Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nelíbil se mi ten začátek s útokem římské jízdy, půlka jednotky zůstala po nájezdu do řad makedonců stát kus vedle, aniž by aktivně hledala vojáky z jednotky, na kterou byly poslány

autor videa se rychle přesunul jinam , asi aby si toho moc lidí nevšimlo... to byla třeba jedna z věcí, které mě na prvním Rome dost štvaly, navíc bych čekal konečně i nějaké záběry s pořádným clusterfuckem tisícovek vojáků, pole zaplavené legionáři apod. jak to slibovali, namísto toho tu ukázali nějakou šarvátku na úrovni vesnické rvačky a o útoku na Syrakúsy v jednom z trailerů se ani zmiňovat nebudu

na druhou stranu mě těší, že hra naživo už nepůsobí dojmem, že bych se na hru díval skrz displej pomazaný hnědými exkrementy
  • to luDra: vravím číslené, progress bar je príliš abstraktný, žijeme v dobe presných údajov, chcem tam číslo nie paličku.
  • Magister_Peditum
    Nemůžu si pomoct, ale nevidím nic, co by AI neuměla už v minulém díle, včetně chyb. Postupné nasazování jednotek bylo už tehdy, stejně jako používání buffů u generála. Na druhou stranu jsem si všiml stejných neduhů, které provází AI už delší dobu. Třeba zase peltasté začali střílet do nepřítele, i když tím zasahovali i vlastní jednotky (to si ale možná uvědomili, protože pak přenesli palbu na makedonské peltasty za nimi). Římská jízda pak zase najížděla čelně do linie makedonských kopiníků (kdyby to byli katafrakti, tak bych to pochopil, ale římští equites k tomu rozhodně nejsou vybaveni). Tím nechci říct, že by AI byla nějak tragická, nebo tak, ale zase bych nad jejím výkonem neslintal. *3*
    • Kallessin183
      No hlavně doufám, že nám tu AI nebudou chtít zlepšovat. Kamarád mi referoval, že AI v Shogunovi byla ze začátka dobrá, bylo to těžký a náročný, pak přišli patche a AI byla buď buď úděsná, nebo cheatovala...
    • Pilgrim66
      Jo a navíc na levym křídle tam měl jízdu co tam 4 minuty jen stála a čučela na boj jízdy.
  • ha ha a včem je to VERY HARD AI ? v tom že ho rozdrtila římská přesila nebo snad to, že zapoměl jízdu v lese : )) Opravdu šílená AI !! římané se rozběhli a nikdo je nezastavil ... vamakané jak sviňa : )
  • Pro mě jediná deprimující věc na sledování videí z Total war je ta neustálá potřeba točit kamerou. *1*
  • Stále čekám na to, že předvedou něco strategického, ne rozestavím si jednotky a teď se budu hezky koukat jak ty jednotky bojujou, jéééééééééééééééé podívejte a támhle letí ptáček
    • to že jenom rozestavíš jednotky a pak se koukáš není problém tý hry to je TVŮJ PROBLÉM a mimochodem nechápu na jaký video ses proboha koukal *3*
    • tohle neni starcraft.
  • Začal jsem číst knihu o rituálech z Jižní Amariky, ale abych si zkrátil čas na Rome II, přečtu si opět biografii římských císařů :) - ještě si k tomu přidám Age of Decadence a budu antikou namlsán na roky dopředu. jak já miluji Creative Assembly!
    • Magister_Peditum
      Spíš si přečti něco o dějinách římské republiky, o tu půjde v Rome 2 především. *4*
      • Dobrý nápad, zkusím něco najít :)
        • wikipedie *3* *3* *3*
  • Drakens
    Teda to jsou slušné boty co tam dělá a pěkný masakr, každopádně se ta Ai jeví celkem slušně, jen mě tam vadí ty kartičky co dělají označení jednotek...
    • Karticky jsou vyborne, konecne davaji smysl.
      • Magister_Peditum
        No, nevím. Teď ještě aby se člověk učil, jak která jednotka vypadá podle řeckých malířů na amfory. *15*
      • Ano konečně vyřešili problém kartiček jaká sláva. Předtím tam byla pouze nějaká tupá ikona dané jednotky což samozřejmě vůbec nedávalo smysl, ale teď když jsou tam nějaké starověké čmáranice tak je celý problém vyřešen.
      • Drakens
        Já ti nevím prostě mě to nějak nelahodí oku. Souhlasím že vyobrazení odpovídá té době ale asi bych raději takové jak byli v Med II no
        • v prvom rade chýba tam strašne číselné vyjadrenie počtu vojakov...
          • Toho sem si taky vsiml, doufam ze to tam bude, ale uz jde hned na prvni pohled poznat, co je ktera jednotka zac.
            • JJ progres bary misto ciselneho vyjadreni, asi lidi nechapali co znamena treba 160/200 , kdyz se mrknu na progres bar naproste presne vim kolik mam vojaku, vypada to na velice povedenou feature od CA. Jen tak dal hosi...
            • Máš tam progres bary.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit