Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 4k má imho smysl. Ale u her ne dnes. Až časem. Celková kvalita obrazu není jen o rozlišení. Ale i co v tom rozlišení zobrazíš. A řekněme si to narovinu - dnešní hry prostě ještě ani naplno nevyužívají full HD.Když se podíváš tak v dálce máš hranatelé modely s rozmazanými texturami. Cokoliv drobného chybí a doskakuje. Zem je stále jen placka na které je pár 2 spritů trávy. Pokdu máš výkon navíc pořád je co vylepšovat ve full hd aby to vypadalo líp (zobrazit víc objektů ve vyšších detailech,....). Tím, že tu dnešní "mazanici" zobrazíš s vyšším rozlišením ničemu nepomůžeš. Můj oblíbený příklad je GTA: https://i.ytimg.com/vi/HyezgUCZpsU/maxresdefault.jpg tenhle screen prostě nepotřebuje vyšší rozlišení. Ale potřebuje provoz na silnicicíh, chodce, víc vegetace a dorbných objektů.
  • Nejsem z Humpolce, proto poprosim o prelozeni posledni vety. Dik.
  • Presne, 4K je marketingové zoufalství jak vylepsit a znovu prodat neco, co uz vylepsit nepotrebuje, tezky konzum. Ma to smysl pouze u monitoru, ty v jemnosti obrazu zaostavaji. U tv je to pase, tam uplne v pohode staci 720p a i 1080p je azaz.
  • Asi jsem dnes už v menšině ale 4K mne absolutně neoslovuje . Možná je to tím , že jsem žil v době , kdy i 640x480 byl nadstandard , ale pouhé přehnané rozlišení pro mne nic neznamená , když se AAA hry hrají jako přes kopírák . Tragické u Battlefield série , čekatlené u Far Cry ... Zero Dawn zatím neukázal kromě podivného zasazení nic až tak vyjímečného , kvůli čemu bych chtěl pobíhat dlouhé hodiny v jeho světě . (Poskakování s lukem , chození po římsách a sjíždění po laně holýma rukama nejsou exkluzivní ani trošku - možná ty holé kyber ruky) A to je docela problém . Sony mělo pár exkluzivek , které měly hype vyšší kvality samotných her - Killzone ,Last of US ,Destiny .... a Zero Dawn mi zatím mezi ně tak nějak zapadá .
  • hhhh pc master race si sem prisel honit ego zase lol
  • zatial nehodnotim samotnu hratelnost nakolko titul nevysiel a skutocne to bude mat na nu nulovy dopad nakolko ide o cisto opticku zalezitost. nesuhlasi ale ze by to malo nulovu dolezitost. podobne humpolacke chyby rusia imerziu.
  • Can you smell it ? That smelly smell ? I can smell that smelly smell of downgrade *7*
  • Tahle hra vypadá líp a líp (a to nemluvím o grafice). Imho to bude fakt dobré.
  • Urážíš se sám svou vlastní blbostí a zbytečnou potřebou poukazovat na něco, co má v kontextu důležitost nula. Divím se, že tě nebije do očí to, že je to jen videohra...
  • teraz by mala prist ta pasaz kde sa zacneme navzajom urazat?
    nevyzadujem nic, iba som konstatoval ze to bije do oci. nemam zaujem sa tu handrkovat o tom komu to nevadi a komu ano.
  • Ja chcu češtinu *9*
  • Je to open world hra ... tak co asi myslis?!
  • hlavne to je zase jen zamaskovany tunel...nebo myslis, ze ta zenska se muze rozbehnout pralesem kam chce a dobehnout treba k tem horam ?
  • Můj ty světě, co to sem chodí za telata...

Ne, já nejsem žádnej zastánce realismu ve videohrách, ale rukavice na spuštění se na laně prostě vyžaduju. Skvělý.

A sepsat studii o zdravotních následcích v oblasti lebeční jednoho poskakujícího a cihlové bloky rozbíjejícího instalatéra by si příteli nechtěl?
  • TheGGG
    ne, já mluvím o killzone 2 a 3, to jsou pro mě nejlepší sci-fi fps ever, ta nová killzone, to byl tak průměr...
  • Má killzone ale i ta stála za prd
  • TheGGG
    nejsem pc master race, dal jsem 45 000,- za nový pc, dám 10 klacků i za tuto ps4k, ale tato hra mě teda vůbec neláká... toto je od tvůrců božské legendární a pětkrát svatořečené nejlepší sci-fi fps ever and forever killzone? Eeeeh, ženská co loví robo dinosaury, sony prostě nemá žádnou řádnou exklusivní sci-fi fps...
  • zaciatok videa a ja sa neviem prestat rehotat. v ziadnom pripade niesom zastanca realizmu v hrach, ale do oci bijuca stupidita ako spustit sa na lane holou rukou? po tej vzdialenosti by jej nezostalo na dlaniach ani dost masa aby si vytlacila zubnu pastu, nieto strielat z luku...
    aj detske animace maju dost duchaplnosti aby pocitali s trecim teplom.
  • zapomněl jsem tam slovo "štvalo" :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit