Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Grand Theft Auto V ukazuje grafická vylepšení "next-gen" verze
12.9.2014 | Petr Poláček
402 příspěvků
-
už jsem kupoval předraženou, sekající se hnusnější verzi na PS3, takže tohle na 99% stáhnu, nejsem na hlavu padlý blázen, abych si jednu a tu samou hru kupoval dvakrát to fakt ne, kdyby to tenkrát vydali ve stejný den launche na konzole i PC, koupil bych rovnou tu (lepší) PC verzi a nemusel nic stahovat, protože bych měl od začátku best of the best verzi a ani by mě nenapadlo dokupovat tu konzolovou, takhle smolík, už to mám předplacený za těch 600 o kolik byla konzolová verze dražší
-
-
To zes to nevydrzel a koupil si konzole verzi je ale tvuj problem, PC verze je uplne jiny produkt na kterem byla odvedena strasna porce UNIKATNI(pro pc verzi) prace kterou si rockstar zaslouzi zasplatit.
To ze si tady lecis svoje vlastni svedomi z toho jaky si hajzl nikoho moc nenadchne. -
-
"PC verze je uplne jiny produkt" - ne, neni, je to ten samej produkt s hires texturama a lepší vegetací, ty textury samozřejmě maj v tý super kvalitě hotový už od začátku, jen je downgradnuli pro konzole a ty další věci jako dohled, lod, počet aut a chodců sou hlavně věc nastavení, kdyby chtěli mohli to v týhle nextgen kvalitě vydat na PC už před rokem, ale jak tu někdo psal, je to věc marketingu, jak přesvědčit lidi aby si koupili to samý dvakrát, k tomu nedat možnost koupit současně PC verzi, u který dostaneš za míň peněz lepší kvalitu
-
-
No takze poporade.... ANO souhlasim ze je to marketingovy tah..... na 100% souhlasim.
Kvalita produktu na konzole je velice nadstandartni kdyz vezmes stari hardwaru na kterym to vyslo.
Ovsem ta je neco jinyho psat hru pro konzole a pro PC, mozna jsem se spatne vyjadril, tou unikatni praci jsem mel na mysli celkovy port a optimalizaci na silenou skalu hardwarovych konfiguraci.
Ospravedlnovat si svoje pirateni tim ze rockstar rejzuje je uplna blbost a nejen ze tu vypadas jak blbec, ale taky hazes spatny svetlo na ostatni PC only usery.
That being said, rozhodne nehodlam ospravedlnovat tyhle praktiky rockstaru a z toho odkladu jsem vic nas-cenzura-ranej nez kdokoli tady, cekam na to jak na bozi smilovani.
A rozhodne si nedelam nejaky iluze jednak o tom by rockstar nezvladal vydavat multiplat hry kdyz to zvladani podstatne mensi spolecnosti s mensim rozpoctem a druhak o tom zue by PC verze byla nejak nejvic kvalitni jak pises ty, s nejvetsi pravepodobnosti to bude stejna verze jako na next gen jen s notnou davkou bugu a kterou zas na max detaily rozjedem az po dvou letech. -
-
tak to zase prr , já tu hru (ještě) neupirátil, ba co víc, koupil jsem si ji na PS3 v den launche, za cenu podstatně vyšší než by byla u PC verze, Rockstar by mi tedy měl být vděčný, protože jsem cílovka, nadšený zákazník co si jejich hru koupí první den, bavíme se o tom, jestli je opravdu vhodná marketingová politika přesvědčovat hráče aby jeden a ten samý produkt kupoval několikrát, z hlediska zisku firmy určitě, u filmu na to přišli už dávno, se všemi těmi digitálními re-edicemi, directors cuty, bluray verzemi atd, u her nás to zdá se čeká taky, jen nechápu proč nad tim někdo jásá
-
-
Rikam, souhlasim s tebou, nicmene nesouhlasim s tim jak si to podal.
Ja jsem taky koneckoncu cast problemu, skoro vsechny svoje hry ktery mam jsem si nejdriv upiratil a vyzkousel nez koupil, takze prispivam do te statistiky na zaklade ktere rockstar dlabe na PC(coz je samozrejme uplne bullshit, coz vi kazdej kdo sledoval vyvoj GTA3)
Naposledy jsem si predobjednal z rozmaru Colonial marines bez toho aniz bych vyzkousel a jak jsem dopadl asi vsichni tusi :)
-
-
-
-
-
tvuj koment je typu : kdyby hru vydali na konci mesice kdy mam vejplatu tak bych si ji koupil ale oni ji blbci vydali v pulce mesice a ja cekat do vyplaty nebudu , takze si ji stahnu .. a tady vam to pisu abyste me stim podporili
-
boze komu se tady ospravedlnujes? koho to ma jako zajimat? bez radsi obhajovat sam sebe pred zrcadlem a pak si dej facku
-
-
No jo je tu zase brajgl diskuze, ale přesně takovou jsem čekal. Nevím, proč jsem sem lezl, asi jsem masochista, ale stejně sem většinu výplodů odroloval, to se nedá.. Jak vás to ještě může bavit, furt se hádtat o PC vs. konzole. Kdy se tu konečně bude diskutovat o hře? Jesti sem zabrousí nějaký člověk, neznalý stavu na zdejších diskuzích, tak se nedivím, že si pak o hráčích myslí svoje..
-
TheGGG a ty se divíš že tě tu lidi moc nemusí (bez urážky).
-
-
myslím že to nějak přežiju. Co si myslí o mě je mi jedno, ale o konzole se otírat nebudou.
-
-
Ach ten nekonečnej spor pc vs. konzole, přitom je to úplně k hovničemu..někdo má pc někdo konzoli, někdo má obojí a podle potřeby to využiji. Takže tyhle kinder-hádky jsou jak už sem řekl k lejnu..stejně furt chčije,dej si čaj, zapař si něco, hoď to do klidu, aby ti nepraskla cévka. Hezkej víkend všem.
-
http://www.miscupload.com/upload/141248863383716775409740.jpg :P
-
-
tos dělal sám, nebo ste ve škole měli lekci na PC, kde ste se učili pracovat s malováním?
-
-
ano sám, líbí ? :)
-
-
-
Nebo co? Reknes to mamince? Rozbrecis se?
Ale ted vazne. Je opravdu usmevne, jak zde s takovou vervou kritizujes mistni zfanatizovane pc hrace, pricemz sam se chovas jako jeden z nich, pouze ses na opacne strane, da-li se to tak rict.
Docela usmevne, vazne. -
-
pořád jeden samí člověk, co si akorát mění přezdívku. Že tě to baví, další rádoby diskuzní Rambo a hater. *13*
-
-
Ze o diskusnim Rambu mluvis zrovna ty. Jinak si me prokouknul jako mastnej papir od salamu, fakt ze jo. Doufam, ze mas radost. *3*
Mozna ti to tady uz trochu leze na mozek, celej den tady chrabre obhajovat svou oblibenou hracku.
A hater opravdu nejsem, me je uprimne jedno kdo na cem hraje. Ale dokazovat ti to vazne nepotrebuju.
Go get them tiger. *3*
-
-
-
-
-
Ohledne odkladu::: Pratele to je normalni PR strategie. Vemte si, ze ZADARMO o vasi hre napisi vsechny herni weby na svete. No neber to. Hra je davno komplet, jen se hraje PR brajgel
-
-
a co, pcckari radi počkaji, klidne i nekolik let jen aby meli nejaky ten pixel navic *1*
-
-
ja se prave obavam ze PC verze bude stejna jako "next-gen"
-
-
Ohledne detailu: nechaopu a zvlast ne dneska. Za nejakych 15 mimut mi i crysis prijde fadni a bezny a rozhodne se tam v tom prostredi nerozplyvam. Proste jo fajn hezky, dobra prace, ale jedem at to odsejpa. Dneska uz jsou vsechny hry ok.
Jinak ja jsem hrac simulatoru aut a az budu v duchodu a budu mit na to, tak prejdu na simulatory letadel a postavim si za ctvrt milionu kokpit- to je muj sen. A budu si pekne litat s cestujicima, nebo bojovat a kosit to napalmem jak ve vietnamu- (ja vim zni to hrozne) Bohuzel mne nejak hry prestavaji bavit a musim se kolikrat i k tomu dokopat. Koupil jsem far cry 3n a jsem v pulce a proste ne a ne to dohrat. Zadny extra burty uz let a let. A to kdyz si vezmu jak se kolem her nekaca.... -
-
no neee ja jen psal ze mam stary PC! Porad je to i7k a 770GTX, prave proto ze mam celkem slusny PC nemam prachy na konzoli :D
Jinak volan nejaky noname mame, neni tam ani spojka, tkaze nejaky ty vic hardcore simulace jsem si netroufl, tusim ze jediny co jsem tam hral bylo shift2
jinak taky mizim, konci me smena.
Fact dik za diskuzi, specielne ty xXx a i s theGGG jsem dneska pokecal slusne, oproti vcerejsimu flamu co tu byl to byla prijemna zmena :) -
kdyz sme u tech simulatoru aut :D Ani nevis kolikrat jsem mel na alze v kosiku xbox+forzu4 nebo ps3+GT ..... k tomu g27 volant a par trubek na "cockpit" ... co se tyce simulatoru aut je PC DOST slaby....
-
-
g27 tusim stoji kolem sedmicky. je to palba jako prase- takze pritlac. je to krasna vec. A strojari- ti sikovni si vyrobi svuj vlastni system a pak vznikaji ty firmy jako FREX. Samo domo a pak to prodas. Je to drahej spas.
-
jo ted ctu ze mas slaby pc, takze chapu ze konzole. Tak to nic. Ja mam zas dobry pc, takze....no nic draku. Jdu se vys.. t, hodim kabel, napapam se a neco podelam. Uz tady strasime dlouho. Se mej faajn ahoj. Na v klidku diskutera tu clovek moc nenarazi, tady je to samej pseudointelektual
-
co blbnes. Si kup do zacatku momo racing- na tom jsem zacinal - dobrej volant na vsechny hry krom assetta. A pohoda. Za litr muzes hrat vsechny ostatni - rfactor, race 07- injection, iracing. Uplne v pohode. u toho aseta je problem, ze to neni optimalizovany a FF je totalne rozbitej. Uprimne aseto se mi libi vizualne + handling na g27, g25 a tech drahych vsech, ale ty jo tam jedes 200 ale na monitoru to vypada jak kdybys jel BEZ KECU 50- to vylepsi. Porad je to beta a ja betu nekupuju ja je demoverzuju zdarma, muzes taky :) Normalne kup za par svestek volant a jestli chces hrat tak budes hrat. Naucis se trate a pak prejde. Kokpit nepotrebujes- to te lepsim neudela- tam jde o to, ze nas to bavi stavet, pohodli, pocit a tak, ale nutnost to neni. Takze logitech momo a zdarec. PC mas, volant budes mit a hru si treba stahni- rfactor co vim a race 07 jdou multi. Ja je koupil taky az jsem mel. Muzem zalozit team. Hele az to budes mit tak se mi muzes ozvat jestli to myslis vazne. Ve dvou se to proti cizincim lip jezdi.
-
Pac na to nemam prachy vole! :D Sak jen konzole, hra a volant je okolo 10k. Navic bych preferoval forzu pred GT ale zase lepsi exkluzivky ma imho playstation.
No a PS4 financne taky ted nedam, mam tech konicku nejak moc a radsi se zamerim na jednu platformu poradne nez mit doma slaby PC a k tomu konzoli s malou televizkou. -
no sis to rozmyslel nebo co? Tak slaby...asseto to ted povalcuje a spis jakoby hracu ubylo. GT jde vzhuru a z pseudo simulatoru se stala sakra dobra hra s dobrou zakladnou. Ale o pc se nebojim. Simbim mne sklamali s tim jejich pay systemem. Race 07 furt moje best of a rfactor 2 mody jsou taky nadupany a ligy se jezdej. Iracing- obrovska komunita a kvalita fyziky. Da se.
Kdyz si vezmu jak je to casove narocny- naucit se trat ne milimetr (jinak s tema dravcama nemas sanci a vypiskaji te-- ta soutezivost je tam fakt doopravdy a resi se pomalu kazdej ioncident po zavode ve forech). Plus pak jedes zavod 3 hodiny. Ja nejezdim vic jak 2 tydne, abych byl dokonale pripraven- šprt. Ale je to proto, ze neznam vsechny trate.
Stve me ze ceska komunita je slaba jak caj, ale co aspon si procvicim anglinu
Souhlas oboje GT plus PC. Muze si kazdej vybrat. Tak co proc jsi to nekoupil i s trubkama??? *4*
-
-
-
proč ty uvozovky? Viděls na vlastní oči, běžet nějakou next gen exklusivní hru? Pak by sis z toho srandu nedělal. Já doma mám PS4 a opakovaně mi při hraní padá čelist.
+GTA V vypadalo dobře i na old genu, ať si každý milovník padesátinásobného vyhlazování říká co chce. -
-
hele ty jsi trochu produkt svyho prostredi co? :) Ja to docela chapu, kdybych tu travil vic casu a cetl ty nazory zdejsich PCckaru tak je asi taky zacnu nenavidet...
Do uvozovek jsem to dal proto ze to oznaceni nesnasim, je to reklamni tahak a blbost uz jen z principu... sak je to "current gen" .... next-gen prestava byt next-gen kdyz vyjde ne? Je to malickost, rozhodne sem to nemyslel jako urazku.....
GTA5 vypadal neskutecne na to jak stary ty konzole byly, rockstar se v tom proste vyzna a umi z toho vyzdimat maximum.
Btw ja hral GTA5 jen chvili u kamose na XBOXU ale prislo mi nemozny bez autoaim strilet, o strileni z auta sem se radsi ani nepokousel, to ti neprijde?
je teda pravda ze posledni konzole hra co jsem hral byl snad driver2 na ps2 :D -
-
diskuze u youtuberů, kteří maj jen pár set nebo tisíc odběratelů jsou zárukou určité kvality.
-
youtube commenty sou jeste vetsi sebevrazda nez tady hele :D
-
jen videa, který nejsou moc na očích. Sem tam se tam dá najít slušná parta se stejným zaměřením.
-
jak to delate, ja si na yt jeste nikdy nepokecal
-
prvních pár týdnu, když sem poprvý hrál s gamepadem, jsem netrefil nic, teď už je to vpohodě. Ano, chodím moc na diskuze na YT a tam si buď skvěle pokecáš, nebo na*ereš
-
-
-
-
a co ti co majio oboje pc i konzoli? Myslis, ze je taky bavi valka systemu? Nebo si uzivaji dle toho co zrovna chteji hrat a na cem?
-
-
mam stejny nazor, docela me zarazilo ze treba PCgamer hodil odklad gta do "highligts of the week" jakoze je skvely a dobre ze se ta hra optimalizuje.
Rockstar ma na mestsky akce monopol a od toho se taky odvyji ty prodeje a jejich prachy, pochybuju ze kdyz mensi spolecnosti zvladnou vydavat svoje hry multiplat tak rockstar zrovna ne.... Imo si spocitali ze kdyby vydali PC verzi v listopadu tak to ovlivni jejich sales konzoli..... pac ja zase seriozne uvazuju o PS4 JEN kvuli gta.... a mozna last of us :D -
-
Souhlasím .. Pak se ale člověk musí pozastavit nad tím, proč to nebylo u xbox hitu Red Dead Redemption po kterém PCčkáři též zoufale volali.
-
-
popravde som o nejakom red dead redemption ani nevedel, kym to nezacali ludia z konzoli vsade pchat, natoz este aby som potom zufale volal.
-
-
Tím pádem nesleduješ Rockstar jako takový.
-
to "zoufale volali" je asi nadsazka hele :)
RDR je zrovna jeden z titulu ktere bych si velice rad zahral ale nejak mi nevadi ze je to exkluzivka pro konzole pac to tak bylo vyvijeno od zacatku. Na druhou stranu GTA bylo od zacatku multiplat, takze si vytvorilo dost fanousku i u PC, proto me mrzi ze na nas ted rockstar celkem dlabe. -
-
na indiany a divoky zapad jsem si hral nekdy v 80tych letech dneska je to mozna zajimavy pro par nerdu, vetsinu to, ale nebere *1* *3*
-
ano, s tym si dobre meno na PC nerobia, ak nan budu kaslat takto aj dalej, tak ma prejde chut hravat ich hry uz uplne.
A ak bude port tohto gta podobny, ako ten predchadzajuci, tak ako dovi chalani...
Mne sa ale strasne paci, jak kazda exkluzivna hra pre konzole je to najlepsie co za celu historiu hier vzniklo *1* Myslim, ze je to podobne, ako u roznych prestiznych znaciek - su rovnako kvalitne, ako aj ine, akurat maju tu prestiz a teda sa povazuju sa nieco viac, nieco priam bozske *7*
-
-
-
-
Ak ma byt gta5 na tom rovnako, ako gta4, tak dakujeme pekne, na taky port nech sa radsej ani nenamahaju...dufam,ze uz sa naucili aspon vytvorit postavu, ktora sa da normalne ovladat, kryt a strielat.
-
-
zapominas na jednu vec DNESKA jsou nextgen konzole X86 upraveny PC takze ten HW je vpodstate stejnej tedy optimalizace tak jak u GTA4 ta se opravdu opakovat nebude u zadne nextgen hry!
-
-
-
-
Konzole jsou prostě naprd a k**ví hry..
-
-
Spolujezdec se asi praštil hlavou o přední sklo *7*
-
tak proč nehraješ dokonalé a nezk0rvené PC exklusivity jako ARMA III nebo Rome 2 TW oh wait *1* *1*
-
-
a my jsme uzivatele a ne vyrobci, proc se mame my hadat. Hadejte se s vydavatelama. Co ja, co on, co my. Tam je potreba to smerovat. Prece se nebudem jeb.. cenzura mezi sebou. Nejsme opice ne?
-
-
jsme gamesnici, kur cenzura. Hrdej cech, vsichni na stejne lodi, pohoda kamo
-
-
Jistě, pohoda já sám hraju dost na PC. Když ale nějaký chytrolín začně na diskuzi vyřvávat, že děkuje konzolistům za betatest GTA V za který si ještě museli platit, nějak mě to bratrské cítění jednotné hráčské komunity přejde.
-
-
Obhajovat něco co má člověk rád je zcela normální, to ale bezpáteřní srab nemůže pochopit.
-
GGG - Prej hajit svoji platformu. *1* Krasne tim ukazujes, ze patris presne mezy ty pos*ky, ktere sam kritizujes. Ty ses fakt guma nejgumovatejsi. *1*
-
no vidis, takze to vsechny bavi a vsichni jsou spokojeni. A je to. Zabava. Mač jak haj cenzura *2* *3*
-
Těžko říct, třeba byly rádi, že maj konečně něco, čím mohou na diskuzi o konzolových hrách odrážet PCčkáře, vypisující své sestavy a chlubící se hraním ve 4K. Možná tě to překvapí, ale člověk nemusí být úplný no lifer aby pociťoval určitou potřebu hájit svojí platformu, už jen kvůli hrám co na ní hrál.
-
ty woe ja jsem tak zhnilej, ze i kdyby me takova blbost napadla, tak nechapu kde se v nekom bere ta chut neco sesmolit a dat to na web. To si radsi zasukam nebo si vemu sekyrku a pekne si posipu polinka. To me bavi, to je moje relax hra *12*
-
jo s tim souhlasim, to me taky leze na nervy. Ale jak rikam.... blbci jsou na obou stranach.
Viz petice "dont release GTA on PC" ... nechapu co maji konzolisti z toho ze si PC hraci nezahrajou GTA :/ -
zavist, ze to nemuze hrat no. to by me teda kdyby me to zajimalo, spis tesilo a rekl bych mu, ze rad betatestuju
-
-
-
-
-
Konzole u hodne serii plati vyvoj z velky vetsiny...... kdyby si sony nekoupilo u GTA3 exkluzivitu tak to snad ani nevyjde, petka rozhodne ne.
Muzeme byt radi ze konzolisti neumi/nechteji piratit tak jako(bohuzel) valna vetsina PC hracu. -
-
Me vubec nevadi, ze neco vyjde na konzole a za rok na PC. Chapu to. Je to dobra strategie. A pc platicich hracu je taky dost, takze ted skasnou nas. Exkluzivita je blbost a dle meho jde jen o valku xbox vs ps. Kdyby jeden z nich vysmahnul, vsechno by bylo jednou i na pc s odkladem. Jako rok rozdil myslim je dostacujici motiv si koupit konzoli a zvlast v USA o kterejzto trh prevazne jde. Jenze smlouvy jsou smlouvy a kdyz to plati MS nebo sony, tak....
-
-
Jistě, konzolové exklusivity na PC ano, ale PC exklusivity na konzolích ne.
Je mi z vás blbě. -
-
a proc ne justine. Klido pido. Me je to uuuplne sumak. Ja za to nemuzu. Souhlas vsechno na vsem pro mne za mne. Mas pravdu, proc bys nemel mit na drahe konzoli cokoli. zichr, at ti neni blbe
-
-
PC master race je produkt zavisti :D To samy "dekujeme za betatest", ja bych "betatestoval" az bych brecel.
-
osobnost... tos mi pripomnel dil tusim posledni z 12cte serie South parku- jak tam bojovali mezi sebou xbox vs ps4. Bomba dil. Proste i tvurci tohohle genialniho dila si z toho museli udelat pr cenzura
-
neříkám všichni, ale najde se jich dost. Kdyby byli všichni pcčkáři laskaví a tolerantní, nikdy nevznikne termín PC MASTER RACE.
-
me osobne je uplne jedno co vyjde na konzole, zase nas nehazej vsechny do jendoho pytle. Myslim ze chujove jsou na obou stranach "barikady"
-
To jo, koupil, ale předtím ji nefinancovali. Což někteří lidi nemohli unýst.
Díky bohu za exklusivity. Nevím, proč by mělo vycházet všechno na všem.
Právě díky exklusivitám, má pak každá platforma svou "osobnost". -
nemyslim si. Vsak by si ji koupili tak co. Hry na konzle nejsou zadarmo. A dalsi vec je, ze lidi v USA ty konzole maji. Proste jim to je to putna. Nakonec bych rekl ze tihle lidi prave dost prispivaji. Herni fandove.
-
Jistě, a co nějakou hru, kterou PChráči financovali na kickstarteru? Kdyby se taková hra měla objevit na konzoli (i když byla přetím ohlášena jen na PC) jistě by nejednomu pcčkáři zrudla odulá tvář vztekem. Viz. jedna diskuze na YT pod star citizen.
-
-
-
-
-
ale furt dokola. Vsichni vime, ze uz tak jsou hry pracny a studia maji problemy. AAA hry myslim. Plus si nemusime ob rok kupovat novej pocitac. NE grafika je ted skvela a na PC tuplem. Poslechni si prednasku vavry, kde o tom mluvi. Proste ta krasna grafika je pracnejsi a pracnejsi- drazsi a drazsi.
Ja jsem rad, ze nemusim kupovat grafiku a zahraju si na me r9 270 vsechno a jeste dalsich par let - pohoda.
Ja se naopak netesim na dobu az se hry priblizi realite a budou jako fotka. Je to jak s komiksem. Kresleni je kresleni a film je film. A ja mam pocitacovou grafiku rad a doufam, ze ji rozeznam- ruzny enginy, styly a tak. Libi se mi to. Nechte ty konzole konzolema.
A ze na pc nevychazi vsechno? A co. Vzdyt mame vyber, ze nevime kam driv skocit. Her jak MAKU
-
-
Neni tu nekdo sikovnej co by poradil jak ten zlutej prouzek s adblok somranim ve firefoxu dat pryc???
Urcite to jde. At mame pokoj. -
co je to za modu udavat 1080p videa v rozliseni o neco malo vic jako sd. To nebylo full hd ani zdaleka. Uz mne to celkem stve. Da se rict, ze s full hd 23 monitorem jsem si pohorsil, kdyz to prezenu. Proste mam to vsechno kostickovatejsi, protoze maloktery videa i na YT jsou 1008. 720p je 480 atp
-
-
a u videi, ktery ukazuji grafickou kvalitu hry by se to o cem mluvim nemelo stavat. Nemuzete nam nabizet kvalitu, kdyz uz jsem nucen divat se na smouly a delate ze vas reklamy neuzivi a buzerujete a somrate s adblokem? ¨¨¨Ten vas model je totalni nesmysl. Dle meho tento web vydelava slusny prachy a neni duvod nasazovat tyhle finticky. Ja adblock nevypnu. Tim, ze moje navstevy slouzi k vyjednavani o reklame, vam i timto pomaham. A hlavne na reklamy neklikam. spotrebitelsky silenstvi
-
-
Včera jsem se tady ptal cenzora, proč maže i nezávadné příspěvky. Proč tento dotaz smazal?
-
-
jo a kdyby te napadlo psat sefredaktorovi tak to rovnou zabal, ten me poslal do riti jak uz dlouho nikdo
-
-
to me zajima. Pochlub se. O co slo.?? Ja o nich zadny iluze nemam. Polacek je naladovej- jak zenska. Druhej si porad hraje na moderatora a grygar?... no toho jednou uvidime nekde s trafikou v amnesty international. Chytne nejakou feministku a ta ho nazene delat karieru. Cokoli z nej leze je poplatny dobe. Kopiruje presne dnesni trendy. Ze?
Bach je ok, toho mam rad. Ten plesatej co je sem tam parkrat za rok v klubu a jeste ten druhej s kym tam vetsinou je. Vetsinou jsou dvojka- kamosi. Jmena nevim. Davno by jste meli mit nekde seznam recenzentu a fotky. Sere mne ze bach uz skoro nepise a asi se nejvic venuje praci kolem misto psani. -
-
Napsal jsem k recenzi na nejakou indie hru doslova toto "to games.cz opravdu recenzuje uz jen indie hry?" pote co bylo smazano to a nekolik prispevku tazajicich se cenzora o co mu sakra jde, rozhodl jsem se napsat polackovi.
toto odepsal....
Dobrý den,
je nám jedno, jestli příspěvky v diskusích jsou směrem k naší práci pozitivní, nebo negativní. Řešíme pouze jejich kvalitu a relevanci. Zeptejte se sám sebe, čím je váš příspěvek přínosný pro ostatní čtenáře nebo edakci, jestli rozvíjí diskusi nebo jestli obsahuje nějakou přínosnou myšlenku. Podle mě nic z toho. Navíc se stačí podívat do výpisu recenzí a uvidíte, že recenzujeme všechny hry - nezávislé, AAA hry, i vámi zmíněné normální hry. A vzhledem k tomu, že hry nevytváříme, nemůžeme jaksi ovlivnit, v jakém období je kterých her na recenze více.
Kdybyste svůj názor na indie hry vyjádřil nejenom zvoláním, ale podložil argumenty, proč bychom o indie hrách psát podle vás neměli atd., už byste přišel s něčím přínosným do debaty. Pak by nebyl důvod váš příspěvek skrývat a naopak bychom na něj mohli reagovat my z redakce i ostatní čtenáři.
Zkrátka platí, že nemažeme kvalitní a přínosné příspěvky v diskusi bez ohledu na to, jestli nás někdo chválí, nebo má naopak připomínku. Mažeme jenom příspěvky, které jsou hloupé nebo bezobsažné. Ten váš spadal do druhé kategorie.
Hezký den
Petr -
-
jeste dodam, ze kdyby se meli podle polackovic mustru ridit poctive, tak by museli smazat polovinu diskuze, takze duvod byl uplne jiny a keca. Proste ses jim nelibil a meli chut te dat prac, tak te smazali. Beztak to byl naladovej polacek. Dneska tak, zitra jinak.
-
-
hurraaa. To slovo SAMOZREJME, to bylo dulezity. Ty voe 20 000 000. Jsou dobri. Vodi ty tupy opice jak se jim zachce a vsichni jim to zerou. Cesi ti sem tam pochybovali. Malo ale prece, ale cizinci, ti vubec, ti proste to berou jako fakt. Mazec. Boze kde to ziju.
-
tak koukam ze vischni maji s cenzurou stejny zkusenosti, jen se o tom moc nemluvi, protoze to se nesmi. :p
ViralBrothers nemuzu vystat mimochodem, samozrejme ze je to nahrany :D -
vsak pockej, asi tu jeste nikdo neni. Nejlepsi je, kdyz napises neco jako: Tak a ted dukaz cenzury bude, ze to zitra tady vsechno zmizi. A oni aby dokazali, ze to tak neni, tak to nechaji, aby vsichni videli, jaci jsou borci.
Ale ted to teda fungovat nemusi. Vsimni si, ze stejnou taktiku oni sami pouzivaji pri vybirani uzivatelskych komentaru pod hrou. Vetsinou tam daji oportunistu, jakoze se kritiky neboji. Celkem nudnej mustr.
Ty voe OT, ale hadam se se starou a rikam ji, ze viralbrothers je vsechno komplet nahrany ty pranky. A ze jestli tomu veri, tak ji dnes nemam rad. Napis prosim te pod muj clanek. Slecno ma pravdu nebo ji vemu pánví po lebeni *14* Se hadame uz od rana. -
jo mas naprostou pravdu, se podivej trochu niz, sem tam hodil link na warez, coz je primo v rozporu s pravidly a je to vsem jedno.
"proste si deb cenzura il a my se deb -cenzura -lum nezodpovidame."
tohle si napsal moc hezky :D Taky bych chtel praci kde tohle muzu rict zakaznikum! :D
-
-
nevim, otazka mi neprijde jako zvolani a i tak je to nazor ctenare i kdyz negativni, prijde mi fer mazat prispevky pouze na zaklade danych pravidel ktery ten muj nijak neporusoval.
mazat to tu jak se zrovna zachce tomu volovi co u toho sedi mi prijde mimo, presedlal jsem uz davno na pcgamer, sice je to anglicky ale zase se clovek muze svobodne vyjadrit v diskuzich.
na games choidm v podstate uz jen v praci kdyz uz fact neni co delat :D -
-
odpoved je jasna- proste si deb cenzura il a my se deb -cenzura -lum nezodpovidame. Jak rikas, poslal te do cenzura. Nechapu spis proc te smazali? Stejne jako ty. K cemu? Nic neporusils, vsechno slusne, cajk. Borecci si proste myslej. To vis my jsme vytahli tenhle web z cenzura.
Ja jsem si sem zvyknul chodit- zelezna kosile a plus sem tam dobrej host, ale mam je cim dal min rad. Herni nafukove. A cim dal vic. Ale pozor oni zase vedi komu pochlebovat- Vavra. Toho si hyckaji. Doufam, ze je jednou prokoukne, protoze vavra je dobrej poctivej fajn kluk. Ne tihle pisalci. Proste media.... stejne pakaz. Dik za reportaz. -
No jo, tak pardon *3*
-
chlape tohle bylo uz davno :D Jen jsem reagoval na to ze xXx chtel vedet o co slo ;)
-
Recenze jen na indie hry??? A co The Sims 4, dlc k inFamuos atd???
-
-
-
-
-
franta ma pravdu, nekdy muzu psat nadavky, hazet linky na warez a prispevky zustanou..... pak slusne napisu u recenze ze games nedela nic jineho nez recenzuje indie hry a uz se to maze prestoze prispevek nijkak neporusoval pravidla.
Tady neni zakazano byt chuj a chovat se tak, tady je zakazano mluvit proti games, aneb vyuziti "cenzury" presne tak jak by se nemelo ;) -
-
Ja uz vic chodim na hrej. ti kluci jsou obycejni, takovy domactejsi to tam je. Jsou proste v poho a na nic si nehraji. Tady mam rad tu cernou a zlutou. Graficky je to proste moje gusto. To se povedlo- ale to se mi libilo vzdycky, to kluci prevzali. Jinak upravy webu co nedavno probehli jsou skoro na jednicku. To taky musim rict. Hrej to ma na prd.
-
-
Hloupej offtopic. Smazal bych i tohle, protože se nesnažíš o žádnou diskuzi, ale o obyčejné valení do někoho...
-
-
ptal se te nekdo na neco. Ty si vsude. Mistni mazanek a vlezdoprdelista celyho games
-
-
-
Prisel sem jen kuli tomu hejtu mezi konzolistama a PCckarema a... nejsem zklamanej :D
-
Konečně je tu normální GTA V
-
-
Tím normální, myslíš to, že bude na torrentech?
-
-
tim asi mysli ps4 verzi, old-gen verze na torrentech uz je
-
-
ne, PS3 verze na torrentech opravdu není *3*
-
-
https://kickass.to/grand-theft-auto-v-2013-ps3-t8104381.html
neni no -
-
no jiste ze to funguje jen na nahackovanym PS3, to ale neznamena ze to nejde.
Na druhou stranu tyhle statistiky jsou na prd, pac to ze to upiratim neznamena ze si to pak nekoupim, jsou lidi kteri pouzivaji piratske kopie jako "demo". Ano je jich minimum, kor treba v Rusku, ale co se da delat. -
Fuj, zkur*enej a ještě komouš, jeden by řekl, že ses dneska špatně vyspal.
-
TheGGG: Ty jsi zku*venej namachrovanej komouš, co se akorát sere do lidí. Chcípni
-
O můj bože, ty si mi to teda nandal. Odkaz na z 95% nefunkčí šit, kterej se ti po stažení navždy usadí v komplu. No pěkný, škoda že by to bez nahackovanýho PS3 stejně nefungovalo a s nahackovaným taky ne. Už vidím ty statistiky, míra piractví GTA V na PC bude tak 80 upirátěných na 20 legálně koupených.
Na konzolích to bude tak 95 legálně koupených na 5 upirátěných.
LoL BTW nahlášeno, dávat sem odkaz na torrent. -
hele cenzor nepocita s proxy :D
ban na IP je dneska stejne zastaralej jako neefektivni :p -
vsak pockej dostanes voe banana na 30 dni a podminecne do konce zivota a ja s tebou
-
neni za to nejaka medaile?
-
hej ja snad zavrel TheGGG hubu! :D to je poprvy ne?
-
-
-
-
-