Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hodnocení zatím hodně lítaj. například anglánskej eurogamer dal 7/10, kdežto němčourskej 9/10 (českej pro změnu 8/10). výtky jsou hlavně technického rázu (bugy, pathfinding, nesvižné UI), což je otázka relase patche. faktor očekávání stále 100% *4*
    • sipecka
      Pokud nedal český EG 9 nebo 10/10 tak ta hra musí být dosti prohnila :P
  • Hrál jsem všechny díly,ale u Shoguna mě to už přestalo bavit. Těšil jsem se na Rome2 ,ale teď váhám.Myslíte,že to bude na stejný brdo jako celá série. No asi bude no:).
  • Tak doufam ze 900 stovek nebudu litovat.Shoguna 2 jsem mel taky origo a byl v poho. Ze zacatku tam byly taky chyby pak to bylo ok..Za par hodin uvidim....... *5*
  • TheGGG
    Total war serie je bezkonkurenčně nejlepší RTS vůbec. Rome 2 NEBUDE jiné.
    • Veskoslav
      Série TW je strategie. Nikoliv RTS;) Typické RTS je Warcraft, Starcraft či AoE. A nejlepší RTS je stále Age of Empire II. Ale to jsi ještě nebyl na světě;)
      • TheSilverBoy
        máš pravdu nebyl je pouze 14 a lituji toho že jsem si nezahrál spoustu klasik ale časová (rozumněj od grafiky po ovládání) prurva je pro mě moc velká *16*
      • yes Veskoslav konečně moudrá slova batře
    • To ani náhodou, nejlepší RTS je pouze CoD. Kde jste byli posledních deset let?
      • TheSilverBoy
        takže abych to rozepsal...... Starcraft 2 nemá v RTS konkurenci...... jestliže berete sérii TW jako RTS jste mimo a i souboje se dali pauzovat ne?
        • Já ti opakuju, že CoD je RTS a nemá konkurenci. A dá se tam taky pauzovat, takže asi tak, no...
    • kostejnesmrtelny
      Na trolly obvykle nereaguju, ale to s tím RTS mě fakt pobavilo. RTS jak noha *1*
      • XorxoxTalarius
        Tak bojova cast urcite :)
        Ikdyz je pravda ze dneska uz by oznaceni RTS bylo prilis nepresne a vice se hodilo "takticka cast hry"
    • TheSilverBoy
      only starcraft 2
      • Infekce Zergskym Virem. Karantena. Opakuji uživatel ThesilverBoy Do karatentény.
        a odvolejte Arnolda Rimmera z té stráže tomu idoitovi Tohle nesvěřím.
      • TheGGG
        starcraft? to myslíš tu nudnou a neoriginální klikačku. *6*
        • sipecka
          Tak, ale aspoň to splňuje požadavky RTS což se nedá říct o tvé nejoblíbenější RTS. A stejně ty takový hardcore konzolista by přece nehrál StaCraft PC only hru, to bylo pro tebe určitě ponižující.
          • TheGGG
            hmm představy RTS splňuje ROME 2 stejně né li více. Ano SC 2 jsem hrál a použít slovo strategie je v případě té hry výsměch. Blizzard opět předvedl že jako firma totálně selhal. Nudný příběh, stylizace a obšlehunté lore se ještě přežít dá. Bohužel fakt že je hra jen o klikání a posílání směšných panáčku na jedno místo na mapě se nedá zakrýt. Pro nasteroidovaný koreice co souteží v rychlosti klikání na jedno místo na mapě dobré, ale nenazývejme to strategií. Jinak ROME 2 si chystám koupit, ta hra je skutečná strategie a série dosud nebyla překonána.
            • Asi takhle. Hrát multiplayer SC2 skutečně dobře je zatraceně těžký. Tvoje poznámka o Korejcích soutěžících v rychlosti klikání na jedno místo jasně dokazuje, že absolutně nevíš o čem mluvíš. Ovšem kafrat o tom stejně budeš, že? Konec konců u tebe žádná novinka. Jo a mimochodem napsat "koreice" to už chce notnou dávku ignoranství...
            • TheGGG
              Část total war která se odehrává na bojišti (pro hlupáky to je ta kde vidíte spoustu malých panáčku) nese většinu prvků RTS žánru. *5*
            • Veskoslav
              Nedělej ze sebe opět hlupáka;)Ham ham trole:)

Definice RTS obzvlášť pro tebe: http://en.wikipedia.org/wiki/Real-time_strategy

Zajímalo by mě, co z toho splňuje skvělá série TW:)
      • Drakens
        jdi někam.
      • PřeSnĚ tAk BatŘE
  • Keyz
    Aby to hlavně na games.cz shopu včas poslali. Podle data expedice tomu moc nevěřím (píšu to znova aby to bylo opraveno)

- Jinak na tuhle hru jsem zvědav. Nikdy jsem nehrál pořádně žádný Total War, tak uvidím co z toho vyleze. Snad ten pokrok bude znatelný.
    - Btw nebylo nikdy možné nastavit si aby hráč viděl to co vidí někdo na mapě? Tedy aby jednotky za kopce nebyly vidět jestliže je někdo opravdu nevidí. Hrál jsem to před dlouhou dobou navíc chvilku a podle videa to tak nevypadá. Jen mně zajímá zda to šlo protože se píše o vypočítavosti AI která vpadne s jízdou do zad. Jestliže vidím kudy jedou tak asi nevpadne.
    • aby jsi nebyl moc sklamanej, radši sis mel vyzkoušet nejdriv nejake demo predsleho total waru, protože ty souboje nejsou nic moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit