Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se mas ,kdyz na to cekas dva roky . Ja na to cekam deste let neli dyl uz od dob co se to ohlasilo na PS2
  • Pockal bych s těmi negativními ohlasy skutečně až po vydání hry a jejím případném zahrání.
  • ja se netesim,tesim se az si koupim hru a za to ze je to trapne me vratej penize,a jeste se me omluvej.to bych mel skoro vsechno gratis.jsem hodne zklamany,na tohle jsem se tesil jako malej. *4*
  • toliko ke kreativitě tvůrců *15*
  • KIMCID
    těšim se jak malej
  • 1. zvracení - chycení aliena rukama za hlavu "press E to fight back" jak nějakého pudla
    2. zvracení - badass motherf.. in the universe

filmovou sérii mám rád, hlavně druhý díl... velmi jsem si užil hraní za mariňáka v prvním AvP z roku 1999, ale tohle můj vkus teda naprosto minulo a přestávám to sledovat
  • vsude vetrelci,naskriptovano,grafika jako na PS2,tisniva atmosfera nikde-jenom to pipani radaru bude asi cool *3*.gerbox se soustredil na bonderlands 2 a vectrelce uz bral ze ho museji dodelat a vydat,jak dopadl duke nuken ze.nez se tesit tak jsem spise zvedavi,hodne by napovedelo nejake demo.aspon se pobavime na co se budou vymlouvat,kdyz to bude propadak.
  • To jsem si taky rikal ale pak zacal hrat dubstep :D
  • Grafika by hlavne mela vypadat dobre, a ted nemyslim technologicky ale vizualne. I s cry enginem3 muzete udelat hnusnou hru.
  • To je tak hloupé až je to vtipné. Doufám že jen neumí dělat trailery...
  • grafika není na posledním místě a nemůže být na posledním místě. Na posledním místě je v případě, kdy hra je něčím výjmečná, nabízí něco jiného, opírá se hlavně o herní mech. Grafika by minimálně měla být vyvážená ( aspon u tohodle typu her ).
  • ked z toho budem mat ja dobry pocit, tak mi je uplne fuk, ake to dostane ciselne hodnotenie.
  • kubi-wan
    Už vidim ráno tu schůzku v Gearboxu:
    "Tak co, Randy? Musíme vyplivnout nadupanej trailer. Co tam dáme?"
    "Ále co, prdněte tam ňákej dubstep, zbytek je mi jedno."
  • Moc pěknej trailer :) ... zrovna včera jsem koukal na Aliens a hned jsem si v traileru všiml několika scén které jsou přesné jako ve filmu a postavy si odpovídají i vzhledem obličejů ... Bishop, ta pilotka co je měla vyzvednout po prvním kontaktu, souboj s královnou v nakladači ... pecka, už se moc těším :)
  • No ale není zatímco to tech demo je na uz nejakej ten patek stare Aliens vs Predators 3 tak tohle je uplne jina hra, jinej engine, jiny pribeh, jiné studio, zadni predatori. Takze ten benchmark nema vuci teto hre zadnou vypovidajici hodnotu.
  • Já si nemůžu pomoct, ale pořád mi to připadá víc jako práce nadšených amatérů než profi studia. To nemusí nutně znamenat, že to bude špatné, ale velké naděje do toho nedávám.
  • velice trapne
  • Neni to tak strašný ježiš... Náhodou je super, že z toho nedělaj Crysis, aspon si škrteneme i my, co hold nemáme peníze, na součástky za 7 tisíc.. a tím mě právě moc gearbox potěšil.. *5*
  • Daniell605
    Grafika příšerná fakt neni, a i kdyby, grafika je na poslednim místě, hlavní je ten zbytek, ne ?
  • Jo Doom 3 to je přesně grafika co mi to připomíná, dost zastaralí, ale v doomu se mi to líbilo, snad i tady to půjde..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit