-
"... vysokému upkeepu ...", "korupce Chaosu" atd.
Nejsem náhodou na eurogameru? -
Budu upřímný. Vypadá to pěkně, ale jak mám panu Smutnému cokoliv věřit po tom co dal nedodělku a technickému paskvilu Rome 2 9/10?
-
Terror, empire, blood eye, winds of magic... a najednou bum, bánší.
-
Chlapi nevíte někdo o nějakém webu, kde se dá warhammer pořídit za dobrou cenu? většinou na kinguinu nebo g2a jsou dost dobré ceny a i hry jako Far Cry, Fallout, Assassins Creed max 600-800 kč. Tak tentokrát warhammer nejlevnější 1100. to už za stejnou cenu člověk pořídí tu limitku z xzone. díky za tipy.
-
Total War Warhammer – PC Min vs. Max & Details Graphics Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=WAu7945zfPc -
Jamare28 pokud hra aspoň pár lidem přiblíží bombastický svět Warhammeru (hlavně dokonalých stolních figurek) tak hra splnila svůj účel :) Ale myslím že bude o dobře hratelná...
-
no tak klič pořad nikde.. sakrble :) gratuluji games.cz k tak ultimatne rychle a rekl bych ctive recenzi.. predelejte tu na dooma at vas muzu chvalit jeste vic ;)
-
Ale máš osobnú skúsenosť? Aj Empire TW dávali recenzenti skvelé hodnotenie a pritom to bolo fiasko. Potom sa recenzenti vyhovárali, že oni hodnotili hlavne to, aká by hra mohla byť. Úbohá výhovorka. To by potom všetky hry mohli tak hodnotiť, že aká by tá hra mohla byť a to by bolo....
-
Pokud na začátku jakékoliv frakce uslyším: " the air was filled with smoke and blood", tak se na místě zastřelím
-
Ta recenze zní tak dobře, že ač Warhammer vůbec neznám a původně to na mě působilo infantilně, tak si to snad časem koupím. Vypadá to na skutečnou výzvu.
-
Ač nebyl Mark of Chaos tak špatný, tak to v podstatě byl řetězec klasických zjednodušených bitev alá misí na jedné mapě. Tohle je plnohodnotná hra ve stylu Total War - tahová strategická část na velké mapě a real-time bitvy.
-
Já jsem rád že se neopakuje fiasko s ROME 2. Hodně rád... kvalitní total war si rád zase střihnu.
-
Pro mě jako milovníka fantasy je to v podstatě povinnost, takže se už těším a jsem rád, že to tak dopadlo
-
doufám, že dáte gameplay s tím nadupaným (čtenářským) borcem přes Warhammer *5*
-
těším
-
Ber to jako Total War zasazený ve světě Warhammeru.
-
vyhrat si musel ale vacsinou sa dalo kludne pokracovat v kampani aj po splneni podmienok
-
Dotaz: Lidi nevíte jak je to s časovým omezením? Autor recenze píše o 300 - 400 tazích což mi přijde jako neverending story. Např. v historických dílech jste museli vyhrát kampaň do určitého roku. Je to i tady?
-
doufám, nechci za dalších 10 let říkat, že poslední dobrý díl TW byl Shogun 2 *1*
-
Po fiasku s Rome II bych to vůbec nebral vážně :)