Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OT: Sen

.. plíživá atmosférická AAA hra se super hratelností postavená na Crytek 3 enginu (který se podle mě perfektně hodí přesně na tady takový temnější styl / typ her...) .. tohle udělat, byla by to podle mě pecka. Hráči by vrněli blahem a prodávalo by se o sto šest...
    • vlastik.plaminek
      Nějaký nadšenec dělá konverzi původního AvP na CE 3. Nevím, jak je s tím daleko, zatím na videu vypustil snad jenom kousek kampaně za mariňáka, ale vypadá to skvělě .
      EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=GmD3-sVCbnY tohle je ono a vypadá to, že bude dělat jenom mariňáka.
  • Jako atmosféru to má dobrou pěkně temnou a hororovou, ale graficky mě to nijak neohromilo. Ve vývoji je tahle hra sakra dlouho a myslim že jí to poznamenalo. Hrát v tom bude i omezenost díky konzolím, na které je to podle mého názoru primárně vyvinuto.
  • Z traileru je vidět, že filmy mají nakoukané, ale moc je nejspíš nepochopili. Nebo je na ně tlak, který je nutí dělat hru ve stylu Cod s*raček..

Na hru se pořád těším (s obavami, ale jo), to že to nebude komorní tak jak bych si přál, s tím už jsem se smířil a proklínám Cod šmejdy (a část debilních puberťáků, kterým tohle stačí k zábavě a kupují je), co ženou tento žánr do míst, kde se mi moc nelíbí. Tento trailer je relativně povedený a nažhavuje, na AvP Benchmarku, který je volně ke stažení jsem zjistil, že mi hra pravděpodobně na mém noťasu půjde v pohodě na střední detaily (25+ fps), takže jo.. těším se.
    • Smetana.pavel
      CCa před půl rokem? (tak nějak, fakt už nevím), jsem v jednom nejmenovám časopise četl rozhovor s tvůrci, a ano, opravdu je velký fanda, atmosféru to mít bude, nebo doufám že přinejmenším zezačátku, ale emotivní trailer hru neprodá, tam musí být:
      krev, akce, krev, hláška, nakopnutí emzáka do ksichtu (nebo co to má), hláška, akce, hustá scéna s robotem, akce, hláška, krev, sliz, krev a pro ty odvážné i prso, pak se o tom bude diskutovat ze všech stran (viz. stažená edice dead island *1* )
    • c-z06
      Vždyť ten AvP benchmark je pro jinou AvP hru, respektive engine, tak co děláš...? *7* Každopádně tito Aliens budou o něco míň náročnější, řekl bych.
      • A pro jakou? Mně to připadalo stejné, i logo Sega apod. ..
        • Ronox
          SEGA vlastní totiž práva na Aliens hry, tak proto. Minulý dělali kluci z rebelionu.
          • no nevim, mně to připadne stejný
            • No ale není zatímco to tech demo je na uz nejakej ten patek stare Aliens vs Predators 3 tak tohle je uplne jina hra, jinej engine, jiny pribeh, jiné studio, zadni predatori. Takze ten benchmark nema vuci teto hre zadnou vypovidajici hodnotu.
  • Strach máš určitě oprávněný, ale já tomu pořád věřim, taky na to čekám 2 roky... Přemýšlím i o předobjednávce, po dlouhý době cca 2 roky přemýšlim o koupi hry, tak snad to bude za to stát! :) *5* btw: Mě se tenhle trailer líbil asi ze všech nejvíc .. Opravdu jsem měl Kick Ass hlavně při 720p a FULL SCREEN!
    • se mas ,kdyz na to cekas dva roky . Ja na to cekam deste let neli dyl uz od dob co se to ohlasilo na PS2
  • Mám trochu strach, že tohle dopadne tak maximálně na 6/10
    • ked z toho budem mat ja dobry pocit, tak mi je uplne fuk, ake to dostane ciselne hodnotenie.
    • já se taky bojím, ale to se dozvíme zhruba za 3 týdny *3*
  • priznam se, ze se mi libil hlavne uplne prvni trailer, tyhle dalsi uz jsou cim dal vic dubstepoidni a vzdalujou se od atmosfery filmu...navic mi prijde ze od prvniho traileru se to nejak cely saturovalo a pribarvilo. Kazdopadne se porad hodne tesim.
    • Shenkster
      Holt komerční teenagerovskej styl dubstep útočí ze všech stran *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit