Přejít na výpis diskuzí
Trable s mapou ve vývojářském deníku Warhorse Studios
19.6.2012 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
Tak samozřejmě když budeš srovnávat s GTA 3 nebo jinejma městskejma akcema, tak ti příběh Mafie vyjde jako masterpiece. Ale v takovým srovnání by tak vyšlo celkem cokoli.
Jinak vyprávění příběhu tam opravdu nadprůměrný je (právě díky těm cutscénám a voice actingu), o tom žádná. Ale kdybys vzal samotnou kostru příběhu, tak to až taková sláva není. -
A když je bude prezentovat přesně opačně, tak by to bylo dobře? *7*
-
Me k spokojenosti staci, ze vyjde MaB2...to je proste klasa :)
-
To spíš naopak ne? *8*
-
Tak teď potvrdil, že se to bude odehrávat v Čechách a že půjde o reálný středověk, takže i kdyby to nemělo být s Husity, tak to bude něco velice podobného...
-
Zpráva:Věřící si dali přesdržku ve jménu nové hry od Warehorse studio.
Dobrá reklama *1* -
Prase: Ale to na to teda nahlizis z dnesni doby... Presun se do data vydani a zamysli se nad tim... Velkej dopad na herni scenu tomu nezapres...
-
Naivni b-cko? To teda nesouhlasim. Podle me je pribeh v jednicce i lepsi nez ve dvojce a samozrejme vychazim z dojmu, jak jsem to hral poprvy v ty dobe a kdyz si uvedomis, ze Mafia 1 je hra z doby co vyslo GTA 3, tak si srovnej vypraveni pribehu s GTAckem. To je jak nebe a dudy.
-
Mně připadá,že jediná možnost je inspirovat se u Mount And Blade.Tedy žádné kobky na každém rohu atd.Jestli by smysl hraní byl jako je v Mount And Blade...
Prostě pochybuji,že to bude RPG jako většina.Tedy hrdina,akce, a zábava pro široké publikum.Dost mluvili o realitě a pod.Tedy jsem zvědav co tam hráč bude dělat,jestliže tam bude "volnost" -
Třeba tam bude pro protestanty přirážka 100% a pro katolíky sleva.:D
-
No, zrovna Mafie má příběh poměrně velmi jednoduchej a schématickej...Za nějakou revoluci bych ji fakt nepovažoval. Poměrně se jim povedly cutscény, voice acting a tyhle blbinky okolo, ale když si vezmeš příběh samotnej, tak je to v podstatě naivní béčko jak prase.
-
Pekne a strucne receno kolego, jednoduse nebudes mit kam vykonat potrebu.
-
:) To je dobrá otázka.
-
Budou ve hre zachody prosim vas nevite nekdo? Ja jen at se mam kde vykalit pri hrani tohodle krasne vyhlizejiciho RPG.
-
Kolik lidí by pak třeba oprášilo bibli, že? *15*
-
Když jsem četl odpověď D.Vávry v komentáři pod článkem,starého blogu.
"Yes. Every engine out there has some form of streaming. We still plan not to have one huge world but several "smaller" locations. Its design decision, not technical. (and smaller means several square kilometers :)"
Tak jsem velice zvědav,jak to dopadne. -
Tak se podivej, jak uzasne udelal Mafii jednicku. To je skoro historickej milnik v kvalite vypravenyho herniho pribehu, i kdyz samozrejme je tam spousta inspirace z filmu, knizek a tak. Ale o tom to prave je, v prvni rade si zjistit vsechno mozne o dane tematice, mit nactene kde co a pak to pouzivat. Coz podle me, si myslim, presne tohle Dan urco dela a neomezuje se jen na jeden vyklad. To by mi na nej vubec nesedelo :)
-
Já od téhle hry očekávám dávku patriotismu, na tom není nic špatného. Vždycky v historii jde o to jak a kdo se na ní dívá, nemůžeš být 100% neutrální.
-
Hele, kdyby to byla dobrá strategická hra, tak si klidně zahraju za nějakej kmen žužli-mužů někde v jižním Pákistánu. To samozřejmě nechci srovnávat s husity, který jako první v Evropě docílili uznání "jiného způsobu víry". Ale vždy se jedná hlavně o to jak kvalitní ta hra je.
-
Kdyz ono je to vtipny. To uz Danovi zustane, stejne jako treba Paroubkovi "A panove, kdo z vas to ma". :)