Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow. Tohle bude splnění mého snu. Ještě tam mít startovací sekvence těch vesmírných lodí a bude to super. Press X to start engines by mě zamrzelol
    • walltar
      Startovací sekvence časem budou... Ale taky bude možnost spouštět loď automaticky.

Taky bude záležet loď od lodě... každá loď má jiný kokpit a tím pádem i bude mít jiné možnosti co v něm mačkat. Takže luxusní sportovní loď spíš bude mít jednotlačítkový start a armádní bojový stroj startovací sekvenci.
      • by me zajimalo jakou startovaci sekvenci bude mit takovy Javelin
        • walltar
          Hmm tak Javelin bude mít strojovnu, takže bych se nedivil, kdyby si musel spouštět ty generátory a všechno přímo ve strojovně.
          Taky by mě to zajímalo, jak to u těch větších lodí vyřeší.
          • You made my day! A možná budu rozmlsaný, ale mít tak možnost opravovat poškozené části lodě či převádět energii do jiných částí, abych mohl třeba loď opravit ve skafandru nebo ji úplně uzavřel kvůli poškození a musel ji pak opravit někde na stanicích. Kvůli tomu bych koupil i herní mašinu za desítky tisíc jen abych to mohl hrát v Ultra detailech a od nového roku s Oculus Rift a vždycky z práce bych se ponořil do úplně jiného světa *14*
            • Ravenshot: Díky moc chlape, tak to je síla! To mám radost :)
            • Ravenshot
              No dobrou zprávou je, že přesně s tímto se ve hře počítá *4* Zrovna o opravách nedávno vyšel článek, protože se i zveřejnila loď, která se na opravy specializuje. Systém oprav a interních systémů lodí je velmi propracovaný.

Jestli nemáš problém s angličtinou, můžeš si o tom přečíst tady: https://robertsspaceindustries.com/comm-link/engineering/15062-Ship-Repair-And-Maintenance

A nebo česky přeloženo zde: http://wiki.theravens.cz/starcitizen/index.php/Opravov%C3%A1n%C3%AD
          • najmu si Geordi La Forga *1*
  • walltar
    BTW... pokud si založíte nový účet, tak automaticky dostanete možnost hru hrát do 14. zadarmo (nejsem si jistý do čeho všeho je přístup), takže pravděpodobně pokud se jim podaří Alphu 2.0 vypustit než to skončí, tak by tam měly mít přístup i tyhle accounty.

Pokud plánujete, že byste s tím účtem někdy kupovali i hru, tak je dobré použít referal kód, který vám může dát jakýkoliv backer (můj je STAR-WYGV-WRB2) dá vám to 5K UEC navíc a ten člověk na druhé straně taky dostane nějaké menší odměny.
  • alien5
    Prubezne info zde, mam tam nove video z verze ALFA G, posledni patch uz je stabilni nepada ale prave male FPS a obcas nej malej bug :) ale nic co by zasadne vadilo az na ty nizke FPS.

https://www.youtube.com/user/alien105cz/videos

Cekam na pana XY :))
    • Ravenshot
      staci rict jeho prezdivku trikrat po sobe a on se tady v diskuzi hned objevi :)
  • Kedze nakupujem len full verzie hry, odhadujem ze mam stale aspon dva roky kym sa hra dokonci. Odhadujem spravne?
    • Chybi ti tam 0, precti si co vsechno by v tom melo byt ... a pak se podivej, co za tu dobu udelali a jak se porad vse odklada.
      • Neznám žádné vývojáře, kteří by kdy dokázali za tak málo času udělat tolik práce co CIG...!
        • jj, po 3 letech vyvoje nemaji ani funckni alfu ... to jen tak nekdo nedokaze. Jen na kicstarteru je pak jmenovano +- 10 systemu ... kdypa je asi zacnou delat ...

To i ten prastenej Vavra je na tom mnohem lip, protoze ten po 2 letech ma uz aspon jakoz takoz fungujici alfu.
          • Blue.Shark
            Pokud sleduješ i vývoj Kingdom Come, o to více se divím, že nevidíš ten markantní rozdíl v rozsazích obou her (nemluvím o tom, že Star Citizen je MMO).
          • alien5
            Demence online :)
          • Ravenshot
            Vavra dela vesmirny MMO, jo? Tak ted jsem ale nastvany na games.tiscali.cz, ze me o tomto jeste neinformovali, protoze ted tady vypadame vsichni jak blbci, kdyz se snazime lidem ukazat, co to znamena vesmirne MMO a pritom Vavra uz na hre pro miliony hracu pracuje dva roky a ma fungujici alfu a my o tom ani nevime... pockat, ja jsem ale vcera hral fungujici alfu Star Citizen.... nedela Vavra prave ten Star Citizen nahodou?
      • Blue.Shark
        Podle tvé rady jsem si přečetl, co všechno by v tom mělo být a čumím jako puk, protože toho stihli obrovskou spoustu. Neuvěřitelné.
    • Dakujem za odpoved. Ked tak uvazujem, tato hra skutocne hotova nebude asi nikdy, mozno az za x rokov. Preto by som bol ochotny ist do bety ak bude funkcnostou na 100% a nebudu tam kriticke chyby. Je tam nejaky casovy odhad na BETA verziu tohto titulu? Prepacte, fakt to nesledujem do podrobna...
      • walltar
        Jo jak říká Ravenshot... Je to těžké říct. Možná na konci příštího roku, možná dřív. Ono bude záležet na kolik problémů narazí a co budou potřebovat ještě předělat.

Já osobně bych do hry šel, jak vypustí SQ-42... to bude Singleplayerová kampaň s příběhem a s celkem hvězdným obsazením https://www.youtube.com/watch?v=8EC4WHPxnrk tady jsou jména na konci. A bude vlastně fungovat jako uvedení hráče do světa SC. Budeš omezený na jeden systém a bude to jen o boji, ale taky budeš mít trochu volnosti ten systém mezi misema prozkoumávat a podobně.

SQ-42 už by při vypuštění měla být hotová... takže už by ji mělo stát za to hrát.
      • Ravenshot
        Kdy bude beta, je opravdu těžké odhadnout. Některé AAA hry naprosto menšího rozsahu a i s mnohem větším počtem zaměstnanců trvaly třeba i sedm let, než se vydaly (takže cca 6 let do bety). Star Citizen je ve svém vývoji ale mnohem rychlejší. Protože se ale pouští do vod, kam nikdo jiný nevstoupil, jsou i všechny odhady opravdu jen odhady. Teoreticky se předpokládá, že beta by mohla být na konci příštího roku nebo později. Ale nikdo to není schopen říct s jistotou.
    • myslim, ze to bude jedna z tech her, ktera se v podstate kompletni bude uz dlouho hrat v bete nez se ofiko vyda, akorat otazka jestli pak bude nejaky wipe a ceho vseho se bude tykat...zvlast kdyz MMO ma byt provazane i se SQ42, ktera vyjde o odst drive
      • Ravenshot
        Wipe na konci bety s nejvetsi pravdepodobnosti bude. Na druhou stranu, vsechno se neustale meni, takze tvrdit to 100 procent by bylo asi nezodpovedne. Tak ci onak, je lepsi s wipem opravdu pocitat.
    • walltar
      Já bych řekl, že minimálně ano... Squadron 42 by mohla být už příští rok, napsali to do traileru, ale Persistent universe si myslím dřív jak za takový dva roky nezvládnou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit