Přejít na výpis diskuzí
Total War: Warhammer předvádí bitvu mezi Azaghovou hordou a armádou Bretonnie
29.2.2016 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
nevim, hru jsem nehral. toto byla "quest battle". predchozi TW jsem hral jako sandbox. tzv historicke bitvy ci scenare nehraji a nedelam si iluze o schopnostech AI. komentuji toto video. kdo "poprve" bude hrat tuto "quest battle". deployment zone je minimalni, coz taky nedava prostor k taktizovani.
jak jsem jiz v teto diskuzi poznamenal, a bylo to videt i v jinem videu ze hry, rekneme "pribehovy pristup" je pro vyvojare jiny nez "sandbox pristup".
zvyseni obtiznosti znamena zvyseni handicapu. tak je to v drtive vetsine, ne-li vsech hrach. ze audio-vizual hraje prim pred AI o tom snad neni treba diskutovat.
kdo chce vyzvu, musi hrat multi-player. v single player neni vyzva, neni obtiznost. "I beat it on legendary/impossible/nightmare .. " lol to je smesne.
kdyby bylo AI dokonale, tak ho clovek proste neporazi. doporucuji dohledat si "chinook" sampion v dame ktery nejde porazit, da se pouze remizovat, nebo nedavno zverejneny AI pro hru GO. sachy jeste tak daleko nejsou, ale hadam, ze jednou taky budou pro cloveka k neporazeni. -
sázka .. jestli vyjde hra s funkčním AA ... já vsázím že ne ... a dost se mi nelíbí že pohledy z výšky/dálky vypadají hůře než Shogun 2 a to jsme o 2 hry dále a asi o 200 dlc ... dost pochybuji že to nějak za ty 2 měsíce vylepší ...
-
oh, ale bylo by fajn, kdyby AI nedelala pokazdy stejnou blbost a zvyseni obtiznosti neznamenalo jen to, ze se jednotkam AI zlepsi bonusy, ono to totiz nehraji (nebudou hrat) jen lidi, co vidi neco ze serie TW poprve...
-
ten uz ukoncil svou cinnost v tomhle smeru......
-
takze jeste jednou. kdyby to hralo AI rekneme efektivne, tak by to vypadalo nasledovne: AI by vyuzilo terenu a postavilo se tak, aby chranilo katapulty a proste by sedelo a odstrelovalo hrace z dalky. jelikoz ma AI prevahu, jak pocetni tak strategickou, tak by hrac prohral. nikdo nechce prohrat.
reseni B. AI nebude hrat efektivne, a vrhne kavelerii hraci na kridla. tim na hrace, ktery to hraje poprve, vytvori tlak s kterym si hrac musi nejak poradit. preskupit ci premistit jednotky, eliminovat kavalerii, sledovat co delaji katapulty atd.
s resenim B nemam problem pokud to bude rekneme napinavy. dobre, kavelerie, potazmo general, udelal chybu. no a co? mne to zadnou "immersion" nebo co nepokazi. pro me je dulezity aby to byla zabava. pokud si nekdo mysli, ze TW je simulator Napolenona nebo koho, tak to nevim co na to rict. proste neni. -
No pokud začal s Total War sérií až u Shoguna 2, tak mu bude dnes tak 12 a Warhammer mu asi nic neříká..tak ho nechme být, chudáka malého *1*
-
*1*
...to je vol... -
Jéééééééé...........No to mám dost,tvl to i ten Total War dělají spíš pro konzole než pro PC???? Nebo proč se to odehrává z nějaký trapný doby kde byli Trolové,Elfové,kouzla,mana, zbraně vetší než ten co to drží ruzně barevná..........ach joooo je to jako trapný WoW.....To ani nemusím vidět abych poznal že to bude trapný :-D Ty co začli hrát od Shogunu 2 a Rome 2 a k tomu Atilu......ze na tento díl těší co?? :-D :-D
-
Ta hra bude venku za 2 měsíce, kdo si myslí že to *vylepší* je hodně naivní.
CA zase dokázala pokurvit další TW. -
Jako vždycky v TW, težší AI = má víc hp, morale, podvádí a magicky vyzkouzlí 3 plné stacky.
-
Ne, jestli tam bude nějaká mechanika "propadnutí Chaosu". Že budou mít nějaké jednotky je mi jasné.
-
Temní elfové jsou korzáři a otrokáři. Ti se moc na pozemní boje nesoustředí jako ostatní rasy. Nemají na to dostatečný počet elfů a otroků. Jsou to spíše nájezdníci jako Vikingové. Tam by se to docela zajímavě dalo udělat.
Základní rasy jsou 4: lidé (impérium), orkové, trpaslíci a upíří knížata. Jako preorder je Chaos. Takže předpokládám, že další rasy jako Skaveni, elfové atd. přibudou v rámci DLC. -
ehm, možná ano, ale to se pořád nedělá do plný armády.. počká se až se jádro dá do pohybu a pak můžeš flankovat. né kur..ník do připravených pozic
-
Rozdíl je v tom, že v původním TW jsi po 2 minutách bitvy masakroval pěšáky a jezdce, kteří nesmyslně naběhli do tvé připravené obrany a tady budeš masakrovat obry, jezdce na pavoucích a gryfy co tupě naběhnou na tvoje připravené vojáky. Já myslím, že to bude úžasný zážitek. Doufám že to nedaj jen za ubohých 60euro.
-
věřím v dartha....poslední co umírá je naděje a paladin s bublinou
-
No klasický základ. Mutanti jako krmivo pro "děla" nepřítele, černé legie Chaosu jako útočná hlavní síla. A pak to doplnit. Nurgleho moroví vojáci, varhany smrti, Khornovi bersekři a jiné legrace, co skýtají krásy Pustin Chaosu. A takoví trpaslíci Chaosu, to by bylo něco:)
-
Ale moderní hráči dneska nepotřebují AI. Hlavně že to pěkně vypadá a je tam hodně filmečků.
-
Taky s tím napůl počítám (naděje pořád žije *1* ) Nechápu jak je to možné, ale Darthem upravené AI tohle téměř nikdy nedělalo... Škoda že skončil...
-
Být tebou, tak se začnu smiřovat s tím, že to tak nakonec dopadne.
-
Myslel jsem jak bude fungovat ve hře. *4*