Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co my Bojové ? ...
  • Ten půlrok před vydáním je možná tak feature freeze na jádru hry (takže programátoři už nepíšou nic dalšího a až do vydání jen opravují bugy). Na obsahu (nové národy, mapy, bitvy) se dá dělat až do uzavření gold masteru, když to stihne projít testováním, jde to na DVD.
  • Má to speciální anglickej sprostej název, kterej si ani za boha nepamatuju :D Ale prostě vývoj dostane stop - od hry ke hře to je jinak dlouhá doba....prostě lock....pak nastoupí full testing, korektury - prostě aby to co nejvíce sedělo a jelo jako po másle....pak samozřejmě všechno poslat do továren - udělat placky, krabice, zajistit logistiku etc. etc. etc. prostě hrozně moc věcí, ale mezi tím designéři sedí a místo aby se škrábaly v nose tak něco tvoří - v posledních letech je módou dělat nejdříve na DLC - na kterém už nedělá celé oddělení, ale pouze část na to vyčleněná - zbytek dělá povětšinou nový projekt....No a jelikož tohle není EA - tak jsem všici kur*a šťastní že to máme zadarmo....Řecké státy jsou jednoznačně marketingově zaměřené - ten zbytek taky, ale spíše jsou jen rádi, že to stíhaj dělat tak rychle....chňápeme??
  • Já nevím, jak dlouho už hru mají hotovou. Pochybuju že tak dlouho jako půl rok, ale měsíci až dvěma bych i byl schopen uvěřit.
  • To potom asi nebudem kupovať krabicovú verziu, ale rovno to kúpim na Steame.
  • peaNutz
    To není žádnej problém *1* . Naopak se mi to libí čím víc dlc a frakcí tím líp, jen tomu nerozumím. Těm seleukovcům jo když vyjdou až v říjnu ale Pontus vyjde zároveň se hrou. Nebo je to tak že finální hru mají hotovou třeba půl roku dopředu a protože jim zbyl čas tak dodělali Pontus kterej ale už nemohli dát do finální verze hry tak je to formou dlc? Fakt by mě zajímalo jak tohle fuguje.
  • Podle mě považovali některé věci za důležitější a proto se ve finálním vývoji vykvákli na Seleukovce a dodělávali něco jiného. Hra totiž není hotová v den vydání a uvedení na trh. Vzhledem k tomu, že všechno stihli a zjistili, že jim ještě do vydání zbývá čas, pravděpodobně se rozhodli dodělat Seleukovce. Vůbec nechápu, co to je za problém, pokud to bude zadarmo, pokud by nebylo, chápu, že tady někdo bude držkovat, ale takhle není žádný důvod.
  • U titulů jako TW ne. Tam to opravdu začíná už 1/2roku předem.
  • Půl roku je strašně moc, to by to někdo snad musel pálit doma na PC... gold master se dělá tak 2-3 měsíce před dodáním na trh...
  • Vidím, že sa vyznáte viete mi poradiť. Ja viem, že zatiaľ to je len teoreticky ale či je šanca je by mi na tejto zostave išla hra na full details (nemusí všetko ale aspoň väčšina detailov na full)

http://www.alza.sk/asus-k55vj-sx069d-black-d363978.htm?kampan=heureka.sk
  • Aby meli fanbojs co fanbojovat. *15*
  • peaNutz
    Taky mi to příjde zvláštní a myslím že to mohli dát do základu. ( Hlavně Pontus kterej bude přístupnej hned s vydáním hry takže to tak vlastně je a nechápu proč z toho dělat DLC). Jestli to třeba lidi navnadí ke koupi pozdějších? Ty Seleukovce chápu když vyjdou až v říjnu ale s tím Pontem v tom nevidím smysl.
  • co to je zase za blby marketing proc to rovnou nedaji do hry.
  • Přídavky se většinou daji do hry s auto updatem přes Steam. Nebo po zadání kódu, který je u originálky přiložen.
  • Určitě ne...plná verze hry se k vylisování na DVD dává cca 1/2roku před vydáním, tzn. vše další už musí být formou DLC.
  • Jupíí. Snáď ho implementujú aj na DVD.
  • mdkGT
    Strasne rad bych si koupil collectors edici, kdyz ona je takova divna. Katapultik a pytlik s mincemi do nejake deskove hry :(
  • sv.Georgius
    Nevím já byl nejbohatší za Řeky ti mě přišli nejlehčí hned u sebe nejvyspělejší města všechno na moře + 40% nakladu k lodím diky monumentu a myslím +4 oddanosti díky soše Diovy.

Takže podle mě to měli takhle nejlepší Řekové taky 5 falangy jsem držel město. 10x na něj útočili a pokaždé bitvy vypadali 2500 tisice pro mě 20-100 pro ně.

Egypt mě nevyhovoval taky potom neměl nějaké silné jednotky spíše byl na množství a Egyptská Garda se dělala 2 tahy takže hodně špatný k tomu všechno slabí loďstvo a velké nepokoje.
  • Magister_Peditum
    To měl Pontus taky, ale nejvíc OP byl jednoznačně Egypt. Výhodná pozice, bohaté provincie a silné jednotky prakticky ve všech složkách. *3*
  • Ja taky. Mam Acer Aspire Timeline Ultra M3 s intel core i5 (Ivy Bridge) a NVidia Gt 640 (Kepler) s 1GB Ram. A Shoguna rozjedu na plne detaily (snad krome travy)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit