Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem jediněj komu grafika přijde příšerná ?
    • Neni to tak strašný ježiš... Náhodou je super, že z toho nedělaj Crysis, aspon si škrteneme i my, co hold nemáme peníze, na součástky za 7 tisíc.. a tím mě právě moc gearbox potěšil.. *5*
    • Daniell605
      Grafika příšerná fakt neni, a i kdyby, grafika je na poslednim místě, hlavní je ten zbytek, ne ?
      • grafika není na posledním místě a nemůže být na posledním místě. Na posledním místě je v případě, kdy hra je něčím výjmečná, nabízí něco jiného, opírá se hlavně o herní mech. Grafika by minimálně měla být vyvážená ( aspon u tohodle typu her ).
        • Grafika by hlavne mela vypadat dobre, a ted nemyslim technologicky ale vizualne. I s cry enginem3 muzete udelat hnusnou hru.
    • Příšerná vyloženě ne, o tu až tak nejde, pokud je účelná, tady hlavně stíny.. není to tak dávno co jsem znovu hrál Doom 3 a co se týče stínů - atmosféry, se kvalita moc teda nezlepšila za těch 7 nebo kolik let ... :(
      • Jo Doom 3 to je přesně grafika co mi to připomíná, dost zastaralí, ale v doomu se mi to líbilo, snad i tady to půjde..
  • Mám trochu strach, že tohle dopadne tak maximálně na 6/10
    • ked z toho budem mat ja dobry pocit, tak mi je uplne fuk, ake to dostane ciselne hodnotenie.
    • já se taky bojím, ale to se dozvíme zhruba za 3 týdny *3*
  • MinisterOfSillyWalks
    celkem dobry ale už prostě jde vidět že konzole to nedávají a grafika už není nic extra. vyhoda pro nás co nemají vysloveně herní pc.
  • rami.cz
    badass madafakaz in da galaxy :D
    I kdyz mi to pripomina CoD zblitky, furt se na to tesim :) Ja uz na tu hru cekam od doby ohlaseni ( 2007 ?).
  • Já si nemůžu pomoct, ale pořád mi to připadá víc jako práce nadšených amatérů než profi studia. To nemusí nutně znamenat, že to bude špatné, ale velké naděje do toho nedávám.
  • Z traileru je vidět, že filmy mají nakoukané, ale moc je nejspíš nepochopili. Nebo je na ně tlak, který je nutí dělat hru ve stylu Cod s*raček..

Na hru se pořád těším (s obavami, ale jo), to že to nebude komorní tak jak bych si přál, s tím už jsem se smířil a proklínám Cod šmejdy (a část debilních puberťáků, kterým tohle stačí k zábavě a kupují je), co ženou tento žánr do míst, kde se mi moc nelíbí. Tento trailer je relativně povedený a nažhavuje, na AvP Benchmarku, který je volně ke stažení jsem zjistil, že mi hra pravděpodobně na mém noťasu půjde v pohodě na střední detaily (25+ fps), takže jo.. těším se.
    • Smetana.pavel
      CCa před půl rokem? (tak nějak, fakt už nevím), jsem v jednom nejmenovám časopise četl rozhovor s tvůrci, a ano, opravdu je velký fanda, atmosféru to mít bude, nebo doufám že přinejmenším zezačátku, ale emotivní trailer hru neprodá, tam musí být:
      krev, akce, krev, hláška, nakopnutí emzáka do ksichtu (nebo co to má), hláška, akce, hustá scéna s robotem, akce, hláška, krev, sliz, krev a pro ty odvážné i prso, pak se o tom bude diskutovat ze všech stran (viz. stažená edice dead island *1* )
    • c-z06
      Vždyť ten AvP benchmark je pro jinou AvP hru, respektive engine, tak co děláš...? *7* Každopádně tito Aliens budou o něco míň náročnější, řekl bych.
      • A pro jakou? Mně to připadalo stejné, i logo Sega apod. ..
        • Ronox
          SEGA vlastní totiž práva na Aliens hry, tak proto. Minulý dělali kluci z rebelionu.
          • no nevim, mně to připadne stejný
            • No ale není zatímco to tech demo je na uz nejakej ten patek stare Aliens vs Predators 3 tak tohle je uplne jina hra, jinej engine, jiny pribeh, jiné studio, zadni predatori. Takze ten benchmark nema vuci teto hre zadnou vypovidajici hodnotu.
  • priznam se, ze se mi libil hlavne uplne prvni trailer, tyhle dalsi uz jsou cim dal vic dubstepoidni a vzdalujou se od atmosfery filmu...navic mi prijde ze od prvniho traileru se to nejak cely saturovalo a pribarvilo. Kazdopadne se porad hodne tesim.
    • Shenkster
      Holt komerční teenagerovskej styl dubstep útočí ze všech stran *7*
  • 1. zvracení - chycení aliena rukama za hlavu "press E to fight back" jak nějakého pudla
    2. zvracení - badass motherf.. in the universe

filmovou sérii mám rád, hlavně druhý díl... velmi jsem si užil hraní za mariňáka v prvním AvP z roku 1999, ale tohle můj vkus teda naprosto minulo a přestávám to sledovat
  • Asi mě umínusujete, ale čím více vidím videí, tím víc jsem zklamanej. BOHUŽEL
  • To je tak hloupé až je to vtipné. Doufám že jen neumí dělat trailery...
    • To jsem si taky rikal ale pak zacal hrat dubstep :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit