Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostanou členové Církve československé husitské nějakou slevu na výsledný produkt?
  • USER47
    Blbej asi nebude, ale mám trochu dojem, že je to hrdej patriot žijící v dojmech Palackýho obrozeneckýho výkladu dějin (kterej je poměrně dost zavádějící až demagogickej:)).
  • Nechápu co máte pořád s těma záchodama. Napsal to do jednoho článku spíše jako takovou humornou naražku a furt se mu to bude sypat na hlavu.

Za touhle hrou nestojí jen on ale špičky v oboru které v česku máme. Já jim držím palce a snad se jim jejich vize co nejvíce podaří naplnit rozhodně to nebude lehké protože dělají něco jineho než je dnešním trendem.

Plus k tomu nechavají nahlednout pod pokličku vyvoje. Myslím že by se jím zatím mělo tleskat ve stoje a jednou za měsic položit před práh Warhorse studia něaké dary :)
  • Co vim, tak ten obrázek je jakože symbolické logo firmy - organizace WarHorse
  • Tohle zní jako hra, která nemůže nikdy vyjít. Doufám, že se Bakala s Bakalou zachovají jako správní mecenáši a Warhorse nechají hru došudlat za stálého přísunu penízků.
  • O to strach nemam. Dan Vavra neni blbej :)
  • A ty jsi neviděl ten obrazek kterym se prezentovali hned úvodu studia? Ne že by tam byl přímo žižka a husité ale myslím že další komentář ani od Vávry není potřeba.
  • Podivej se na Assassins Creed, ktery se odehraval v Evrope a na vychode a byl uspesny po celem svete. Teprve az trojka se odstava do Ameriky. Hra musi bejt v privni rade dobra, hratelna a zajimava HRA a pak lidi, i v ty Americe, zkousnou podle me vsechno :)
  • Tjn, teď abych se kroutil vzteky až si zas zahraji open world hru *15*
    Ne ale vážně, Skyrim má u mě už dávno mínus za malej svět... tohle bych chtěl větší a volnější *4*
  • USER47
    Já mám spíš dost strach, že husitství bude ve Vávrově podání taková ta klasická pohádka, kdy se hrdinný národ ze zcela nezištných důvodů postavil německým katolickým vykořisťovatelům. Meh.
  • Strasne rad si tyhle veci okolo Warhorse ctu a sem za to hrozne rad, ze muzu nahlidnout do problemu a tvorby hry, kte ktery zatim nemam sanci se dostat. Doufam ale, ze mi to nijak nenarusi muj pripadny dojem ze hry, az vyjde, protoze preci jen, ze zkusenosti vic cloveka ohromi to, o cem nevi vubec nic :)
  • Jestli tam nebudou záchody tak se na tu hru vyseru
  • Jednoduchý, v Čechách, Slovensku a Polsku to budou prezentovat jako hru o Husitech a ve zbytku světa jako Hru ze středověku odehrávající se ve střední Evropě. Nevidim v tom problém
  • Miserius
    Ja si zase myslim, ze rozumnej clovek uz je prejedenej tech stovek her na stejny temata... Minimalne ho bude zajimat co to teda Husiti jsou a z jaky jsou planety, a trebas az to uvidi tak to koupi :)
  • Doufám že se ta hra bude jmenovat: Dan Vávra a továrna na záchody a budete tam zabíjet žumpalumpy.
  • Imrael
    Nemám popravdě ani tak strach o to, jak hra bude vypadat či jestli vůbec výjde. Osobně mě spíše děsí zvolená tématika a to tedy Husité. Mám dojem, že hra až moc cílená na náš národ a na naši historii, což si myslím, že třeba pro západní trh asi nebude to pravé. Nevím, ale v dnešní konkurenci je to něco nového a třeba kvůli tomu se tomu povede. Všechno jsou jenom spekulace člověka, který žije v osadě, kde je více psů, než lidí ( Bohužel to není pokus o vtip, nýbrž konstatování kruté reality. )
    Ale držím jim palce a jsem zvědav. *3*
  • A co s tou mapou?
  • Pokud vím, tak pan Vávra dosud odmítá veškeré spekulace na husitskou tématiku jeho chystané hry, nebo se pletu? Minimálně v každém podcastu, který dosud byl, tohle nejenom nepotvrdil, ale ani nechtěl žádným způsobem komentovat... Mám dokonce dojem, že snad ani najisto neříkal, že by se mělo jednat o RPG žánr (přestože to je dost pravděpodobné).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit