Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ako hlavny plus toho remixu vidim to, ze tam neni ten marinacky proslov :)
  • mne by sice kopia avp bez a A a P nevadila :D, ale hlavne dufam ze to nebude mat len 5 hodin alebo tak.
  • Krymot
    Už se na ni těším jen aby to nebyla jen kopije AvP *1*
  • ja bych hru podle traileru neposuzoval,nikdo z nas ji jeste nehral,takze vime kulovi.hodnoceni si nechme az si to zahrajem.
  • A armosféra je kde ? V prdeli ! Jestli bude hra jako ten trailer tak mi jebne.
  • Tohle video nezachrání nic. Osobně jsem na hru také zvědavý, ale po shlédnutí videa jsem jen nevěřícně zíral a kontroloval si pak pro jistotu, jaký je rok v kalendáři. *8*
  • Zajímavý, co dokáže udělat vhodně volená hudba :)

http://www.youtube.com/watch?v=r1R_dkMklYQ
  • Já už doufat přestal. Nejde jen o grafiku, ale nepřijde mi to ani herně příliš inovativní, možná bude zajímavý coop nebo tak, ale to záleží jestli se sejdeš s těmi správnými lidmi. Co se singlu týče, je spousta her, které mě zaujaly mnohem více a tohle dnešní video je spíš šlápnutí do h***a než dobrý tah. Ale stále říkám BOHUŽEL.
  • vlastik.plaminek
    Nějaký nadšenec dělá konverzi původního AvP na CE 3. Nevím, jak je s tím daleko, zatím na videu vypustil snad jenom kousek kampaně za mariňáka, ale vypadá to skvělě .
    EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=GmD3-sVCbnY tohle je ono a vypadá to, že bude dělat jenom mariňáka.
  • Uvidíme. Stále doufám, že to nebude kravina.
  • trápne. Hovadina co sa tvari seriozne.
  • Cim vice o teto hre vim, tim mene me zajima. A po tomhle radoby traileru jsem si zcela jist ,ze tohle si jiste kupovat nehodlam.

p.s. Kdyby hru vydali pred 10 lety, tak by zcela jiste mela obrovsky uspech, mozna vetsi nez serie CoD, ale tohleto dnes jiz opravdu ne.
  • Asi mě umínusujete, ale čím více vidím videí, tím víc jsem zklamanej. BOHUŽEL
  • Na tuhle hru se těším už od doby, kdy ji poprvé ohlásili a to už je nějakej ten rok.
    Ovšem tahle ukázka je teda opravdu strašná, jak co se týče grafické stránky tak i té celkové atmosféry. Doufám, že ve vysledku to nebude jen prachobyčejná střílečka, ale hra s pořádnou atmosférou, strachem a napětím jak tehdy před lety hlásaly.
    Výsledek se ukáže až v samotné hře a další podobné ukázky by si radši měli odpustit nebo tím snad všechny odradí. A doufám, že některé herní prvky co jsou ve videu jsou snad jen špatně vystřižené z kontextu, protože jak se tam ručné láduje s vetřelcem, to je snad vtip.
  • Skoro bych se vsadil, že to mluví John St. John aka hlas Duke Nukema, jen trochu snížil hladinu. Je to určitě on, pro Gearbox mluvil Duka, tak co by nemluvil v dalších hrách.
  • No ten proslov během videa mě fakt nadchnul. To myslí vážně? Grc..
  • Trailery jsou bohužel v režii Segy. Pokud bych hodnotil pouze podle ukázek, tak vcelku blbý. Navíc jsou použity i záběry skoro 2 roky starý. Navíc dabing, který oficiálně ve hře není (podle Mikey Neumanna) a hudba, střih ... no comment. Prostě to nechápu, ale nějak jsem se s tím smířil. Se samotnou hrou to nebude tak zlý. Koukněte sem, kde je aktuálnější video z Escape módu. Snad to úplně nepo**rou.

http://www.youtube.com/watch?v=ZskFu286r6U
  • MrSanta
    Kruciš, rád bych si to zahrál. Jsem zvědav, jak si poradili s příběhem. Ale jsem děsnej strašpytel... *13*
  • lol, v Gearbox jsou sami srandisti, kdyz nam predhodi ukazku ala Black Ops 2.
    Ale ted uz by to chtelo skutecnej trailer na novy alieny...oh wait....
  • Ta hra furt vypadá mnohem hůř než vysněně, ale trailer je boží a ten ultra macho proslov mi taky nepříjde uplně blbej, ale je to béčko jak prase

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit