Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak muj nazor je ze chozeni v rpg povazuji za balast, kdybych chtel obdivovat prirodu muzu jit ven. mam rad male mapy kde je všechno hezky pokope treba jako ve falloutu 2 a clovek se muze soustredit na dialogy, questy, souboje a ne na chozeni kilometry i když krásnou krajinou.
  • neřekl bych, sice mi článek přišel z části jako taková omluva, za to že to nebude zase taková realita, ale přece jenom věřím, že to nebude naplácané na sobě a volnost bude větší než jak je dneska ve hrách standardem.
  • Tak mapy u Bethesdy jsou obecně problém. Pamatuji si, jak jsem poprvé spustil Oblivion, chodil jsem jen tak po krajině, prolézal dungeony a najednou po pár hodinách šlus - všechno stejné, kvantita místo kvality. Sice je pěkné, že mají obrovskou mapu, ale k čemu to vlastně je, když v konečném důsledku stejně raději používáš FT. A u toho Fallouta byly daleko větší průsery než ta mapa. Btw. největší sranda jsou epic bitvy ala Bethesda. Pět šermířů se mlátí s pěti monstry a hráč má mít pocit, že se rozhoduje o osudu světa.
  • Tikov
    Žádná možnost 3 neexistuje, je to jen jinak napsaná jednička
  • me se líbí že nad tim tak uvažují, ne jak treba bethesda s falloutem 3 kde mapa vypadala jak kdyby ji delal nahodny generator. Pak uz v new vegas bylo videt ze nad tim taky uvažovali.
  • A kdejakej trotl na to musí hnedka reagovat, že.
  • *cepem
  • pěkně ty mrmle :)
  • Cahir
    Ne, ale budou se lépe orientovat v příběhu.
  • Šak říkám že jsou společné reálie. Jen mi jde o to že hrdina vlastně ani neví jestli je doopravdy věřící, což bylo v té době docela dobře nemyslitelné.
  • a vytírají si pr*el palcátem
  • Hairy_Ass
    Vždyť to říkám. *4*
  • Pomineme-li že Sapkowského trilogie je fantasy s mágama, čarodejnicema a kouzelníkama. V čem všem spatřuješ špatné reálie - politika, výpravy, atmosféru, historické trasy postupů, vlajkové postavy (například k biskupovi Vratislavskému se Sapwkoski přiznal, že mu dal jinou postavu), ale budiž, myslíš si něco jiného o Prokopu Holém, prokůpkovi, Adamitech, hejtmanu Arnoštovi etc...?
  • Lidi, tak si aspon prectete to co Dan Vavra napsal. http://warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_012
    Vzdyt je tam uplne jasne napsane, ze ta hra bude vychazet z reality :)
  • Tak magie by mi ani tak nevadila. Teda za předpokladu že tam bude jen v malých dávkách a bude vycházet a bude věrohodná českým mýtům.
  • Jo. Ať už jdou všichni s tímhle záchodovým humorem do haj.lu. Takový sr.čky se tu furt melou a přitom je to každýmu u pr.ele...
  • Když on che být každej zajímavý, a když neví/nemá co říct, plácne dokola omývanou frázi a cítí se všemocně *7*
  • Hairy_Ass
    To doufám, že ne. Vávra říkal, že by to měl být reálný středověk a ne nějaká fantasy, takže mi do toho Sapkowskeho husitská trilogie moc nepasuje, tam magie přece jen byla.
  • boze, zas nejakej nacionalistickej moravak se ozval :D
  • jindra.veliky
    Hlavne uz si tyhle vtipy schovejte na vydani. Uz to prestava byt vtipny *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit