Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Aliens: Colonial Marines vám prý nakope zadnice
24.1.2013 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
No ten proslov během videa mě fakt nadchnul. To myslí vážně? Grc..
-
-
Skoro bych se vsadil, že to mluví John St. John aka hlas Duke Nukema, jen trochu snížil hladinu. Je to určitě on, pro Gearbox mluvil Duka, tak co by nemluvil v dalších hrách.
-
-
Trailery jsou bohužel v režii Segy. Pokud bych hodnotil pouze podle ukázek, tak vcelku blbý. Navíc jsou použity i záběry skoro 2 roky starý. Navíc dabing, který oficiálně ve hře není (podle Mikey Neumanna) a hudba, střih ... no comment. Prostě to nechápu, ale nějak jsem se s tím smířil. Se samotnou hrou to nebude tak zlý. Koukněte sem, kde je aktuálnější video z Escape módu. Snad to úplně nepo**rou.
http://www.youtube.com/watch?v=ZskFu286r6U -
Kruciš, rád bych si to zahrál. Jsem zvědav, jak si poradili s příběhem. Ale jsem děsnej strašpytel... *13*
-
lol, v Gearbox jsou sami srandisti, kdyz nam predhodi ukazku ala Black Ops 2.
Ale ted uz by to chtelo skutecnej trailer na novy alieny...oh wait.... -
Ta hra furt vypadá mnohem hůř než vysněně, ale trailer je boží a ten ultra macho proslov mi taky nepříjde uplně blbej, ale je to béčko jak prase
-
Pockal bych s těmi negativními ohlasy skutečně až po vydání hry a jejím případném zahrání.
-
ja se netesim,tesim se az si koupim hru a za to ze je to trapne me vratej penize,a jeste se me omluvej.to bych mel skoro vsechno gratis.jsem hodne zklamany,na tohle jsem se tesil jako malej. *4*
-
těšim se jak malej
-
1. zvracení - chycení aliena rukama za hlavu "press E to fight back" jak nějakého pudla
2. zvracení - badass motherf.. in the universe
filmovou sérii mám rád, hlavně druhý díl... velmi jsem si užil hraní za mariňáka v prvním AvP z roku 1999, ale tohle můj vkus teda naprosto minulo a přestávám to sledovat -
vsude vetrelci,naskriptovano,grafika jako na PS2,tisniva atmosfera nikde-jenom to pipani radaru bude asi cool *3*.gerbox se soustredil na bonderlands 2 a vectrelce uz bral ze ho museji dodelat a vydat,jak dopadl duke nuken ze.nez se tesit tak jsem spise zvedavi,hodne by napovedelo nejake demo.aspon se pobavime na co se budou vymlouvat,kdyz to bude propadak.