Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V rámci přípravy na dané období doporučuji shlédnou následující dokumentární filmy:
    The Rise of the Roman Empress (1987)
    The Rise of the Roman Empress II (1990)
    *5*
  • A bude video-recenze? A kdy? *1*
  • Snad už to zítra bude na torrentech..jsem na to vážně hodně zvědavej..na tuhle hru vyšlo snad jen tady několik desítek článků a psalo se o kdejaké hovadině..můj názor je ten,že to bude jeden velkej provar,ale uvidíme...jen doufám,že to nebude mít přes 20 giga,páč stahovat to půl dne ,instalovat to hodinu je fakt za trest...
    • 30GB - takže jsem rád, že tě to warezáku nepotěší ;-)
      • No,tak to je vážně na h..no...ale díky za info,alespoň si udělám nějaký místo dopředu a nebudu to muset honit na poslední chvíli..
        • no nemáš zač....přeji mnoho malwaru, spywaru a dalšího a mnohem horšího svinstva do tvého počítače....dále parazituj na práci jiných lidí *3*
          • Keyz
            Tohle je zajímavé.
            Různé svinstvo apod. bylo hlavně v minulosti a to tam navíc přidával někdo jiný. Tedy ne skupiny které crackovali. Byli by proti sobě. Protože se hry hodně přenášeli ručně a různě se vypalovali a prostě cesta od zdroje cracku k uživateli bylo dlouhá (viz seznamy her, poren a filmů na ZŠ), tak tam někdo často něco přihodil a bylo to pak jak píšeš. Navíc nebylo v dané době lehké zjistit jak to vlastně je.

Dnes sem tam svinstvo dostává stejným způsobem anebo ho tam někdo nahodí a vydá to za release od nějaké skupiny... Ale dnes máš vyloženě stránky kde zjistíš zda to již nějaká skupina vydala anebo ne a jak to poznáš, že máš ten dobrý warez. Tedy těch problémů ubylo a je to často bohužel jednoduší než některé originální instalace *9*
            Nemožnost dema tomu taky nahrává. Kup si jen tak 30 GB hru za několik stovek.

Reakce Na: D_A_R
            Nesouhlasím, že je to těžké zjistit. Tedy je to možné zjistit ale musíš vědět kde. Kdysi to byl problém. Nebylo to tak veřejně vytrubováno do světa a pouze "malá" skupina lidí měla přístup k zaručeným informacím. Dnes to může mít každý.
            A jestli víš, že to je OK nebudeš tam mít svinstvo. Pak by ten kdo to crackuje byl proti sobě. Dělají z toho aby se ukázali a dokázali, že to umí. Dokonce se předání kdo to bude mít rychleji atd... Ale máš pravdu, že běžný uživatel neví jak to zjisti a pak tam má bordel. To je vlastně dobře, protože pak ho může odradit od stahování apod. To je pravda.
            - Btw jak se zde ukončuje tag? <\b> nefunguje.
            • Na jednu stranu s tebou souhlasím, ale je tu ještě jedna stránka věci.....musíš vzít v potaz, že stejně jako tehdá je těžké zjistit jestli je tam něco špatně - to jen dneska snadno zjistíme ty staré fígle s "trojanem" apod. Hodně moc by ses divil kolik tam toho je....Odosobně nějakej velkej študovanej IT nejsem, ale mám pár velice dobrých kamarádů a jejich konverzace, kterým mnohdy přestávám rozumět, mě nahánějí husí kůži....před 3-4 rokama jsem si nechal pročesat počítač....s prominutím jsem se málem zbl*l....takže nestahuji z morálních a technických důvodů....jak jsem napsal, jsem jenom hodnej blb....a v dnešní společnosti neobstojím, buď to mi nikdo nevěří, nebo je tak strašně těžké pochopit můj postoj - odkaz dnešní společnosti....
          • No,to jsem zase narazil nějakýho svatouška...nikdy si nelegálně nestáhl žádnou písničku,žádnej film,žádnej prográmek...no takovejm jako jsi ty bych se rád podíval do počítače..
            • Podívej - klidně podívej - pár let zpátky - určitě bys něco našel....když hra nemá demo - vyzkouším od kamarádů....nestahuji - za prvé téměř 90% všeho co si stáhneš tak si tím strašně zasere* počítač....nespoléhej na antivirus - ten je k ničem....ano mám stáhnuté prográmky, ale jsou to prográmky, které byly autorem puštěny k volnému šíření a za plnou verzi si zaplatíš poplatek....ne nejsem pracháč, jen vím co chci a jsem proto ochoten do toho investovat....ne nepovažuji se za svatouška - považuju se jen za hodnýho blba....neznám jedinej dobrej důvod jak ospravedlnit pirátství - je to krádež - ať už si to ospravedlňuješ jak chceš....
          • za normálních okolnosti jsem proti piratstvi ale tady se to snad dá i pochopit, vyše 50 éček na steamu a žádne demo, clovek by si to rad napred vyskousel
            • Přesně tak!! Po té co jsem si spálil prsty u diabla "trojky" tak fakt jsem na tohle opatrnej...
  • doufám že nezapomenete ani na europa universalis IV, predpokladam že to asi dostal smejki že jo?
    • Tak zrecenzovat nejlepší strategii roku snad chlapci nezapomenou *3*
  • Tak u recenze na Eurogameru jsem se musel začít smát a prohlásit o autorovi, že je s prominutím tak trochu de*il....Za prvé je vidět jak strašně je recenze uspěchaná, sešitá horkou jehlou - jen hrrrrrr ať tio můžu sepsat....očividně nemá tolik zkušeností s celou sérií a navíc mi přijde, že hru hrál strašně okrajově....prostě zkusil na rychlo pár bitev - začátek kampaně a hotovo....Asi nejvíce mě dostalo tohle: Systém námořních bitev je zjednodušen - žádné ovládání lodí jako např. rychlosti apod. kam lodi kliknete tam doplave - dopr*dele né asi :D vzpomínám na Empire - kam ta blbá loď zase pluje?? Máte být generál bitvy - ne generál cirkusu na vodě co si dělá co che - logicky zavelím lodi přesuň se přibližně tam tam za jejich formace - tam se otoč a čekej - no a ta daná loď to snad udělá ne?? Navíc díky odpovědím a několika stránkové mini kampaňě kterou nám ukazoval game designer Jack Lusted - mám pocit, že o hře vím víc než ten člověk....většinu neduhů co tam ten člověk oznámil znám a nebo jsou jen z nedostatku času ztrávených ve hře....Já vím, že to nebude super hyper bomba posun ve hře, ale bude to kvalitní hra....
    • A to nezmiňuju jeho přístup k trasportním lodím - boha :D ten člověk to snad zkusil tak jednou dvakrát v prvním minutách kampaně - né li v prologu :D

Všiml jsem si, že jde označit skupinku svého vojska a dát ho ovládat počítači....jéééééé to jsou mi novinky!!!! Tak počkat.....aha :D

Náh - nebudu se rozčilovat :D Zítra je doma sběratelka :D Nic mě nemůže zkazit náladu....
  • hanocri
    Mimochodem, kdyby měl někdo dotaz na hardwarové nároky. Na jedněch stránkách se píše: As for our experience well we had no problems playing on an Intel Core i5-2500K, Z77 motherboard, 8GB DDR3-1600, Nvidia GeForce GTX 670 and 120GB Sandforce SATA3 based SSD. Takže to zní OK. (Celý článek http://www.hardwareheaven.com/reviews/1826/pg1/total-war-rome-2-review-pc.html)
  • Kde se budou dát stahovat volně stažitelné části hry? ... jako např. otevření frakce Pontus apod. .... Díky za odpověď *3*
    • Pilgrim66
      Na steamu, dostaneš speciální kód na to DLC, řeckých států. Já už ho dostal.
  • hanocri
    Uvidíme. Jeden recenzent mi odepsal, že prý to tak skutečně je.
  • recenze která je kladná není zajímavá...to si myslí recenzanti...já ne všichni volají po změnách po noviinkách a když je udělaj tak to shoděj roční období, mi nevadí transportní lodě vítám, výměna oblastí v diplomacii to zrovna brát nemuseli jinak to hodnotěj kladně
  • teraz som prisiel s brlohu a nejak ma chytil amok s balenia, obal je zo zadnej stany tak divne zvraskaveny a dvd su v obale v papierovych obaloch, ak to porovnam z coh 2 red star edition *16* sice placem na kravine ale obal od hry za 45e nemusi vyzerat ako dvd zo stanku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit