Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ten proslov během videa mě fakt nadchnul. To myslí vážně? Grc..
    • Skoro bych se vsadil, že to mluví John St. John aka hlas Duke Nukema, jen trochu snížil hladinu. Je to určitě on, pro Gearbox mluvil Duka, tak co by nemluvil v dalších hrách.
  • Trailery jsou bohužel v režii Segy. Pokud bych hodnotil pouze podle ukázek, tak vcelku blbý. Navíc jsou použity i záběry skoro 2 roky starý. Navíc dabing, který oficiálně ve hře není (podle Mikey Neumanna) a hudba, střih ... no comment. Prostě to nechápu, ale nějak jsem se s tím smířil. Se samotnou hrou to nebude tak zlý. Koukněte sem, kde je aktuálnější video z Escape módu. Snad to úplně nepo**rou.

http://www.youtube.com/watch?v=ZskFu286r6U
  • MrSanta
    Kruciš, rád bych si to zahrál. Jsem zvědav, jak si poradili s příběhem. Ale jsem děsnej strašpytel... *13*
  • lol, v Gearbox jsou sami srandisti, kdyz nam predhodi ukazku ala Black Ops 2.
    Ale ted uz by to chtelo skutecnej trailer na novy alieny...oh wait....
  • Ta hra furt vypadá mnohem hůř než vysněně, ale trailer je boží a ten ultra macho proslov mi taky nepříjde uplně blbej, ale je to béčko jak prase
  • Pockal bych s těmi negativními ohlasy skutečně až po vydání hry a jejím případném zahrání.
  • ja se netesim,tesim se az si koupim hru a za to ze je to trapne me vratej penize,a jeste se me omluvej.to bych mel skoro vsechno gratis.jsem hodne zklamany,na tohle jsem se tesil jako malej. *4*
  • KIMCID
    těšim se jak malej
  • 1. zvracení - chycení aliena rukama za hlavu "press E to fight back" jak nějakého pudla
    2. zvracení - badass motherf.. in the universe

filmovou sérii mám rád, hlavně druhý díl... velmi jsem si užil hraní za mariňáka v prvním AvP z roku 1999, ale tohle můj vkus teda naprosto minulo a přestávám to sledovat
  • vsude vetrelci,naskriptovano,grafika jako na PS2,tisniva atmosfera nikde-jenom to pipani radaru bude asi cool *3*.gerbox se soustredil na bonderlands 2 a vectrelce uz bral ze ho museji dodelat a vydat,jak dopadl duke nuken ze.nez se tesit tak jsem spise zvedavi,hodne by napovedelo nejake demo.aspon se pobavime na co se budou vymlouvat,kdyz to bude propadak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit