-
DLC která očekávám (a potřebuji): blood and gore, Chaos army Nurgle, Chaos army Khorn, Chaos army Slaneesh, Chaos army Tzeentch, Chaos dwarfs, dark elves, wood elves, elves, tilea, estalia, nippon, beastmen, tomb kings, lizardmen, bretonnia, arabia (šak sme multikulti...), Kislev, ogre kingdoms, skaven Clan skryre, skaven clan eshin, skaven clan moulder, skaven clan pestilens...
jojo, v následujících letech mi sega pěkně vyžere prachy... -
Na 8*. Ale i tak tam není velký rozdíl. Předpokládám jen rozdíl v hratelnosti, ale nějaká změna jednotek tam myslím je co jsem koukal na youtube.
-
4 národy v základní hře je opravdu málo. Sice díky volbě velitele se to zvýší na 10, ale i tak. Nečekal jsem opravdu každou rasu. Ale co třeba Elfové? V ně doufám snad v každé fantasy hře :( Koupil bych si základní hru, ale pokud bude dalších 10 DLC, tak do toho už další peníze vrážet nebudu. Ona se najde jiná cesta.
-
BLOOD AND GORE DLC jako pro ROME 2 *1*
Super praktika. Další osekávací firma která tam bude cpát základní věci ve formě placených DLC. -
Proč by byla, když z toho můžou vyrazit $$$.
-
Parada uz se nemuzu dockat! Sice bych chtel pockat na Blood and gore, ale asi to tak dlouho ( predpokladam zeto nebude Day 1 dlc) nevydrzim :(
-
Ano, zejmena na mape byla AI tradicne slaba.
Nicmene, pridavani prvku ktere tzv "exploits" (vyuzivani) chabe AI umoznuji, neni dle meho stastny pristup. Tedy za predpokladu, ze AI takove prvky vskutku neumi pouzivat efektivne.
Napr v jeden z nejoblibenejsich a nejobsahlejsich modu pro Rome 2 odstranil ze hry "forced march" (zvysujici pohyb armad) jelikoz ho AI neumala efektivne pouzivat. -
ne není... a já vždy u TW miluju sledovat, jak se tam ti paňáci krvavě masakrujou...
-
Nejlepší je stejně město Praag. *3*
-
Ona v základní verzi neni krev?? Lol, to jsou šašci
-
vypada to fakt dobre, jen skoda, ze k tomu behem roku vyjde 10 dlc kazde po 15 dolarech, koupil bych hned, ale takhle budu cekat na nejakou steam slevu
-
jo jo a ulthuan je atlantida...
-
AI dávala ve všech TW hráči výhodu : )
-
na toto se fakt těším, ale dokud není Blood and gore, tak to ani nemá cenu hrát...
-
Tak ono všechny "lidské" rasy z WFB vycházejí z nějakého historického národa :)
-
Tak Kislev. Vezmou Attilu a jeho barbarské koňské národy, přidají do toho ruskou náturu a odolnost proti Chaosu, čest a smysl pro spravedlnost a hle, máme Kislev *1*
-
Já mám rád ve WFB právě ty zlé jako Chaos a VC, takže výběrem se mi trefili přesně do vkusu.
Moc se ale těším na kampaň Bretonky a z těch méně "oblíbených" třeba Kislev, ty chaos trpaslíky a Lizardmeny. -
Ja jen skepuloval. I recenzent poznamenava, ze diky kouzlum a hrdinum se bitvy hrajou trochu jinak nez v ostatnich TWech.
Potencialni "problem" se silnymi hrdiny ci kouzly vidim v tom, ze AI je neumi efektivne pouzivat coz dava hraci vyhodu kterou osobne nechci. Ne, ze bych kouzla a hrdiny nechtel z principu, jen to nechci jako levnou cestu k vitezstvi v singlu. -
No jo všichni se shodli na tom že dají totálně rozbité hře (Rome 2) vysoké hodnocení. Zajímavé je že i CA se za stav hry po vydání veřejně omluvilo. Jaká byla motivace recenzantů dávat nerealistická hodnocení netuším.
-
"Zaslíbenci Rohaté krysy naplní řeky krví nepřátel. Lebky nepřátel vyvstanou jako zikuraty. My, vyvolená rasa Rohaté krysy a mocné rady Třinácti, již brzy ovládneme svět."
Všichni tu chtějí nějakou tu frakci:) A když už nějakou zajímavou, tak Skaveny nebo Trpaslíky Chaosu. A Temné elfy? To teprve bude oříšek:)