Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Aliens: Colonial Marines vám prý nakope zadnice
24.1.2013 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
ja bych hru podle traileru neposuzoval,nikdo z nas ji jeste nehral,takze vime kulovi.hodnoceni si nechme az si to zahrajem.
-
Kruciš, rád bych si to zahrál. Jsem zvědav, jak si poradili s příběhem. Ale jsem děsnej strašpytel... *13*
-
Trailery jsou bohužel v režii Segy. Pokud bych hodnotil pouze podle ukázek, tak vcelku blbý. Navíc jsou použity i záběry skoro 2 roky starý. Navíc dabing, který oficiálně ve hře není (podle Mikey Neumanna) a hudba, střih ... no comment. Prostě to nechápu, ale nějak jsem se s tím smířil. Se samotnou hrou to nebude tak zlý. Koukněte sem, kde je aktuálnější video z Escape módu. Snad to úplně nepo**rou.
http://www.youtube.com/watch?v=ZskFu286r6U -
Na tuhle hru se těším už od doby, kdy ji poprvé ohlásili a to už je nějakej ten rok.
Ovšem tahle ukázka je teda opravdu strašná, jak co se týče grafické stránky tak i té celkové atmosféry. Doufám, že ve vysledku to nebude jen prachobyčejná střílečka, ale hra s pořádnou atmosférou, strachem a napětím jak tehdy před lety hlásaly.
Výsledek se ukáže až v samotné hře a další podobné ukázky by si radši měli odpustit nebo tím snad všechny odradí. A doufám, že některé herní prvky co jsou ve videu jsou snad jen špatně vystřižené z kontextu, protože jak se tam ručné láduje s vetřelcem, to je snad vtip. -
ja se netesim,tesim se az si koupim hru a za to ze je to trapne me vratej penize,a jeste se me omluvej.to bych mel skoro vsechno gratis.jsem hodne zklamany,na tohle jsem se tesil jako malej. *4*
-
Strach máš určitě oprávněný, ale já tomu pořád věřim, taky na to čekám 2 roky... Přemýšlím i o předobjednávce, po dlouhý době cca 2 roky přemýšlim o koupi hry, tak snad to bude za to stát! :) *5* btw: Mě se tenhle trailer líbil asi ze všech nejvíc .. Opravdu jsem měl Kick Ass hlavně při 720p a FULL SCREEN!
-
-
se mas ,kdyz na to cekas dva roky . Ja na to cekam deste let neli dyl uz od dob co se to ohlasilo na PS2
-
-
Moc pěknej trailer :) ... zrovna včera jsem koukal na Aliens a hned jsem si v traileru všiml několika scén které jsou přesné jako ve filmu a postavy si odpovídají i vzhledem obličejů ... Bishop, ta pilotka co je měla vyzvednout po prvním kontaktu, souboj s královnou v nakladači ... pecka, už se moc těším :)
-
-
toliko ke kreativitě tvůrců *15*
-
-
Jako atmosféru to má dobrou pěkně temnou a hororovou, ale graficky mě to nijak neohromilo. Ve vývoji je tahle hra sakra dlouho a myslim že jí to poznamenalo. Hrát v tom bude i omezenost díky konzolím, na které je to podle mého názoru primárně vyvinuto.
-
Cim vice o teto hre vim, tim mene me zajima. A po tomhle radoby traileru jsem si zcela jist ,ze tohle si jiste kupovat nehodlam.
p.s. Kdyby hru vydali pred 10 lety, tak by zcela jiste mela obrovsky uspech, mozna vetsi nez serie CoD, ale tohleto dnes jiz opravdu ne. -
trápne. Hovadina co sa tvari seriozne.