Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • generalx
    To že si omezenej blb je jen tvůj problém :) To pohádkový harampádí (dost zajímavý zhodnocení světa Warhammeru - asi tak na facku) bude mít sakra hodně fanoušku..tomu věř :) Pusť si nějaký starý díl a klep se pořád dokola..
  • Podle hodnoceni je to teda stejne dobre udelana hra jako Rome 2 tesne po vydani, jo?
  • Tahle hybridizace Total Waru a Warhammeru je dobrá trefa. Ať si mele kdo co chce, fanoušky si to najde a věřím, že se utvoří kolem tohodle dítka velká komunita. Na druhou stranu to bude hrozná ždímačka peněz.
  • CA pracuje i na historické hře vedle Warhammeru. S vypovídající hodnotou hodnocení souhlasím (viz. ostatní - PC gamer například ..85 pro Rome 2 , 86 pro Warhammer) radši počkat na hodnocení youtuberů (legendoftotalwar, nebo arch warhammer).
  • Sr_Lobo
    Díky moc za fajnovou recenzi Aleši, už se těšim až to v taky nahodim, akorát nebudu vědět jestli hrát dřív TW nebo Overwatch, kort když pár dnů na to dorazí i dálší nášup od pana Zaklínače *4*
  • Na tenhle Total War se těším už kvůli tomu, že si budu moct prohlížet na monitoru jednotky, když už mi barvy vysychají ve sklepě...

Ale samozřejmě, po recenzi na Rome 2 tahle recenze nic moc neříká a bude potřeba tzv. vyčkat, až se do hry zakousnou skalní pařani (jak se psalo před hm... 22 lety :-)
  • XorxoxTalarius
    Uz jen 4 dny a kuryr zaklepe na moje dvere a da mi balicek ... nemuzu se dockat. Vsechny recenze zni opravdu natesene a tak se tesim jak za Risi porazim Archona osvobodim cely svet (plus doufam v mod ktery mi umozni postavit na "neobsaditelnem" uzemi aspon osadu)
  • R.I.P. Total War *13*
  • Kozy
    I když mě tenhle díl vůbec neláká, zase to bude po dlouhý době Total War, kterej přinese dost výrazný změny v hratelnosti a to je fajn.
  • XorxoxTalarius
    Pouhe 4 dny :)
  • díky moc za tip, na originalkách beru hry na PS a vůbec mi nedocvaklo se tam podívat i teď na ten PC Warhammer. Je to zvláštní, většinou jsou klíče levnější, někdy o dost levnější a tentokrát vyjde lépe krabicovka ve steelbooku s bonusy levněji než klíč. Nechápu *1*
  • Magister_Peditum
    Co jiného by mělo mít podtitul "totální válka", když ne Warhammer? *15*
  • palver
    Total War: ... trpajzlíci, pavouci, kostlivé gardy, bánší, netopejři... To je tak absurdní, že člověk neví, jestli se má smát, nebo brečet.

Ale spíš brečet. Protože ještě vyjde hromada DLCček s frakcema, dráčkama, chaloupkama na muřích nožkách a bůhvíjakým pohádkovým harampádím, než zase začnou pracovat na nějaké normální strategii...

A 9/10 od někoho, kdo dal takové body i Rome 2 opravdu není silným argumentem pro koupi nového TW
  • No právě v tom je ten problém :D Smutný dává prakticky každému TW 8 - 9 i přesto že už nemají některé kvality starších dílů...
  • Diky!
  • Co se ti nelíbí?
  • Tak to je podpasovka tedy, recenze v patek ze je to skvele ale realne doma a pripraveno tak streda...tech pet dni bude fajn a to jsu na konci Jizdy mrtvych, chut velika :)
  • Já nevim já tomu prostě nevěřím , obvzlášť co jsem čet z jiných recenzí jak moc omezili a zjednodušili strategickou část ... někteří dokonce říkaj že to omezili natíolik že je hra jen simulator bitev :-(
  • To už bych to radši vzal třeba tady https://www.originalky.cz/total-war-warhammer-pc-p72536/, s poštovným to bude stát cca stejně jako ten nejlevnější klíč a aspoň si budeš moct vystavit steelbook a průvodce *3*
  • Morraw
    Tady si vylistuj seznam obchodů podle ceny

http://www.allkeyshop.com/blog/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit