Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Nešly by ty články psát jazykem našeho kmene? Vždyť to aby si člověk začal dělat nějakou levis šifrovací tabulku.
  • Jazz
    Bože, spletl ses.
    Jasné, proto píšeš naprosto každej název špatně, že jo ?
  • Veskoslav
    Tak jestli budeš hodný. Děkuji. CoD 2 je podle mě nejlepší v tom, že to prostě musíš dohrát. Navíc rozdílné mise, úkoly, prostředí se střídá atd. MW zase byl pohled na moderní bojiště, to bylo něco nového.
  • Ringwraith
    Ale MEtrojko, ty jsi jedinej koho oslovuji nějak nestandardně.

Tož si to tak neber. *1* Ale jestli ti to vadí, tak samozřejmě přestanu.

A asi bych souhlasil. Můžu soudit jen z doslechu, ale prý CoD 2 a 4 stály za to. Někteří říkají i CoD: UO.
  • Náš ''milovaný'' Levis *1*
  • Opravdu je nutné oznamovat trailer na hru, který svojí délkou bude dlouhý jako 1/15 hry?
  • Veskoslav
    Protože se na něj chováš?
  • Veskoslav
    Bože spletl jsem se. A nezapomeň si hned dát plus po napsání příspěvku:-D
  • Jazz
    *1* *1* Zas další perla. Achjo...

Btw. Kde jsem tvrdil, že tam mám pravej věk ?
  • Jazz
    Jojo, MF2 jojo...
    Jak já ty tvoje pojebaný názvy miluju, naprosto každej posereš *3*
  • Jooo dalsi CoD,jen houst.Co treba tak jeden dil za pul roku?Nebo treba za mesic?
    Cim vic,tim lip.
  • bože další levisův článek .. už se ani nepotřebuju dívat na autora. Alespon pro mě největší záhada na games.cz je Proč VLASTNĚ publikujete levisovi články, bo kromě toho, že nedávají smysl jsou psány prastarým jazykem.
  • Umaroth
    ''Black Ops se prodávala lépe, než Modern Warfare 2 a dle analytiků i než Modern Warfare 2''
    ????
  • Veskoslav
    Kdyby alespoň změnili pár věcí. Ačkoliv jsem důvody, co se mi nelíbí psal níž, tak BO v poličce mám a to z důvodů, že se to "vymykalo" klasické CoD. Problém je, že pak vyšel MW III a šlo to ještě více do hajzlu.
    1. Grafika. Vím, že konzole na ně vydělávají, ale mít grafiku už skoro 5 let neměnou je vážně docela otrava. Sice u BO člověk potřeboval už poádně dělo, když jel okolo 100-125 fps, ale grafika je opravdu už potřeba změnit.
    2. Systém AI a celkové vyznění nepřátel, je bohužel taky poněkud tragičtější. Přece jenom nikdo nestojí ve volném prostoru a střílí, když okolo má desítku míst pro krytí. Nikdo nestříli BFG, když za ním a okolo něj stojí 10 spoluhráčů. Nikdy nestřílí všichni najednou, vždycky někdo střílí, aby ostatní kryl při přebíjení atd.
    3. BO se naštěstí lišilo od "nové" série CoD příběhem a změnou prostředí. Ale i tak to bylo málo.
    4. "DLC", kdy dvě mapy a jeden strom do mapy nepovažuji za DLC, ale opravný patch. (kdyby to třeba dělali takto tvůrci např HoN, kdy co 14 dní je patch s novým hrdninou)

Pokud tento díl bude jiný, možná se poohlédnu po financích (jako v případě Crysis 3). Ale přijde mi zbytečné "vyhazovat" 1100-1300 za hru, co nainstaluji ráno a do oběda ji dohraji.
  • Veskoslav
    Jazz. Člověk, co mění tak často ikonky, že to až bolí. Čím se ztrapníš tentokrát?

P.S: Komu říkáš chlapče, jsem o několik let starší než ty....
  • Cypri
    Já se stejně musel zasmát když jsem četl "deváte CoD" *1* *1*

Už prostě devátý sh*t a nemá to konce. *1*
    Dobrý bylo CoD 1+2+MW1, tím to hasne.
    Tzn. že jsem napočítal 6 dalších hovadin.
  • Jazz
    A tebe někdo vážně bere ?
    Si věříš chlapče.
  • Cypri
    Dobře ty :D krásně jsem se zasmál.
    Teď už ale zavolej svoje zřízence ať si tě odvedou zpět na pokoj *1* *1*
  • Veskoslav
    Víš, ty sám tomu příspíváš svým stylem příspěvků. Nikdo Tě nebere vážně, už kvůli oslovení lidí.

A minule jsme se tu bavili o tom, co koupit a nekoupit. Jediné, co nám vyšlo, tak že CoD 2 a IV stály za ty peníze.
  • Veskoslav
    Co to meleš za sračky? Že nechci vyhodit 1100 za hru, kterou dojedu na nejtěžší za 5 hodin? Deus Ex jsem si koupil za 1000, ale tam je to poněkud zcela o něčem jiném než u CoD. A za hry utratím víc než ti rodiče dají na kapesném za celý tvůj život šášulo....Ale až budeš chodit do práce, budeš chodit zároveň do školy, tak uvidíš, že všechno není jenom o penězích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit