Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Aliens: Colonial Marines vám prý nakope zadnice
24.1.2013 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Asi je teďka moderní cpát do trailerů dubstep. Tohle hudební pozadí pro mě z traileru udělalo jen upoutávku na COD. Atmosféra se vytratila...
-
-
Už vidim ráno tu schůzku v Gearboxu:
"Tak co, Randy? Musíme vyplivnout nadupanej trailer. Co tam dáme?"
"Ále co, prdněte tam ňákej dubstep, zbytek je mi jedno."
-
-
lol, v Gearbox jsou sami srandisti, kdyz nam predhodi ukazku ala Black Ops 2.
Ale ted uz by to chtelo skutecnej trailer na novy alieny...oh wait.... -
těšim se jak malej
-
Už se na ni těším jen aby to nebyla jen kopije AvP *1*
-
-
mne by sice kopia avp bez a A a P nevadila :D, ale hlavne dufam ze to nebude mat len 5 hodin alebo tak.
-
-
Zajímavý, co dokáže udělat vhodně volená hudba :)
http://www.youtube.com/watch?v=r1R_dkMklYQ -
-
ako hlavny plus toho remixu vidim to, ze tam neni ten marinacky proslov :)
-
Tohle video nezachrání nic. Osobně jsem na hru také zvědavý, ale po shlédnutí videa jsem jen nevěřícně zíral a kontroloval si pak pro jistotu, jaký je rok v kalendáři. *8*
-
-
OT: Sen
.. plíživá atmosférická AAA hra se super hratelností postavená na Crytek 3 enginu (který se podle mě perfektně hodí přesně na tady takový temnější styl / typ her...) .. tohle udělat, byla by to podle mě pecka. Hráči by vrněli blahem a prodávalo by se o sto šest... -
-
Nějaký nadšenec dělá konverzi původního AvP na CE 3. Nevím, jak je s tím daleko, zatím na videu vypustil snad jenom kousek kampaně za mariňáka, ale vypadá to skvělě .
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=GmD3-sVCbnY tohle je ono a vypadá to, že bude dělat jenom mariňáka.
-
-
Pockal bych s těmi negativními ohlasy skutečně až po vydání hry a jejím případném zahrání.
-
No ten proslov během videa mě fakt nadchnul. To myslí vážně? Grc..
-
-
Skoro bych se vsadil, že to mluví John St. John aka hlas Duke Nukema, jen trochu snížil hladinu. Je to určitě on, pro Gearbox mluvil Duka, tak co by nemluvil v dalších hrách.
-
-
Uvidíme. Stále doufám, že to nebude kravina.
-
Tak ještě to není venku ? Netrpělivostí už přestávám slintat a koukám co se natrhu šustne jinde :/
-
-
ještě 19 dní a je to venku. Takže můžeš opět začít po této hře slintat... *3*
-