Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    no nehrál no, Římu jsem si užil dost v Rome 2, zkoušel jsem jiné národy a pokaždé jsem měl po cca 30 tazích navrch skoro nad každým *7* legendary obtížnost nehraju , nemá to smysl když AI podvádí jak prase, né že by byla chytrá, ale zase má převahu co se týče jednotek a to už ani není zábava
  • Má někdo představu jak to bude s AI? Nerad bych zase viděl že VH/VH znamená, že si AI v zapadlé vesnici postaví za kolo deset jednotek a na bitevním poli se zachová v 50% případů těžce nelogicky... Nechci hru soudit předčasně, ale zatím mě AI vždy zklamala a pomohly až mody...
  • presne tak, na to nejak kazdej zapomel ty jo
  • porad je chaos DLC? .... porad nezajem
  • Attila a ziadna challange, dobré no :D

seriozne najtazsí total war co kedy vysiel, ale nevidí ziadnu chalange :D

že si ty nehral za rím, idealne za západny, na legendary, kde vecsinou skoncís tak do 5 tahu. rsp skoncís v situacii kedy viez ze si o 10 tahou skoncil.

Atilla je brutalne tazky, a so shogunom 2 najlepsi TW
  • Veskoslav
    Jako preorder DLC *1*
  • To bylo na kridla/flank ale pravda ponekud ukvapene. na stranu druhou, kdo to bude hrat poprve, tak se mozna dostane pod tlak a pak to nezvladne tak "heroic" jako ve videu.
  • no upřímě, tohle že má být hard ai? .. vyslat jízdu dopředu nechat jí pobít lučištníkama, počkat až zní nic nezbude a teprv pak začít pálit katapultama? ... ehm....

a mimochodem, ví někdo jak to bude s ostatníma rasama? budou vycházet časem jako dlc?

já bych si strašně rád zahrál za dark elfy:)
  • Magister_Peditum
    Přiznávám, že ve fantasy verzi Warhammeru nejsem moc sběhlej, ale zajímalo by mě, jak tam bude pořešený Chaos.
  • ano, to je jak s in-game nebo micro-transactions. to funguje vzdycky i kdyz je hra plna bugu ;)
  • dik Lesnoj
  • Nevi nekdo jestli to bude vice-mene sandbox nebo vice jako King Arthur, tedy mene sandbox? svet Warhammer bohuzel neznam, takze z toho nic nevymyslim.

Mozna, ze vice pribehovy a tedy naskriptovany by pomohlo chabe AI, ktera je na takticke mape tragicka (jednoduse manipulovatelna) coz tvurci obchazi mechanizmy ktery mi az tak nesedi (podvadeni nebo handicap). Kdyz to pripravi dopredu tak maj kontrolu a muzou to vybalancovat. Na stranu druhou, tezko rict co by to udelalo znovuhratelnosti.

Vypada to krasne.
  • Veskoslav
    *1* Ano a tvůj mozek je 10 krát větší než od pštrosa.
  • jo a obr je jen v editoru 10x zvetšeny pešák.
  • Veskoslav
    Nevíte, kdo povede Upíří hrabata ve hře? Nějak jsem o nich moc nenašel a většina jejich velitelů, generálů a silných upíru je buď mrtvá, zavřená nebo "ochočená" viz hraběnka Gabriela.
  • Veskoslav
    Ne ale v FC4 ano, jenom se tomu říkal slon.
  • Díky, už se velice tešíme na tvoje hodnotne dojmy.
  • AZHAG.

Ne Azagh.

V nazvu videa je jmeno spravne. V materialech ke hre je jmeno spravne. Na internetu je to jmeno spravne.

Jen vsude v samotnem clanku je spatne.
  • Misto debilnich kecu, staci hodit jiny odkaz z YT a tim padem i pomoc lidem.
    https://www.youtube.com/watch?v=p_AD4gHVrWU
  • Ve FC 3 jsi taky nepotkal mamuta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit