Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím jsem jen na začátku, ale chybí mi tam ty utility nebo defensivní skilly co v D3 byly, např. zamražení u wizny, úskoky DH, oslepení u monka. Připadlo mi, že to dodávalo trochu víc strategie než jen "kitování", v TL2 se mi zatím skilly zdají obyčejné-dmgovací.
    • Outlander má úskok, dokáža vyvolať tŕňovú stenu a inak je to dost zaujímavý class, môžeš si ho postaviť ako summonera. A monk oslepuje nepriateľov ? To robí v Torchlighte za mňa môj pes :D
    • Tobě tam chybí defenzivní skilly? A hrál si to vůbec? Magič má skill který po zásahu s určitou pravděpodobností teleportuje nepřítele prič od tebe. Inženýr má bleskový brnění (něco jako thorn v diablu). A to sem vypíchnul jenom to, na co jsem si v rychlosti vzpoměl z povolání za který jsem hrál.
  • MishKonn
    Velmi zajímavá příhoda - Diablovky mne nikdy nebavily. Když jsem nainstaloval před více než půl rokem betu Diablo III, říkal jsem si, co je tohle za kravinu - hnusná grafika, brutální jednoduchost, monotónnost... Torchlight II jsem se rozhodl vyzkoušet, a chytl mě naprosto nejvíc. Dotud to předpokladatelné.
    Teď ta zajímavost - v tu chvíli, když jsem prošel v kooperaci pár levelů, řekl jsem si: "Sakra, tak jaktože mě nebavilo Diablo?" Podíval jsem se na pár videí a zamlouvalo se mi to...stáhl jsem si starter verzi, a prvních 10 levelů projel několikrát s několika postavami. Hře jsem úplně propadl a druhý den ji koupil a od té doby hraju a nemůžu se nabažit! Najednou mi přijde naprosto luxusní jak grafické zpracování, které mimochodem válcuje T2, tak všechno ostatní.

Takže...thanks Torchlight II...I guess:)
    • Cahir
      No a já jsem Míšo čekal na nějakou pointu! Jak si to vysvětluješ??
    • prudislav
      z mýho pohledu jedný čím "Diablo" 3 válcuje Torchlight 2 je právě ta grafika díky rozpočtu blizzu
  • Veskoslav
    A po pravdě, co si budeme nahlhávat. Za ty peníze kupujte, budete se bavit. Ale kdyby to stálo dráž, tak by se to nevyplatilo. Ale pro nové zájemce bych chviličku počkal, na Steamu zase bude Halloween jako každý rok a to jsou pak dobré slevy:)
    • Tak tohle je hodně subjektivní názor. T2 patří mezi těch několik málo her, za které bych bez rozmýšlení dal i víc.
  • T2 je jednoznacne po D2 nejlepsi akcni rpg co vubec vyslo. Doufam a vypada to hodne slibne ze obdobne se bude darit i Grim Dawn od tvurcu TQ.

No a D3 tento failovy hnus pro nerdy si muze Blizzard strcit tak akorat do pr..le, jeste ze jsem uz tento predrazeny hnuj prodal.Dnes uz to nema zadnou cenu
  • MrSanta
    Tak jsem taky nevydržel a po pozitivních dojmech z dema zakoupil plnou verzi. Zatím valím inžu s obouruční palicou, pak si dám berserkra a nakonec dojde i na embermága. Akorát ten outlander mi nějako nesednul. Prubnul jsem v demu "pistolníka" a nějako to nebylo ono.
    Už se těším, až si půjdu dneska večer zarybařit dynamitem *1*
  • Pro mě je plusem cena, LANka a relativní nenáročnost. Jinak je to prostě klasika. Vítězí u mě D3, ale tohle je taky fajn a jsem rád, že tu existuje takováhle alternativa.
  • Tak T2 som presiel na jeden zatah a je to fakt paradna zabava. Fajn je ze ma hrac zviera ktore moze posielat na nakup/predaj do mesta a nemusi sa s tym otravovat. Tak isto budovanie skill tree podla seba je vyborne (pre mna asi najvecsie minus v D3 ako aj v podstate nepouzitelnost vecsiny skillov v D3). Na druhu stranu v T2 mi prisla mapa a vobec postup v hre dost neprehladny a casom som sa v tom stracal. Dalej niektore questy su fakt strasna haluz a hlavne hladanie nejakych uplne zapadnutych a aj neviditelnych pak je fakt na hlavu (vid quest s poskladanim robota). A tiez pre mna nepochopitelny trend od D2, ze posledny akt je tretinovy az stvrtinovy rozsaom oproti ostatnym. Ani som si neuvedomil a T2 skoncilo, aj samotny finalny boss sa mi zdal dost slaby.

Ale co podla mna prida T2 masivne na hodnote je ze by snad kazdym dnom mal vyst aj editor a modovacie nastroje. Bude zalezat do akej mieri sa bude dat T2 modovat ale ak to bude slusne tak vecsina minusov odpadne - budu sa dat upravit modom.
  • farrao
    Už se nemůžu dočkat, jak to vyzkouším :)
  • No škoda, že to vizuálně vypadá jako nějaká dětská verze D3 jinak bych do toho šel, ale takhle si radši počkám na Path of Exile, vypadá to lépe než T2 nebo D3 tak snad to taky bude lepší.
    • path of exile je super akorát momentálně jenom dva akty *13* jsem na konci 3tí obtížnosti lvl 45a je to super temná - survival diablovka. Můžu jenom doporučit
  • Kampaň dohraná na Veteran za Outlandera, urobil som si dost naprd build, dostával som poriadne zabrať :D, ale tom to je, takto to mám rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit