Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosto odpadní dvě diskuze o GTA V, pcčkáři tady zase bahní. Omezená, politování hodná skupina ti zdejší pc-čkáři, obecně přeji všem všechny hry ve stejný čas, ale jak čtu zdejší diskuze, tak vám omezencům přeji další odklad...
    • Vzdyt je to uplne stejny jak na konzolich tak na pc. Vsude se najdou vypatlanci, kteri si musi pred ostatnimi a predevsim sami pred sebou dokazovat, ze ta krabicka, kterou mu koupili rodice pod stromecek je to nejlepsi a vsechno ostatni je odpad.
      Ale tak, kdyz se jim pak lepe usina, tak je to jejich vec.
      Jen je pak usmevne cist ty jejich argumenty. *1*
      • Nic si nenalhávejme, 1konzolový retardd na 10 pcčkářů...
    • Bohužel, konzolisté nejsou o moc lepší. Výhrady ke kolegům s konzolemi jsem začal mít až po tom, co jsem zde viděl konverzace typu "HAHAHAHAHAHAHAHA NO GTAVPC LOL YUSSS".

      Bohužel, kvůli těmto individuím jsem málem měl zkreslené představy o konzolistech. Mnozí z nich jsou však dobří lidé. Lepší než ti chudáci z obou stran (ano, i své PC kolegy z tohoto viním), kteří se objevují zde.
      • God-of-War
        Na každý straně se najde nějakej ten retard, s tím nic neuděláš no..
    • God-of-War
      Sou to chudáci. *3*
  • spook.y
    Tak dneska je to tady parádní počteníčko..."TheGGG" zde tapetuje a není sám. Do této diskuze se moc zapojovat nebudu. Přeji všem krásný víkend.
  • neblokujte reklamu !!! kluci nebudou mit na chleba a streamy budou uz jen z popelnice! vypneme adblock a vsichni kliknete na vsechny reklamy co tady jsou!!
    • Jack1947
      Nikdy!!!
      • a co nikdy?
    • Pepinator
      Kdyby mezi ty reklamy nepatřila i ta, co mi vyskočí přes stránku na celej monitor, tak bych adblock klidně vypnul.
      • nejvetsi drzost je video pri prohlizeni obrazku. To je jako hodne vychytany. To uz chce byt hodne orazenej. Nevim polacku jako sefredaktor tipuju si odneses tak 40 litrum a vys + letos se vycajchoval s bonusama ubisoft a ja mam vypinat adblok
      • Nejvtipnější je, že vyskakuje i na zařízeních, které nepodporují flash. Není nic zábavnějšího, než když mi na iPadu přes celý okno vyskočí šedá obrazovka s nápisem "Plugin not supported" :-/
  • Včera jsem se tady ptal cenzora, proč maže i nezávadné příspěvky. Proč tento dotaz smazal?
    • jo a kdyby te napadlo psat sefredaktorovi tak to rovnou zabal, ten me poslal do riti jak uz dlouho nikdo
      • to me zajima. Pochlub se. O co slo.?? Ja o nich zadny iluze nemam. Polacek je naladovej- jak zenska. Druhej si porad hraje na moderatora a grygar?... no toho jednou uvidime nekde s trafikou v amnesty international. Chytne nejakou feministku a ta ho nazene delat karieru. Cokoli z nej leze je poplatny dobe. Kopiruje presne dnesni trendy. Ze?
        Bach je ok, toho mam rad. Ten plesatej co je sem tam parkrat za rok v klubu a jeste ten druhej s kym tam vetsinou je. Vetsinou jsou dvojka- kamosi. Jmena nevim. Davno by jste meli mit nekde seznam recenzentu a fotky. Sere mne ze bach uz skoro nepise a asi se nejvic venuje praci kolem misto psani.
        • Napsal jsem k recenzi na nejakou indie hru doslova toto "to games.cz opravdu recenzuje uz jen indie hry?" pote co bylo smazano to a nekolik prispevku tazajicich se cenzora o co mu sakra jde, rozhodl jsem se napsat polackovi.
          toto odepsal....
          Dobrý den,
          je nám jedno, jestli příspěvky v diskusích jsou směrem k naší práci pozitivní, nebo negativní. Řešíme pouze jejich kvalitu a relevanci. Zeptejte se sám sebe, čím je váš příspěvek přínosný pro ostatní čtenáře nebo edakci, jestli rozvíjí diskusi nebo jestli obsahuje nějakou přínosnou myšlenku. Podle mě nic z toho. Navíc se stačí podívat do výpisu recenzí a uvidíte, že recenzujeme všechny hry - nezávislé, AAA hry, i vámi zmíněné normální hry. A vzhledem k tomu, že hry nevytváříme, nemůžeme jaksi ovlivnit, v jakém období je kterých her na recenze více.

          Kdybyste svůj názor na indie hry vyjádřil nejenom zvoláním, ale podložil argumenty, proč bychom o indie hrách psát podle vás neměli atd., už byste přišel s něčím přínosným do debaty. Pak by nebyl důvod váš příspěvek skrývat a naopak bychom na něj mohli reagovat my z redakce i ostatní čtenáři.
          Zkrátka platí, že nemažeme kvalitní a přínosné příspěvky v diskusi bez ohledu na to, jestli nás někdo chválí, nebo má naopak připomínku. Mažeme jenom příspěvky, které jsou hloupé nebo bezobsažné. Ten váš spadal do druhé kategorie.
          Hezký den
          Petr
          • jeste dodam, ze kdyby se meli podle polackovic mustru ridit poctive, tak by museli smazat polovinu diskuze, takze duvod byl uplne jiny a keca. Proste ses jim nelibil a meli chut te dat prac, tak te smazali. Beztak to byl naladovej polacek. Dneska tak, zitra jinak.
            • hurraaa. To slovo SAMOZREJME, to bylo dulezity. Ty voe 20 000 000. Jsou dobri. Vodi ty tupy opice jak se jim zachce a vsichni jim to zerou. Cesi ti sem tam pochybovali. Malo ale prece, ale cizinci, ti vubec, ti proste to berou jako fakt. Mazec. Boze kde to ziju.
            • tak koukam ze vischni maji s cenzurou stejny zkusenosti, jen se o tom moc nemluvi, protoze to se nesmi. :p

              ViralBrothers nemuzu vystat mimochodem, samozrejme ze je to nahrany :D
            • vsak pockej, asi tu jeste nikdo neni. Nejlepsi je, kdyz napises neco jako: Tak a ted dukaz cenzury bude, ze to zitra tady vsechno zmizi. A oni aby dokazali, ze to tak neni, tak to nechaji, aby vsichni videli, jaci jsou borci.
              Ale ted to teda fungovat nemusi. Vsimni si, ze stejnou taktiku oni sami pouzivaji pri vybirani uzivatelskych komentaru pod hrou. Vetsinou tam daji oportunistu, jakoze se kritiky neboji. Celkem nudnej mustr.
              Ty voe OT, ale hadam se se starou a rikam ji, ze viralbrothers je vsechno komplet nahrany ty pranky. A ze jestli tomu veri, tak ji dnes nemam rad. Napis prosim te pod muj clanek. Slecno ma pravdu nebo ji vemu pánví po lebeni *14* Se hadame uz od rana.
            • jo mas naprostou pravdu, se podivej trochu niz, sem tam hodil link na warez, coz je primo v rozporu s pravidly a je to vsem jedno.

              "proste si deb cenzura il a my se deb -cenzura -lum nezodpovidame."
              tohle si napsal moc hezky :D Taky bych chtel praci kde tohle muzu rict zakaznikum! :D
          • nevim, otazka mi neprijde jako zvolani a i tak je to nazor ctenare i kdyz negativni, prijde mi fer mazat prispevky pouze na zaklade danych pravidel ktery ten muj nijak neporusoval.

            mazat to tu jak se zrovna zachce tomu volovi co u toho sedi mi prijde mimo, presedlal jsem uz davno na pcgamer, sice je to anglicky ale zase se clovek muze svobodne vyjadrit v diskuzich.

            na games choidm v podstate uz jen v praci kdyz uz fact neni co delat :D
            • odpoved je jasna- proste si deb cenzura il a my se deb -cenzura -lum nezodpovidame. Jak rikas, poslal te do cenzura. Nechapu spis proc te smazali? Stejne jako ty. K cemu? Nic neporusils, vsechno slusne, cajk. Borecci si proste myslej. To vis my jsme vytahli tenhle web z cenzura.
              Ja jsem si sem zvyknul chodit- zelezna kosile a plus sem tam dobrej host, ale mam je cim dal min rad. Herni nafukove. A cim dal vic. Ale pozor oni zase vedi komu pochlebovat- Vavra. Toho si hyckaji. Doufam, ze je jednou prokoukne, protoze vavra je dobrej poctivej fajn kluk. Ne tihle pisalci. Proste media.... stejne pakaz. Dik za reportaz.
            • kennyB
              No jo, tak pardon *3*
            • chlape tohle bylo uz davno :D Jen jsem reagoval na to ze xXx chtel vedet o co slo ;)
            • kennyB
              Recenze jen na indie hry??? A co The Sims 4, dlc k inFamuos atd???
    • franta ma pravdu, nekdy muzu psat nadavky, hazet linky na warez a prispevky zustanou..... pak slusne napisu u recenze ze games nedela nic jineho nez recenzuje indie hry a uz se to maze prestoze prispevek nijkak neporusoval pravidla.

      Tady neni zakazano byt chuj a chovat se tak, tady je zakazano mluvit proti games, aneb vyuziti "cenzury" presne tak jak by se nemelo ;)
      • Ja uz vic chodim na hrej. ti kluci jsou obycejni, takovy domactejsi to tam je. Jsou proste v poho a na nic si nehraji. Tady mam rad tu cernou a zlutou. Graficky je to proste moje gusto. To se povedlo- ale to se mi libilo vzdycky, to kluci prevzali. Jinak upravy webu co nedavno probehli jsou skoro na jednicku. To taky musim rict. Hrej to ma na prd.
    • ucho
      Hloupej offtopic. Smazal bych i tohle, protože se nesnažíš o žádnou diskuzi, ale o obyčejné valení do někoho...
      • ptal se te nekdo na neco. Ty si vsude. Mistni mazanek a vlezdoprdelista celyho games
  • To bude rušná noc. Děcka zas na internetech válčí, kdo má větší penis, či komu smrdí víc. Redaktoři ví, jak tomu tady přidat šťávu *1* .

    PS: Hlavně to chce klííd. Smrdí vám všem stejně, ať už konanujete na gauči, nebo na židli.
  • prudislav
    http://i.imgur.com/RAiaC8f.png

    odpověd rockstar ohledně PC odkladu
    • Mato1987
      Tak je to správné! Kázeň musí byt!
      Asi sa poučili z dobabraného PC portu GTA IV a chcú tentokrát PC hráčom spraviť radosť a vydať to bez akýkoľvek technických chýb a problémov
    • tak snad to nebude tak "amazing and polished" jako GTAIV
  • frag.ment
    No jo je tu zase brajgl diskuze, ale přesně takovou jsem čekal. Nevím, proč jsem sem lezl, asi jsem masochista, ale stejně sem většinu výplodů odroloval, to se nedá.. Jak vás to ještě může bavit, furt se hádtat o PC vs. konzole. Kdy se tu konečně bude diskutovat o hře? Jesti sem zabrousí nějaký člověk, neznalý stavu na zdejších diskuzích, tak se nedivím, že si pak o hráčích myslí svoje..
  • Teda, co to je? Kolik vám sakra je? Hádáte se tu jako malý děti. Každý si preferujte to svoje, ale nikomu necpěte svou pravdu. Léta jsem pařil kompa, protože jsem stahoval hry gratis a měl toho fůru od kámošů (každý to tak měl). Pak jsem chtěl hrát s kamarády bojovky (Mortala, Tekkena, Street Fighter..), proto jsem koupil ps2, po létech mě kamarádi přesvědčili do xboxe360, páč jsme na tom pařili Battly, Borderlands, Gearsy, Halo..., hezky coop, 100ky hodin zábavy. Ted jsem koupil PS4, protože hru přinesu domů, hodím ji do mechaniky a za 30 vteřin pařím, neřeším, zda mi poběží, neřeším HW, SW, nic. Prostě sebou fláknu do křesla a pařím. Což je přesně to, co po dlooouhym pracovním dnu potřebuju. Vzpomínám na ty léta, kdy jsem nadšeně něco přinesl domů a ono mi to na kompu neběhalo proto a proto. Do noci jsem se s tím sr*l a nic. Kdyby PCčkáři nekradli (a říkejte si tomu jak chcete: prej odzkoušim a pak koupim - to jo TVL) bylo by mnohem víc prachů na vývoj lepších her. BTW GTAV byla pecka na xboxu360 a na PS4 bude ještě lepší. V žádný jiný hře toho nemůžete dělat tolik jako tady. Pa a shořte zrůdy *16*
  • Mart9
    Jeden z nejhorších trailerů, co jsem kdy viděl.
    • MARTASLJ19
      To hej, ale ten odklad PC verzie - tak to je KOKO**ZMUS najvyššieho kalibru, nech idú do boha....
  • TheGGG
    "Kdyby si někdy hrál na konzoli ty neviňátko, tak víš, že i když hra běží na 30 fps, tak (i díky gamepadu) působí pohyb mnohem lépe, než u PC her co běží na 30fps."

    *15* *15* *15* Komik v akci. *15* *15* *15*

    Nezapomeň ještě dodat, že 1080p z 2.5metrů je to samé jako 4K zblízka a že gamepad je reálnější než myš, protože headshot z otočky nikdo nedokáže.

    The denial is strong with this one.
    • TheGGG
      Ale prosímtě, ještě nám tu povídej o tom jak hraješ ve 4k rozlišení. *15* *15* Tys viděl 4k televizi, tak maximálně za výlohou. Samozřejmě všichni víme, o tvém "super PC" na kterém hraješ zásadně se 120fps. *3*
      BTW: Nikdy si ani gamepad nedržel v ruce (o hraní na konzoli nemluvě) a budeš tu chytračit, radši si běž zahrát nějakou indie hru, nebo si zlepšit herní vkus .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit