Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi zábavně napsaná recenze, po které mám chuť si to jít okamžitě koupit a zahrát a to i přesto, že mě všechny předchozí díly W: TW úspěšně minuli.

• Z toho co jsem viděl tak diplomacie si vzala inspiraci z 3K a je mnohem lepší. Na druhou stranu přesně ty QoL věci tam z 3K vůbec nejsou, je to víceméně stejné jako W2.
    Ale jenom usuzuji z recenzí a videí co jsem z toho viděl.

• LessPh

Dotaz, ted jsem procet recenzi a nenasel jsem jak si to stoji oproti 3K?

Ve 3K bylo hodne QoL, treba diplomacie, kde na 2 kliknuti jsem dostal vystup, ktery jsem potreboval, ve War2 jsem vsechno musel proklikavat manualne. Graficke UI bylo ve 3K perfektni, ve War2 bylo pixlovany a to same mi prijde ve War3. 3K inovativni mechaniky s rustem a synergii budov aby clovek nemel malusy.. ve War2 byl v podstate jen verejny poradek. 3K prineslo hodne QoL a novych super hernich mechanik, jestli War3 ma stejne zakladni herni mechaniky jako War2, tak je to spise downgrade oproti 3K..

• Derp_1337

Ne, nemusíš to mít nainstalované. Jenom stačí ty hry vlastnit na tvém Steam účtu.

A pokud chceš hrát za některé specifické rasy (např. Lesní Elfové, Tomb Kings, Vampire Pirates, atd.), tak musíš vlastnit i určitá DLC pro předchozí díly.

PS: Samozřejmě je možné, že v budoucnu vyjde nějaké GOTY, díky kterému už nebude potřeba vlastnit TW:W a TW:W2 a různá DLC... ale to bude až teprve někdy v budoucnosti.

• CoreFanatic

Pro Immortal Empires bude potreba pouze valstnit WH1 a WH2 na stejnem obchodu jako WH3, napr. vsechny 3 na Steamu. 

• skaven

inac, k Mortal Empires. Vie niekto, ci je potrebne mat nainstalovanu jednotku aj dvojku ku trojke? predsa zevraj trojka ma mat 120GB, dvojka ma 60GB a jednotka 40GB

• SlavicBes

Táto hra, respektíve celá táto séria, píše históriu ako svojho času Age of Empires.

• Diky za recenzi, vypada to zajimave. Total War sem jeste nikdy nehral, ale v gamepassu tomu dam asi sanci.

• LessPh

Čekal jsem 8, aby Vašek rebel šel proti proudu :D

Doufám, že mi to do pátku dorazí, bylo by smutný, kdyby mi to doručili v pondělí, tedy až po víkendu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit