Přejít na výpis diskuzí
Trable s mapou ve vývojářském deníku Warhorse Studios
19.6.2012 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
fcuk, toto měla být reakce na Trol.diskuzni (anonym)
-
Takže to, že na stránkách mají obrázek s názvem zizka.jpg a fotku zaměstnanců u sochy Žižiky je náhoda?
A BTW "The studio is currently working on as yet unannounced RPG title." -
Mě jde spíše o to aby postavy seděli do středověké Evropy a ne Temerie.
-
1. Proč myslíš?
2. Neumíš česky? -
Já mám dojem, že to má být zasazeno právě do "světa" téhle knihy...
-
are you fcking kidding me?
-
Hlavně ty záchody hoši !
-
Jako zbytek světa považuješ i Moravu a Slezsko, že jmenuješ jen Čechy? :)
-
Já jen doufám že to nebude jak Sapowského Narretum. Není to sice špatná kniha, ale s reálnou historií to má společné jen reálie a to že většina postav ještě není rozhodnutá jestli věří v boha je k smíchu,
-
Co ty víš, třeba je Vávra praktikující katolík.:D
(ačkoli v tomhle případě bych se tomu hodně divil:)) -
*1*
-
Patrioti seou v lese voe.
-
Bylo by to v TV a jaká hra je dnes v TV? :) Takže super.
-
Husité? RPG? Velký svět který se snaží být podle reálné předlohy? NA PLAZEŇ VÁVRO! NA PLZEŇ!
-
Tak já taky doufám, že (pokud to bude tak) celou tu dobu zobrazí, co možná nejvěrohodnější a vyhne se nějakým kulturním stereotypům. V diskusi psal, že k tomu čte hodně odborné publikace a konzultuje to s historiky, takže to snad má zmáknutý.
-
No ale o tom prave to vypraveni pribehu je, proc bys to o neco osekaval? To bys mohl rict uplne u kazdeho pribehu, i nejakych extra klasik filmu a literatury. Se musi brat tak jak to je :)
-
Jako v Brutal Legend treba? :)
-
Však to bych po něm ani nechtěl...ale nebylo by špatný těm hrdinným husitským vůdcům občas přiznat i trochu lidštější motivy než přijímání podobojí a podobný ptákoviny. Dalo by se to pěkně skloubit s lehkým rozborem sociálního inženýrství Karla IV. a tehdejších přesunů majetku směrem k církvi, což je jedna z velmi významnejch příčin těch nepokojů (a následnýho nepříliš vybíravýho přerozdělování majetku zpět ke šlechtě v době husitství).
-
Děkuji Danovi a tenhle popis vytváření mapy a za to že by chtěl znát náš názor. Já jsem pro možnost 3 to je podle mě rozumný kompromis. Vůbec by mi nevadilo jet do nějaké jiné lokace 5 minut na koni . Zvlášt pokud budou qusty rozumně rozmístěny. Jak sám v článku píše, zvýší to očekávání a přidá na atmosféře díky větší reálnosti.
-
Jako M&B to asi přesně nebude, ale zajímalo by mě, jestli tam hráč bude běhat jako "osamělý vlk", nebo to bude parta "hrdinů".