Přejít na výpis diskuzí
Torment: Tides of Numenera bude mít tahové souboje
10.12.2013 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Proto taky dostal ban na Xbox Live.
-
A vite, kdo mel stejny nazor? Hitler!
-
Potěšili mě. Zdá se, že netradiční způsob financování může přinést rozhodnutí, kterého bychom se asi normálně nedočkali.
-
Dobré rozhodnutí, vždycky si rád rozeberu nepřítele kousek po kousku.
-
tahové jsou víc noob-friendly, ale za to pomalejší a nudnější
-
Jojo, nejlepší videoherní bordel v historii. Docela mě mrzí, že nějakej takovej neni i v Praze. Každopádně doufam, že se zase dočkáme nějakejch podobnejch nezapomenutelnejch míst. I když bude těžký původní hru překonat, protože skoro všechny lokace patří do zlatýho fondu.
-
bordel je boží!
tak se na to musí. bulvárně nalákáme neznalou omladinu na bordel a ta pak bude jenom čumět, co že za hambinec to je :D -
Vždycky jsem dával přednost tahovým soubojům (ufo, x-com, jagged alliance, Fallout), ale poslední dobou se mi docela líbí real time s pauzou (Baldrus gate, never winter nights, back in action, crossfire)
A třeba Omerta - city of gangsters, tak tam se tahy vůbec nehodily, ale co už, pokud to bude dobrá hra, tak si ji užiju tak jako tak.. -
proč ne, souboje mě v Planescapu stejně bavily nejmíň... naopak nejvíc mě to bavilo v bordelu :)
-
Myslím že tahové souboje pokud budou dobře dělané nejsou na škodu naopak to dělá krásné možnosti taktizování...já jsem zatím spokojen :)