Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Protoze se mu nelibi tak je to automatiky "stupid" nic vic nic min :)
  • Krescz
    Attilu jsem rozehrál 2x a pokaždé jsem to po pár tazích odinstaloval, není tam žádný cíl pro mě, žádná challenge
  • Veskoslav
    No osobně mě to ani nelákalo si to pořídit ve slevě. Rome a Medieval je mi blízky obdobím a Shogun pro změnu hratelnosti. Jenom doufám v jediné, krapet lepší AI, protože ta co občas dokáže vyvést, to není ani k smíchu:)
  • Teď už jen počkat na VC *14* *1*
    Pak se rozhodnu jestli předobjednat nebo ne *1*
    Jen mě mrzí, že nebude MP jako v Shogun 2 *13*
  • Krescz
    protože AC a FC každý už hrál minimálně dvakrát, zato ty jsi očividně TW nehrál ani jeden
  • Krescz
    Attila je akorát horší Rome :D
  • Veskoslav
    Protože to není stejné? Už jenom systém jednotek a bojů je zcela odlišný od klasického TW už na první pohled. Nebo v TW potkáš obry, jezde na pavoucích, gryfy atd? Ano, některé mechaniky budou 100 % stejné, nejspíš imperiální armády. Ale viděl jsem armády Orků a ty jsou kompletně předělané včetně jízdy. Tady se nejedná o reskin.
  • me to pripadne jako jakejkoliv jinej total war... lidi tu furt nadavaj jak kazde AC je stejnej, kazdej FC je stejnej atd ale o tomhle tu nikdo neflamuje?
  • Veskoslav
    Attilu nemám:) Porovnám to místo toho s Rome a Shogunem, když to nebude vadit:)
  • Krescz
    pak napiš své dojmy a porovnej to se Shogunem a Attilou *3*
  • Veskoslav
    Stupid game? Proč? Rozepiš to.
  • Veskoslav
    Já se obětuji pro dobro komunity a vyzkouším to v den vydání. Mám předobjednávku. Žel bohu jsem dočetl včera Gotreka a měl jsem slabší chvilku. Takže pak napíši, jak se to hraje. Poslední Total War, co jsem kupoval v den vydání, tak byl Medieval II. A Rome II mě bavil, ale to jsem hrál až rok po vydání. Snad to vyjde dobře, byla by to fakt škoda, kdyby ne.
  • RedEagle
    Len maly oznam.To že nejde vo videu zvuk nie je žiadna chyba. Zvuk v tejto hre nebude. zvuk do tejto hry dostanete ako prve DLC za 10 eur. Bude sa volat : Sounds of stupid game.
  • ale reklama funguje perfektně *1*
  • Marrtor
    Kdyztak tu je to na youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=p_AD4gHVrWU
  • Zrzzek
    Nařídit orkovi obranný postavení - aby nepronásledoval nepřítele... To je fantazie ve fantastickém světě...
  • Veskoslav
    To samé bez ohledu na prohlížeč či platformu.
  • takisto mam ten problem
    ...inac, teraz som uz videl asi vsetko... orkovia a neutocili.. *1*
  • Zrzzek
    U videa mi nejde zvuk... Má někdo stejný problém?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit