Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a než se tu objeví Vekoslav nebo jiní onanisté, jsem si vědom historického pozadí Seleukovců, prosím nechte si svá moudra
  • Seleukovci v prvním díle neměli tvář - vpodstatě měli všechny nejlepší jednotky co člověk kde mohl sehnat u jiných národů, taková uměle stvořená národní směska kdečeho, proto jsem za ně taky nikdy nehrál, nedokázal jsem se vžít do národního cítění
  • Velký počet DLC mi vůbec nevadí, pokud jsou zdarma. CA na to jde chytře, zatím jsou 3 DLCčka z toho jedno placené ( k předobjednávce zdarma ), proto musí být všichni spokojeni s postupným přidáváním obsahu za "0Kč". Jen tak dál a vůbec mi nebude vadit si potom za nějakej datadisk/velké DLC zaplatit. Už se nemůžu dočkat 3.9. *4*
  • samozřejmě že ano, záleží na konfiguraci... notebooky s grafickým čipem Intel HD 4000 co se pohybují kolem 15k CZK bezproblémů zvládnout Shoguna 2
  • Orientační požadavky najdeš zde (http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4691&game=Total%20War:%20Rome%20II), ale existují i jiné servery. Např. Rome vydavá u nás Comgad, kde najdeš požadavky.
  • No rome asi na ntb nerozjedem *15*
  • Co máš za notebook ? Já jsem hrával Empire a Shoguna na notasu v pohodě.
  • Tak bude to urcite nerocnejsi nez etw. :D
  • Jaký to má vlastně engine? Můj ntb má celkem problémy s Empire a nechce se mi stahovat 15GB jenom abych to odzkoušel...
    Je tady někdo schopný porovnat hw náročnost s ETW?
  • To mi připomíná: silueta startovní mapy Seleukovců v jedničce silně připomíná Thompson M1 :) Byli dost variabilní. Jízda, sloni, pěchota, akorát Egypt mi pil krev + města s morem :D
  • Skvělá zpráva jen tak dál !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit