Přejít na výpis diskuzí
Total War: Shogun 2 - Pád samurajů - recenze
16.3.2012 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
OK, kdy že to má vyjít? *3*
-
-
23. Března mám pocit... Poctivě před-objednal a jsem rád, že krabičku s českou lokalizací :-)
-
-
a s tim má vyjít i čeština do fall of the samurai ne?
-
-
-
Ja fandim Total War-um uz od prvniho MTW, ale bohuzel nejsem fanousek Japonska jeho historie, takze doufam, ze vsechny tyto nadherne inovace, predevsim tedy v AI budou implementovany do nejakeho toho pro me zajimavejsiho obdobi. Idealne bych byl pro americkou obcanskou valku. Nedokazu si pred 1.svetovou predstavit idealnejsi a atraktivnejsi konflikt pro vyuziti vsech tech fines z Fall of Samurai :)
PS: ale rozhodne bych se nezlobil za novy RTW, jen si taky myslim, ze s temi zeleznicemi, ironclady a strelnym prachem uz je asi nemyslitelne se nejak radikalne vracet. -
-
V americké občanské válce bys hrál víceméně jen za dvě strany, takže by to bylo hratelnostně nic moc. Evropa nabízí ve stejném období zajímavější kompozice.
PS: Proč ne? Po Napoleonovi jsme se taky vrátili do 16. století v Japonsku.
-
-
Ahoj, kdo máte českou lokalizaci. Rád bych se zeptal - dá se vypnout české otitulkování a mít hru kompletně v angličtině (včetně popisků)? Je čeština nějaký dodatečný balíček, nebo je přímo součástí hry? Prodejce mi to nebyl schopen odpovědět, tak nevím, jestli si jí nemám koupit v cizině...
Díky -
-
Ahoj, já myslím, že by tohle mělo jít dotáhnout někde ve Steamu pokud se proklikáš položkami u hry.
-
-
Díky. Už vyřešeno - jako obvykle nákupem v UK, takže se nemusím bát nechtěného "počeštění" hry. Bohužel jako u tolika jiných věcí je lepší bezproblémově koupit v cizině, než se dohadovat s neochotnými českými prodejci...
-
-
-
a kde je další Rome Total War??!
-
-
tobě vadí starší grafika?
-
-
Rome total war 2 s námořními bitvami a lepší provinční správou technologiema rpg prvky generálu a jen taková blbustka v podobe firt person střílení
branění přistavů potlačovani rebelu
Už je doba moc dalekorozdíly mezi shogunem 2 a starym romem jsou uz moc velký -
-
to by si Thief, System Shock, Half-life a codename 47 zasloužily taky :-/
-
-
-
-
nevite jestli je v tom i puvodni kampan jako napr u dawn of war 2 chaos..... ( dal uz si jmeno nepamatuju :D )
-
-
no neni
pokud ale mas puvodni hru ze stejnýho menu ji muzes pustit
-
-
At uz je 23. :-)
-
-
uz jen 2 a pul dne *3*
-
-
Shogun mě sice moc nechyt jako díly přednim ale na tohle se fakt těšim :)
-
http://www.hrypc.cz#a_aid=4e5deea6e126e
-
Maj ji na Amazonu Tady to jde najít http://cez-arena-ostrava.blogspot.cz/ Hra to bude slušná.