-
Naprostá bomba. Jen se trošku bojím o myš.
-
mně třeba u T2 přijde děsná škoda, jak mají řešenou kameru - aby to člověk mohl pořádně hrát a viděl kolem sebe, musí mít 100% odzoomováno. ale pak vlastně ani neví, co mlátí nebo s kým mluví (v jednom questu, kdy jsem začal kecat s nějakým vojákem, jsem byl úplně ohromenej, jak je vymakanej, jak má super animace, ale nebejt toho questu a rozhovoru, vůbec bych si nevšiml, při odzoomování byl pidi...)
-
Z diablovek mě zatím stále nejvíc bavilo Diablo I. D2 mě přestalo bavit v džungli. Titan Quest, Sacred nebo Torchlight I mi nijak neutkvěly. U Torchlightu II jsem vydržel asi 35h jsem v polovině NG+ (obvykle máloco procházím podruhé). Grafika se mi kupodivu líbí, kromě slabších filměčků na začátku aktů (asi jsem zmlsanej od blizzardu) a celou dobu mě to bavilo a nejvíc se mi líbil ACT III - les s ježibabama a vlkodlakama. (pak mě teda zklamalo že není ACT IV). Hraju za Outlandera bohužel na normal a ta obtížnost je lehká až moc. Člověka to nemotivuje zkoušet různé buildy protože těch 4-5 skillů co si vybere ze začátku + spelly co najde mu po celou dobu vystačí a změnit u talentů lze jen poslední 3 body, takže se až tak moc experimentovat nedá bez vytvoření nové postavy. Předmětů padá na mě až moc občas, legendary mi padl teda pouze jeden (což je dobře), bohužel zrovna nic co by se hodilo. Líbí se mi zpestření v podobě menších skrytých questů, phase beast challenge atp. Vadilo mi, že se quest s robotem nepřenáší do NG+, protože na poprvé se do bez hledání na webu asi moc najít nedá. Z dungeonů se mi víc líbily klasické kobky než ty steampunkové, které se tam tak nějak nehodily. Zatím jsem to nezkoušel ve více lidech, takže minimálně kvůli tomu se ke hře ještě vrátím, ale celkově po mě příjemné překvapení. Taky soundtrack od Matta Uelmena (autor hudby k Diablům) je fajn a zdarma ke stažení a na žádné výrazné bugy (občas slabší pathfinding peta) jsem asi během hraní nenarazil.
-
-
Mě osobně ten quest s robotem zaujal.Mám sice jen dvě části a vůbec jsem nikde o tom nic nečetl, tak bylo příjemné překvapení, když jsem uviděl záblesk, ťuknul do gongu pak do dalšího a hle nějaký quest! *8* Pro mě osobně je to důvod projet si T2 znovu a pokusit se najít všechny části.Stejně skryté komnaty objevovat mi připomnělo staré klasiky, jako Wolf3D, kde člověk klikal na každou stěnu. :D
-
-
Zdravim. Jako fanousek D2 a TQ jsem se straslive tesil na D3, ale kvuli aukcim a konstatnimu pripojeni (ktere neprinasi temer zadnou protihodnotu v podobe prinosu pro hrace), jsem se rozhodl, ze hru svymi financnimi hlasy nepodporim. Nastesti je tady T2, ktery vypada jako stvoreny pro me.
Mam jen par otazek: 1) Jak je to s tou obtiznosti? Je nastavitelna na zacatku, nebo ji muzu menit i v prubehu? Po rozehrani new game+ se automaticky zvysuje, ci si ji zase vybiram? Kolikrat muzu rozehrat novou hru s tou samou postavou? Muze se stat, ze si na zacatku zvolim tezsi obtiznost a kdyz to budu hrat potreti, ak to kvuli automatickemu navysovani obtiznosti nebudu zvladat?
2) Existuje ve hre nejaka NPC, ktara mi umozni vykoupit zpet jiz investovany zkusenostni bod? Patrim mezi hrace, kteri si tvori postavu podle sebe (nikoliv podle navodu na internetu) a tak bych zpetne prerozdeleni bodiku za nejaky postih uvital.
3) Moji neoblibenejsi postavou ze vsech "click festovych RPG" byl Necromancer z Diabla2. Jaka postova z T2 se nejvice podoba jeho stylu hrani?
4) V diskuzi byly nekolikrat zminene chystane patche a mody od hracu. Mohl by nekdo naznakem zminit, co se tedy pripravuje a chysta?
Predem diky za odpoved. -
-
Můžeš resetovat skilly (vice než 3 poslední), ale není to oficiální způsob, stejně tak jde měnit obtížnost a spousta jiných věcí. Záleží jen na tobě, jestli si hru zkazíš cheatováním přes konzoli (postup se dá snadno vyhledat, zrovna tak info o připravovaných modech, zkus třeba oficiální fórum), nebo ji jen přiměřeně použiješ k poznání schopností postav. Obtížnost doporučuju “veteran“, zdá se mi nejzábavnější, teda minimálně na první zahrání / postavu. Jak je to s přetočením z vlastí zkušenosti stále nevim, protože tradičně rád začínám od znovu;-)) Momentálně jedu za enga s kanonem + robůtci / elite, ale líbí se mi všechny postavy, i když toho Outlandera zatím poctivě nehraju. Razím klasiku, mág, válečník +“ něco úchylnýho“. Za úchyla bych sice označil právě toho “pistolníka“ / Outlander, protože skrz skilly z něj můžeš postavit cosi jako vyvolávače fialových oblud. Necra mi připomíná rozhodně nejvíc ;) Vyvolávat, respektive konstruovat pomocníky, může i mnou hýčkaný nekrotitel duchů, Egon *16*
-
-
Instaluji demo. Vsem dekuji za odpovedi.
-
-
1) Obtížnost jde vybrat jen u tvorby postavy, ale není problém "založit" LAN kde se obtížnost vybírá při založení a hrát si na něm sám. Na NG+ obtížnost roste trochu jinak než by se asi čekalo. Moje dojmy jsou takové, že vše zabiju mnohem rychleji, ale všeho je víc a dokážou mě zabít také mnohem snáž. Co jsem zavětřil tak by se s jednou postavou mělo jít dostat až do NG++++, kde už by potvory měli mít level dost nad 100.
2) Ano poslední tři body lze za peníze vzít zpět a existuje i neoficiální cesta s respec potionem.
3) Inženýr a Outlander mají větev s vyvolávání, ale čistý summoner ve hře není.
4) Zatím venku není modkit, takže ti tohle nikdo neřekne, ale pokud jsi zvědavý tak se podívej na ofico fóra, kde lidi postují svoje představy co by chtěli. -
-
Co bys doporučil - jít new game+ na stejnou obtížnost, nebo postupně zvyšovat obtížnosti? Aby to pak nebyla moc velká vražda hopnout třeba s inžou z normalu na new game+ do veterána... *8*
-
-
Doporučuji hrát na Veterána. Casual a Normal jsou dost snadné a Elite mi přijde zbytečně těžká. Jinak hraní různých obtížností ti nepřináší žádné výhody (až na achievementy) a jde spíš jen o to jakou výzvu chceš.
-
-
-
3. hraju za outlandera a jeden ze skill tree je věnovaný vyvoláváním různých monster, ale asi to mají i ostatní classy. Taky je má hodně poison skilly takže asi ten outlander.("rogue"). Dám příklad můžu se nabuffovat tak, že pokud zabiju někoho strelnou zbrani tak je x procent sance na to ze se narodi netopyr ktery vydrzi 10s(dá se vylepšit) a bojuje s tebou + curse při kterém když monstrum zabiješ tak se ti narodi zase takovej skritek taky zije 10 s +- ale muzes jich mit dost kdyz rychle zabijis + jedno OP velké monstrum které vydrží myslím dokuď nechcípne tam není limit.
-
Obtížnost se v průběhu měnit nedá. Jak je to s obtížností u new game+ nebo new game++ bych taky rád věděl.
Zkušenostní bodíky se dají vzít zpátky, ale maximálně 3 poslední přidělené.
Dál ti nepomůžu, sám nejsem moc daleko.
Nezapomeň vyzkoušet demo, když už nic jiného, tak si prostuduješ všechny skill tree a získáš obrázek.
-
-
To je divne. Uplne pozitivna recenzia a hodnotenie 8/10. Nejaky hacik tam asi bude, len nebol napisany...
-
-
zastánce hodnocení buď 10 nebo nula ? *6*
-
8 - Výborná
Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví. -
-
Tak ho tady všichni hned nekamenujte. Vždyť má v podstatě pravdu, v recenzi není o hře zmíněná jediná výtka. A člověk, který tady na tu recenzi zabrowsí třeba spíše náhodně, se pak může divit, proč je hodnocení "jenom" 8, když dle textu ta hra nemá chybu. Narozdíl od kovaných hráčů, kteří hru sledovali a vědí, že právě ono "nepřinesení ničeho nového" je důvod, proč má hra "jenom" osmičku. Klidně to v recenzi mohlo být zmíněno.
Btw. tímhle nechci vyvolávat flame o způsobu hodnocení či kritizovat recenzi (která je skvělá btw.), jen jsem chtěl říct, že ta prvotní reakce je vlastně docela pochopitelná. -
-
Uz si proboha uvedomte, ze zadne "jenom" 8 neni, 8 je vyborne hodnoceni...jelimani
-
-
No proto jsem to dával do uvozovek přece *3*
-
-
-
-
Není to nic převratného.Prostě Hack&slash.Není to ani revoluce žánru ani evoluce žánru, ale pro mě je to zábavná klikačka, která překonala hlavně svého předchůdce.8/10 je pro zábavnou víceméně neinovativní hru velmi pěkné hodnocení.
-
-
Pak pochybují o některých hrách které dle hodnocení jsou údajně revoluční/evoluční.
Jinak zde s 8 souhlasím,ale jak říkám někdy se dost divím.
-
-
A zase někdo kdo nechápe jak funguje hodnocení ....
-
-
já prostě tu grafiku nepřekousnu :(
-
Je libo českej Lets play ? http://www.youtube.com/watch?v=TT2cVjNne8o&list=UU_U8uGqR-hOP6p21-_1HOfg&index=7&feature=plcp
-
-
tak to si mě opravdu pobavil ten kluk je kastrát nebo mu je 8? :-D
-
ne díky.
-
-
Diablo 3 vs. Torchlight II
Ačkoliv příběh D3 je hodně špatnej, hudba je pomrvená a jen první akt má hezkou atmosféru, tak i přesto je lepší D3 jak T2. Achjo. Kam jsme to dopracovali. Jdu nainstalovat D2LoD. -
-
Před cca 14 dny jsem 2x otočil za Sorcku /fireball + meteor; prayer Merc, atd./a můžu říct, že i přes ten zub času to je stále MEGA hra. Samo, když ti leze 3d krkem, nebo ti odejde něco jako grafárna. BTW, právě hudba v Torchlightu 2 (Matt Uelmen) mi “Diablo“ prožitek hoodně navozuje. Pařbě zdar.
-
-
na D2 mě za kouzelnici štvaly immuní potvory na Hell obtížnost, člověk musel hledat kompromis mezi dvěma magickými elementy (což snad u jiné postavy do žádné zásadní míry nebylo potřeba), protože jakmile se zaměřoval jen na hru typu Blizzard + level 30 skill na zvýšená glacial damage, tak na Hell už narazil kvůli immune to glacial
já se prodral až do 5. aktu k sochám, ale ať jsem se snažil jak chtěl, přes ty už jsem neprošel
jiné kafe bylo hrát za necromancer summonera/corpse explosion po patchu se synergiemi u kostlivců, to mě bavilo ze všech postav nejvíc -
-
Určitě je částečně rozdíl hrát Diablo LOD s posledním patchem (1.13d myslim), ve srovnání s uvedenou verzí hry. Datadisk Lord of Destruction vyšel podle wikipedie v roce 2001, prvně jsem to dopařil rovněž za Necra. Vlastně jsem to dojel úplně za všechny (i na hell), kromě palacha (černej světec mi fakt nesedí). Hrával jsem hodně, jedna z nej her všech dob, podle mě… Monstra s immune se staly velký problém, zejména pro sorcku, v patchy 1.10. Docela si na to pamatuju, tenhle patch jsem po dobu jednoho roku - den co den - vyvolával na webu, přes dial-up modem…, hehe. Nakonec to vyšlo o x měsíců déle, když už jsem nehrál, ale tak k Diablu 2 se vrací. Naposledy jak bylo popsáno. Immune se řeší pomocí runového slova "infinity" (pro žoldáka), přidává to auru (Conviction ), která snižuje resistance až do bodu, kdy monstra nejsou immuní. Prostě Diablo…
-
-
jo tak to jsem s tou aurou conviction nevěděl, ale tehdy jsem byl zkrátka malej capart
asi si to zase někdy zahraju, dnešní hack&slash mě netáhnou
-
-
-
-
-
Čaute, nevíte jaký je nejvyšší level v torchlight 2???
-
zapnul jsem hral 10 minut a vypnul nějak mě vadili ty omalovanky. Naštěstí jsem tomu dal šanci a teď mě to dost baví v kobkách už to není tak malovaný přehnaně a hratelnost je svižná. Hraju na veteran za dva dny lvl 30 ontížnost je i na veteran teda dost lehká a i když jsem si od začátku nepřidal do vitality ani bod tak jsem chcípl jenom jednou nebo dvakrát. Hraju lukařku - pure focus a teda dost to oneshotuju všechno :-)) tak snad se obtížnost časem zvedne. Používám jenom jeden skill + buff + passivky a čekám na lvl 40 až si budu moc vyvolat toho velkýho zmetka. Jinak líbí se mě, že i s lukařem můžu hrát mága.
-
-
A hádám, že ten jeden skill je Glaive, že? Se nesmíš divit, když hraješ s takzvaným cookie-cuter buildem.
-
-
Problém je, že většina lidí bude vždycky hrát s cookie cutterem a u her, kde jde o kompetitivnost (PvP atd..), to platí dvojnásob. Žádný stat systém tohle nevyřeší.
-
jj ten skill co máš od začátku...spíš jsem op protože jedu pure focus a stackuju poison damage takže není problém hitnout za 4k na lvl 30. Mám na itemech cca +50 poison a to mám slabou výbavu docel...třeba jsem našel prsten co dává +35 fire takže časem až bude lepší equip to bude rvát i monitor asi :-D jinak já si buildy vždycky vymýšlím sám a rozhodně nehledám na netu nějaký easy one jenom rád hraju netradičně(mág co bojuje na blízko, nebo rogue co kouzlí) proto jsem zvolil glaive pač dává elemnatl dmg a ono za outlandera těch skillů elemental je dost málo do asi lůvl 21 je jenom jeden takže tak :-p takže spíš než jako cookie bych to označil za glass cannon a to bude mít každá classa.
-
-
sory za překlepy bystřejší lidé jsi to určo přeloží z té mojí hatmatilky :)
-
-
Takže se opakuje to samé co v jedničce? Mačkáš jedno tlačítko a vše jde k zemi ještě mimo obrazovku a ty jen lootuješ. *7*
-
-
To zdaleka ne. Hraju na veterana za Outlandera (glass canon) a stačí přehlídnout jednoho nepřítele, který se na mě chystá naběhnout a jdu k zemi. Pak jsou tam zákeřnosti jako nepřátelé se schopností "reflect missile" což pro nepozorného střelce znamená okamžitou smrt :D No a to radši nemluvím o elite obtížnosti.
-
-
Tak to by mi udělali radost a na vánoce bych si to snad pořídil, teď to musí stranou kvůli Borderlands 2, Dishonored a Hitmanovi. *1*
-
-
Nesmis to hrat na lehkou obtiznost
-
-
-