tie objekty
    • walltar
      Většina lidí si nestěžuje na grafiku, ale na grafický styl.
  • main
    nekdo na coop v tehle uzasne pohadce? :)
    kdyztak steam http://steamcommunity.com/id/main_cz/
  • Asi nic nemuze vypadat vice jako klon D III nez tohle:) nebyt 150h+ stravenych tam asi bych do tohohle sel..kdy bych si vsak chtel koupit momentalne nejakou co-op hru bylo by to Borderlands 2
    • Hral si to ? pretože to vôbec nie je klon D3 ani trocha.
      • On myslel vizualně....

A pokud je diablo 3 moc barevné tak tohle je přimo extaze barev.....z videii jsou ty dvě hry pro laika težko rozeznatelné....Diablo se ale nebalo přijit s nečím novym....
        • nebalo prijit s necim novym, aha
        • Nejsou vizualne stejne. T2 ma cartoon grafiku. D3 ma art grafiku, okoli vypada jako by ho nekdo nakreslikl stetcem na platno. To u T2 nenajdes.
        • prudislav
          pokud já vím tak torchlight měl tenhle vizuální styl mnohem dřív než "Diablo" 3
        • tak to sry, pokiaľ to myslel takto, má somozrejme pravdu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit