Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pointa postu nebyla primárně kritika hodnocení(to je jinej můj post) ale kritika logiky (ne)argumentace tady fanouška autora spolu s patetickým osobním útokem na jakejkoliv jinej názor.
  • Magister_Peditum
    Ilumináti za tím být nemusí, ale pak vyvstává otázka, zda nejsou ti recenzenti trochu na hlavu. *4*
  • Blue.Shark
    No a nebo se prostě shodli na hodnocení. Řekl bych, že za tímhle Ilumináti nebudou.
  • Ano Rome 2 mainstreamové zahraniční recenzenti také dali 9/10 10/10... To je argumentace chyceného zloděje typu: ALE ONI TAKY KRADOU!
  • XorxoxTalarius
    Jak uz je v recenzi, kouzla stoji manu a jak ji za to kolo spotrebujes, tak jsi dokouzlil. Plus kouzla ti muzou bouchnout do xichtu a ve velmi spatnem pripade sesilatele i zabit, takze si na kouzlech postavit pater armady nebude dobry napad. Navic slabe jednotky maji nizkou moralku, takze rychleji zdrhnou z boje ...
    Kazdopadne by se to urcite dalo jako ztrategie zkusit, teda do momentu nez by na tebe zautocili Chosen One a zmasakrovali armadu sedlaku bez ztraty na vlastni strane *15*
  • jj hratelne jen ctyri mise a snema dobyvas 72 frakci *1*
  • generalx
    Diskuze je přidávání nových názoru a informací..ne se opakující dokola a dokola jeden hate.. asi tak
  • generalx
    Takže pro všechny co se naváží do Aleše Smutného ..zvláštní je že všechny zahraniční recenze a už jsem jich čet asi desítku se točí na hodnocení 90% zajímavé že.. Ale tady se budou tupci navážet do Aleše.. klasika *1*
  • Jen 4 hratelné mise ? :(
  • palver
    Tahle část se jmenuje diskuse. Do diskuse píšou lidi různé názory (tj. i takové, které se někomu nemusí líbit). Někdo na to může reagovat slušně a věcně svým protinázorem, někdo si tady vulgárně vybleje svoji frustraci...

Když se tu "pořád dokola" opakují názory, že nejlepší byl Shogun (což si nemyslím), nebo jak jsou DLC strašný a špatný (což si v případě TW myslím), tak to znamená, že nezanedbatelná část lidí se "kua" nechce přizpůsobit a myslí si něco jiného, než jim leje do hlavy marketingové oddělení Segy.

Pokud někoho unavují jiné (=trapné) názory, možná by pro něj bylo lepší na diskuse nelézt...
  • Hezky napsano, zrejme se libilo.

Po zkusenostech z King Arhtur kde kouzla a hrdinove (a lucistnici!) byli presilneni, mam z toho kouzleni zde rekneme obavy. Aby to nedopadlo tak, ze bude stacit produkovat levny jednotky a de/buffovat je dle potreby, napr. To ale zjistim az hranim. Co zni velmi dobre je, ze v bitvach hra bezi lepe nez Attila, kde v podstate zadny efekty krome ohne nebyly.
  • generalx
    Nevím teda jak ty si představuješ hysterii ale já jsme v klidu :D :D :D Jen už je trapný tady pořád dokola čist ty klišé kecy.. O tom jak nejlepší byl shogun bla bla, o tom jak díky WH tady nebude další historický díl, jak jsou DLC strašný a špatný,,,..o tom jak je WH pro děti a pořád dokola..Tak se kua lidi přizpůsobte..když vás to nebaví najděte si jinou hru nebo běžte dělat něco jiný.. Ale tyhle kecy pořád dokola jsou už únavný.
  • Tenhle typ recenze - popis vlastni kampane se vsemi uspechy i neuspechy je pro me ideal...spokojenost. Verim ze to bude oka. A i ten Rome sem si ve finale uzil, at zije Marcus Antonius :)
  • palver
    Podle hysterické reakce bych řekl, že to nejsem já, kdo má problém. A na pár facek je spíš primitivní hulvát, který nepozná nadsázku a nadává do blbů a tyká někomu, koho vůbec nezná.

Nikomu neberu nadšení do warhammeru. Asi bude mít hodně fanoušků - proto taky CA tu licenci koupilo. Můj šálek kávy to ale není. A vzhledem k systému produkce (základní hra - dlc frakce - velky datadisk - dlc frakce datadisku) budeme na další reálně zasazený díl čekat dva roky.

A ano, pustím si nějaký starý kousek. Třeba Napoleona, protože to byl poslední kvalitně modifikovatelný díl, což se bohužel o (jinak velmi povodeném) Shogunovi 2 už říct nedá.
  • Recenze Total Warů od Aleše Smutného bych bral s rezervou. Není to tak dávno kdy ještě před vydáním dal Rome 2 taky 9/10, když jiné nezávislejší recenzenti tomu dávali 6/10 a všichni vímě jak to dopadlo. *7*
  • Pravda.. :( nemám. Počkám na Naštvaného Joa.
  • OPenetrator
    Ja budu realista a troufnu si tvrdit, ze ji nedostudoval.
  • Už dneska můžeš začít s dodělávkami v Srdcích z kamene - vylevelovat obchodníka, prozkoumat lesní rokle na východním kraji mapy nad Oxenfurtem, udělat poslední level na viper set... a nějaký ten otazník tam ještě určitě zbyl... alespoň u mě určitě.
  • @Drizzt
    Warcraft je mladsi jak Warhammer, takze je to spis obracene *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit