-
Většina se prodá digitálně. Tam to je jedno. A kde mají problémy dát 18+ hru? V obchodě s hraním to dají vedle do sekce. V supermarketu nikdo tohle nekupujete. Jen hry pro děti. I když tak vedle je trafika kde to je.
A nechat se šikanovat pseudo..
Vychovatelkou agenturou je šílené. Dopad má nula a kdo se podle toho ratingu řídí? Aktivní matka v USA? No, das to jako dlc volitelné zdarma a hotovo. Není to součástí hry a 18+ to dlc má. Případně za 1kc.
Zde ta firma chce odrbat a využít hráče. Kdyby nechtěla udělají to jak jsem psal. Zdarma za 1kc. -
Pokud chceš pěkně namalované modely tak to bude drahý. Česká Warhammer komunita se soustřeďuje na hofylandu.
-
Nevíte kde bych sehnal Warhammer figurky (dal bych si nějakou na poličku)? Ale opravdu detailní a hezky malované.
-
pěknej pokus drizztíku, ale ta cesta po himalájích, to si pleteš s far cry 4... to bylo taky jen ve hře...
-
co ty víš o realitě. Před několika lety jsem cestoval v Číně v Himalájích, autobus tam spadl ze srázu, náš autobus byl první na místě nehody. Asi hodinu jsme tam poskytovali první pomoc, během té hodiny zemřelo asi 10 lidí. Krev všude po sněhu, otevřené zlomeniny.
Trocha barviček ve hře nemá s realitou nic společného. Cílem hry navíc není být reálná. A nakonec ty nejlepší hry jsou takové, které zapojí fantasii. Což ty nechápeš, protože kladeš zbytečný důraz na grafiku. -
chápu, že pro vás mlíčňáky, pobledlý nerdy od WoWka co žijete v nějaký hipízácký představě je to šok, že z člověka netečou kytičky, ale drsní ostří hoši jako já chtějí surovou realitu, né omalovánky...
-
Valka k tw patri ale on v kazde diskusi pise ze ho bavi sledovat jak z vojaku strika krev a ze bez toho to neni ono
-
"Válka je jen pokračování diplomacie jinými prostředky."
Carl von Clausewitz -
Ja prave hraju medieval 2 za anglii a pak nejspis koupim Atillu, nebo zustanu u medieval. Tohle mne zatim nelaka ale jeste nejsem definitivne rozhodnuty. Tim nerikam ze to je spatna hra.
-
mimochodem dotaz pochopil jsem správně že nároky to má stejný jako Attila stim že to jede líp?
-
to bylo vždy v historii nejlepší řešení maxíčku...
„Diplomacie spočívá v tom hladit psa tak dlouho, než je hotový náhubek.“
Fletcher Knebel -
Pokud by se jednalo o "historický" díl série, tak bych i souhlasil, ale vzhledem k tomu, že se jedná o Warhammer, tak násilí a krev je to, oč tu běží. *14*
-
Takže nie diplomacie plánovanie a taktika ale krv a násilie. Si chory
-
Tak ona se ta hra neprodává jenom na Steamu, ale jako strategie, kterou často hrají i starší lidé, slušně i v retailu a jsou země, kdy 16+ nebo 18+ je opravdu velký rozdíl v tom, kde se co dá prodávat a inzerovat.... Reálný vliv samozřejmě netuším, jaký je a asi ani nikdo jiný to neví přesně, ale dokud jim bude vycházet, že je to číslo větší než počet těch, kteří si hru nekoupí právě proto, že v základu není blood and gore a je až možnost si to dokoupit, tak z jejich pohledu jde o správný krok. Každopádně tady asi ani CA nejde o to, aby se ta hra nedostala do rukou mladším 18, ale aby si mohli na krabici a před trailer dát tu nálepku s 16 a mít výhody spojené s tím, že je to prostě teen rating. Že si tím rovnou i nahrabou, to nepopírám a taky nejsem nadšený, pořád je to zbytečně vyhozených 60 korun, které jsem jako dospělý vůbec nemusel platit a když nic jiného, mohla by to být polovina. A zamčená možnost v menu jim nepomůže, stejně jako zapnutí/vypnutí v menu - dokud to tam JE, tak ty agentury to berou jako že to tam prostě JE, stejně jako kdyby to udělali třeba jako DLC zdarma, protože i to se počítá jenom jako update a mohlo by jim to změnit hodnocení pro celek.... prostě to opravdu není až tak jednoduché, jak si to podle mě mnozí představují. Takže tak.
-
Dáš tam rodičovský zámek a hotovo. Aby to matce nevadilo....
Navíc když to jde v menu zapnout tak to je fuk. A komu vadí rating 16/18? To na Steamu má někdo pravdivé údaje nebo co? Trapné a zbytečně rating 16 jim jako přidá 300k prodejů? Když již takto hloupé tak to základní dlc zdarma jako witcher -
Maj bejt dva velký datadisky Elfí války dle mého určitě budou součástí jednoho znich neb se to přímo nabízí.
-
tak vzhledem k tou že pro hru maj prej vyjít dva velký datadisky tak si myslim že Elfové budou určit součástí jdnoho znich *3* Co se týče skavenů ti jsou tak oblíbená armáda že bych řekl že možná budou součástí toho druhého.
-
Vzhledem k tomu, že ta hra má rating 16+ a ten pack 18+, nevidím důvod, proč říkat, že to tak není, vždyť mají pravdu. Jediná díra je v tom, že by to mohlo být o půlku levnější, protože Steam by to povolil prodávat i za 0,99 euro, tam si samozřejmě nahrabávají, ale očividně s tím ratingem mají pravdu, byť se mi to třeba může nelíbit (nelíbí)....
-
nope...nejvíc zřejmý je nippon... to je prostě nippon...
-
šak BaG bylo vždy jako placený dlc už od shoguna 2 s trapným argumentem, že chcou udržet nízkou věkovou hranici...