Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Horizon: Zero Dawn představuje sílu PS4 Pro v akci
8.9.2016 | Honza Konfršt
45 příspěvků
-
Tak to je vazne skandal...
-
prý zabavil... už vám v ústavu ďogly sedativa a přivázali k posteli....
-
stale to iste dokola, zacina to byt tuho neproduktivne. zabavil som sa, na dnes stacilo. pac a pusu
-
Racionální argument v případě filosofování kolem použití lana hlavní postavou a řešení tohoto, že tej vzdialenosti by jej nezostalo na dlaniach ani dost masa aby si vytlacila zubnu pastu, nieto strielat z luku...., je vskutku u videoher plných jinak realismu až za hrob myšlenková liga. Obávám se, že na tohle argument kromě zesměšnění takového názoru ani není.
-
Taky se do menšiny počítám. Vždycky jsem raději ubral rozlišení a přidal Antialiasing, aby hra vypadala plastičtěji. Raději přidat na osvětlení, detailech, či právě Antialiasingu než 4K. Je to holt móda. Hra vypadá nezajímavě.
-
nadherna hyperbola, jedna za druhou. ani nebudem vypichovat preco je kazdy bod blbost. nedostatok racionalnych argumentov sa v diskusii neda nahradit agresiou ani prehananim.
na zaver uz len ceresnicka. odvolavanie sa na "v inych hrach je to a ono" si ziada otazku: ked xy skoci z mosta, skocis tiez? ma to asi tak rovnaku validitu -
ja jen, ze to daval do souvislosti s Tv
-
P.s.
Robot v pisku nezanechava stopy a divka pri pruchodu vegetaci neohyba listy. -
Robot hezkej ale s texturami a detaily vegetace je to horsi. Kdyz si to srovnate treba s kingdom come tak je to jak nebe a dudy.
Taky je v tom svete nejak mrtvo, jen tri dinosauri a jedna holka. Asi by vic objektu zatizilo vykon -
Je to jen trol co si v diskuzich hraje na konzolistu, ale potaji hraje armu;)
-
Deus Ex je ptákovina. Se podívej na Facebook Dana Vávry, taky to říká *15*
-
Killzone 2 a 3 byly slušné hry, ale nejlepší sci-fi FPS všech dob? Opravdu? Vždyť je to standardní válečná střílečka ve futuristickém zasazení, která příliš nevyniká level designem, zbraněmi ani hratelností. V konkurenci Deus Ex, Half-Life, Doom, Bioshock, Wolfenstein a Stalker to není nic extra.
-
nádherná grafika. Asi top co jsem viděl...
-
PC Retardd Race???
-
mě to přijde v pohodě. Sice to nevypadá, že to bude vyžadovat vyloženě skill. Ale spíš mi přijde, že je to zaměřené an zajímavé zbraně a gadgety které bude hlavně zábava používat. Že to tu nebude jen o tom stříelt z deseti zbraní co se vlastně ničím neliší (jak v Uncharted), ale že každý gadget má nějaké využití, nepřátelé mají různé slabiny a že bude sranda s tím improvizovat a vymýšlet postupy jak je zlikvdovat.
-
Dobrá ve jménu imerze až tedy příště budu sedat do auta v GTA, tak si nezapomenu zkrontrolovat, zda má hlavní postava u sebe nejen všechny, ale hlavně platné doklady a rovněž zaregistrovanou značku, případně až budu skákat s kozatou babou po skalách, tak budu jen žasnout nad tím, jak tam visí za prsty a vlasy má pořád tak lesklé jak z reklamy. Ve hře se sci-fi podkladem a robotickými dinosaury pak neopomenu znovu pořešit obyčejný herní prvek v podobě slanění se po laně a správného držení těla hlavní postavy. A taky jsem si říkal, že ten lišák, co se točí jak blbec a sbírá jablíčka je nesmysl a ono to fakt tak je, což mě nehorázně zklamalo.
Ale nebudeme to tu s tím realizmem moc přehánět, nejsme přece toho zastánci, ale nedej bože aby s takovými vskutku dech beroucími chybami se hry vytahovali... no to bychom tomu dali. -
Mě se tady líbí ten setting. Kdyby v tomhle udělali hru s bojovým systémem Dark Souls/Bloodborne, bylo by to boží. Ale bojím se, že z toho bude hra narvaná QTE bez důrazu na skill.
-
No že FullHD na úhlopříčce 22´´ a více je z 50 cm zubaté. Full HD je dneska vhodné tak pro notebooky do 15´´, cokoliv většího už chce QHD nebo rovnou 4K, aby se na tom dalo komfortně pracovat, pokud člověk na práci používá více než 1 okno aplikace.
-
ty si spíš z kociánky---
-
monitory zaostavaji v jemnosti obrazu ?? nejak nechapu co jsi tim chtel rict