Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stáhněte si patch na FIFA.cz

obsahuje všechny české kluby až po divize. první dvě slovenské, první dvě maďarské atd ..
  • Absolutně irelevantní argument, že česká liga není ve FIFĚ 15. :D Stáhněte si patch na FIFA.cz. Můžete si tam zahrá i za Aritmu či admiru, jak tu psal autor článku. :D
  • Viem,že sa to ťažko počúva, obzvlášť pre čecha, ktorý má rúžove okuliare a typickú českú náturu :)
  • Tabulkové? FM samozřejmě tabulky používá: buď tabulky zobrazující ligové (pohárové, obecné apod.) výsledky klubů a hráčů, nebo tabulky zobrazující atributy hráčů. Ty první mimo sporty najdeš dost těžko, ty druhé najdeš v každém rpg a půlce ostatních strategií.

Ale základem hry je match engine: strategie, taktika, simulované mezilidské interakce (motivace hráčů, vztah s trenérem protivníka). Prý je to nejsložitější (nejvíc řádků/nejrozsáhlejší kód) herní engine vůbec, btw.

Při vší úctě k ostatním sportům: asi žádný jiný nenabízí tak rozsáhlou paletu strategických a taktických možností. Ve srovnání s fotbalem je hokej dětská hříčka. Ale SI chystá podobný hokejový manažer (na základě značky Eastside Hockey Manager), existuje Pro Cycling Manager a jistě i další. Jen si nedovedu představit jiné odvětví lidské činnosti - kromě sportu - na němž by bylo možné podobnou hru postavit, protože to není hra o tabulkách, ale o fotbalových zápasech a jejich dramatice/dramaturgii, tj. defacto velmi sofistikovaná, propracovaná a složitá turn based / real time strategie.
  • To myslíš vážně? Aktuální skotská liga? Když vicemistr nepřejde přes třetí tým kazašský ligy? *1*
  • otázka něco můžé poslat tobě do mailu, alé pravda můžé být jindé
  • Proč sé bavíš sé Slovákém o Čéské lizé?
  • tak v Pro Evu, bývaj aléspon dva čéské týmy né? (poslédní pro évo jsém néHrál)
  • Keyz
    FAČR. Neschopná jako vždy.

Když neumí prosadit něco co nabízí údajně zdarma, tak to je o to víc trapné. *15*
  • Je mi lito, ale tohle je clanek o nicem. Cekal jsem, ze se neco zajimaveho dozvim. Treba detaily spoluprace STES/EA. Proc se to rozpadlo. Proc to do jiste doby fungovalo.

Ale jedine, co jsem se dozvedel, je to, ze by bylo fajn, kdyby FIFA mela i ceskou repre. A ze FM je taky fajn fotbalek.

Plus se mi vubec nelibi ten ton a styl psani jak z nejake slohovky devataka...
  • je to skoda hlavne z duvodu, ze by se pak na ceskou ligu dalo i koukat *3*
  • tisíc päťdesiat? stále máličko.
  • Ok napíšem to ináč, česká liga nikoho nezaujíma okrem čechov :) Kdežto škótsku ligu si zahrajú aj ľudia čo nie sú škóti :)
  • FM vypada jako inteligentní hra, škoda že tabulkove manažery nevychazeji i z jinych oblasti (ne sportu) protože bych si to rad zahral ale sport a zvlašte fotbal me vubec nebavi
  • kdyz me nekdo nabizi sunt tak ho take odmitam.. i kdyz zadarmo..
  • To je obrazně *3* samozřejmě jich je mnohem víc.
  • Tohle je úplně stejné story jako s automobilkou Škoda... Mám tam známého a co říkal je fakt k neuvěřený, buď za licenci chtějí strašné prachy nebo mají podmínky vůči modelům aut, které se neslučují s hrou nebo to prostě zařízne Volkswagen. Naposled měli poptávku od Turn 10 (asi Horizon ? nevím...) Takže stručně řečeno na takhle malej stát jsme pěkně rozežraný...
  • Pethulla
    tak ačkoliv o české lize nemám nějaké vysoké mínění, tak na co jsi napsal jde napsat jediné: dostals úpal?
  • je na vyššej úrovni ako česká :)
  • tisíc je máličko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit