Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi je teďka moderní cpát do trailerů dubstep. Tohle hudební pozadí pro mě z traileru udělalo jen upoutávku na COD. Atmosféra se vytratila...
    • kubi-wan
      Už vidim ráno tu schůzku v Gearboxu:
      "Tak co, Randy? Musíme vyplivnout nadupanej trailer. Co tam dáme?"
      "Ále co, prdněte tam ňákej dubstep, zbytek je mi jedno."
  • lol, v Gearbox jsou sami srandisti, kdyz nam predhodi ukazku ala Black Ops 2.
    Ale ted uz by to chtelo skutecnej trailer na novy alieny...oh wait....
  • KIMCID
    těšim se jak malej
  • Krymot
    Už se na ni těším jen aby to nebyla jen kopije AvP *1*
    • mne by sice kopia avp bez a A a P nevadila :D, ale hlavne dufam ze to nebude mat len 5 hodin alebo tak.
  • Zajímavý, co dokáže udělat vhodně volená hudba :)

http://www.youtube.com/watch?v=r1R_dkMklYQ
    • ako hlavny plus toho remixu vidim to, ze tam neni ten marinacky proslov :)
    • Tohle video nezachrání nic. Osobně jsem na hru také zvědavý, ale po shlédnutí videa jsem jen nevěřícně zíral a kontroloval si pak pro jistotu, jaký je rok v kalendáři. *8*
  • OT: Sen

.. plíživá atmosférická AAA hra se super hratelností postavená na Crytek 3 enginu (který se podle mě perfektně hodí přesně na tady takový temnější styl / typ her...) .. tohle udělat, byla by to podle mě pecka. Hráči by vrněli blahem a prodávalo by se o sto šest...
    • vlastik.plaminek
      Nějaký nadšenec dělá konverzi původního AvP na CE 3. Nevím, jak je s tím daleko, zatím na videu vypustil snad jenom kousek kampaně za mariňáka, ale vypadá to skvělě .
      EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=GmD3-sVCbnY tohle je ono a vypadá to, že bude dělat jenom mariňáka.
  • Pockal bych s těmi negativními ohlasy skutečně až po vydání hry a jejím případném zahrání.
  • No ten proslov během videa mě fakt nadchnul. To myslí vážně? Grc..
    • Skoro bych se vsadil, že to mluví John St. John aka hlas Duke Nukema, jen trochu snížil hladinu. Je to určitě on, pro Gearbox mluvil Duka, tak co by nemluvil v dalších hrách.
  • Uvidíme. Stále doufám, že to nebude kravina.
  • Tak ještě to není venku ? Netrpělivostí už přestávám slintat a koukám co se natrhu šustne jinde :/
    • ještě 19 dní a je to venku. Takže můžeš opět začít po této hře slintat... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit