Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Aliens: Colonial Marines vám prý nakope zadnice
24.1.2013 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Asi je teďka moderní cpát do trailerů dubstep. Tohle hudební pozadí pro mě z traileru udělalo jen upoutávku na COD. Atmosféra se vytratila...
-
Příšerná vyloženě ne, o tu až tak nejde, pokud je účelná, tady hlavně stíny.. není to tak dávno co jsem znovu hrál Doom 3 a co se týče stínů - atmosféry, se kvalita moc teda nezlepšila za těch 7 nebo kolik let ... :(
-
CCa před půl rokem? (tak nějak, fakt už nevím), jsem v jednom nejmenovám časopise četl rozhovor s tvůrci, a ano, opravdu je velký fanda, atmosféru to mít bude, nebo doufám že přinejmenším zezačátku, ale emotivní trailer hru neprodá, tam musí být:
krev, akce, krev, hláška, nakopnutí emzáka do ksichtu (nebo co to má), hláška, akce, hustá scéna s robotem, akce, hláška, krev, sliz, krev a pro ty odvážné i prso, pak se o tom bude diskutovat ze všech stran (viz. stažená edice dead island *1* ) -
no nevim, mně to připadne stejný
-
jsem jediněj komu grafika přijde příšerná ?
-
grafika jak z raz dva...
-
já se taky bojím, ale to se dozvíme zhruba za 3 týdny *3*
-
ještě 19 dní a je to venku. Takže můžeš opět začít po této hře slintat... *3*
-
badass madafakaz in da galaxy :D
I kdyz mi to pripomina CoD zblitky, furt se na to tesim :) Ja uz na tu hru cekam od doby ohlaseni ( 2007 ?). -
SEGA vlastní totiž práva na Aliens hry, tak proto. Minulý dělali kluci z rebelionu.
-
Tak ještě to není venku ? Netrpělivostí už přestávám slintat a koukám co se natrhu šustne jinde :/
-
celkem dobry ale už prostě jde vidět že konzole to nedávají a grafika už není nic extra. vyhoda pro nás co nemají vysloveně herní pc.
-
A pro jakou? Mně to připadalo stejné, i logo Sega apod. ..
-
OT: Sen
.. plíživá atmosférická AAA hra se super hratelností postavená na Crytek 3 enginu (který se podle mě perfektně hodí přesně na tady takový temnější styl / typ her...) .. tohle udělat, byla by to podle mě pecka. Hráči by vrněli blahem a prodávalo by se o sto šest... -
Vždyť ten AvP benchmark je pro jinou AvP hru, respektive engine, tak co děláš...? *7* Každopádně tito Aliens budou o něco míň náročnější, řekl bych.
-
Jako atmosféru to má dobrou pěkně temnou a hororovou, ale graficky mě to nijak neohromilo. Ve vývoji je tahle hra sakra dlouho a myslim že jí to poznamenalo. Hrát v tom bude i omezenost díky konzolím, na které je to podle mého názoru primárně vyvinuto.
-
Z traileru je vidět, že filmy mají nakoukané, ale moc je nejspíš nepochopili. Nebo je na ně tlak, který je nutí dělat hru ve stylu Cod s*raček..
Na hru se pořád těším (s obavami, ale jo), to že to nebude komorní tak jak bych si přál, s tím už jsem se smířil a proklínám Cod šmejdy (a část debilních puberťáků, kterým tohle stačí k zábavě a kupují je), co ženou tento žánr do míst, kde se mi moc nelíbí. Tento trailer je relativně povedený a nažhavuje, na AvP Benchmarku, který je volně ke stažení jsem zjistil, že mi hra pravděpodobně na mém noťasu půjde v pohodě na střední detaily (25+ fps), takže jo.. těším se. -
Strach máš určitě oprávněný, ale já tomu pořád věřim, taky na to čekám 2 roky... Přemýšlím i o předobjednávce, po dlouhý době cca 2 roky přemýšlim o koupi hry, tak snad to bude za to stát! :) *5* btw: Mě se tenhle trailer líbil asi ze všech nejvíc .. Opravdu jsem měl Kick Ass hlavně při 720p a FULL SCREEN!
-
Holt komerční teenagerovskej styl dubstep útočí ze všech stran *7*
-
Mám trochu strach, že tohle dopadne tak maximálně na 6/10