Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Ze mě už Activisionu žádný další zlaťák nevypadne... S Diablem jsem vlivem zjednodušování skončil, aspoň ušetřím.
  • EA a CoD, to mi spolu nějak neštymuje...
  • Ringwraith
    Nezbývá než upnout své naděje na Path of Exile, Grim Dawn či Lineage Eternal. Zkoukni, pokud máš 15 min - http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI
  • a pravda, teleport (wapoint) byl ve dvojce jen v kazdem druhem patre, to je taky strasna zmena :D
  • Ale já myslel, že Vávra Diablo III ještě nezkrizitoval *15*
  • "Chybi mi scroll of identify".. jako ten co kazdy v D2 pouzival tak ctvrtinu prvniho aktu nez osvobodil Caina, ktery to delal zadarmo? A rucni sbirani zlata, treba u Evil countess, ktera mela na zemi po celem patre pohaznou asi stvoku hromadek zlata ale po dvackach, takze tam clovek stravil 10 minut klikanim na zem, nebo to tam nechal.. jo to mi vazne trha zily ze to zmenili :D
  • Trol.diskuzni
    Jo a obhajoba ze strany D3 fanboyů:

"Jestli ti tak vadí teleporty na konci dungů a sbírání peněz přecházením, tak žiješ v nostalgii a není ti pomoci."
  • Trol.diskuzni
    Co jsem si přečetl tohle (a další příspěvky naznačující drastické zjednodušování), tak jsem usoudil, že neexistuje způsob, jakým by mě někdo mohl přinutit si to koupit:

"...........................

Druhy otres je mnozstvi ustupku, kdy hraje je snad cilena na americany hrajici jednou rukou a druhou zerouci hambac. Tesil jsem se na klasicke milovane prvky rozsirene novymi napady - nebude nic.
    Grafika me nesedi, ale jde si na to zvyknout. Efekty jsou skvele, ale u nekterych jsem videl chyby. Naprosto mi chybi atmosfera, ktera byla u Diabla vzdy paradni. Hudba snad vubec nepritomna, uvodni hnus. Chybi mi rozdeleni bodu do vlastnosti postavy. Chybi mi spousta veci, ktere byly kvuli zjedniduseni odstraneny a nahrady se mi nelibi.
    Stare Diablo je vyzva, strach, trpelivost, vztek. Zde si projdu lokaci, vyboucham ji, nepotrebuji lahvicky, a na konci kazde lokace je teleport, abych se nemusel vracet (!). Gold sbiram prejitim, vsude miliony Vadi mi, ze penize sbiram prechazenim (!). Chybi mi scroll of identify apod., nakup a pouzivani lahvicek, vetsi slozitost lokaci... tak bych mohl pokracovat.

......................."
  • Whoossain
    Jestli to nepojede na ID Tech 3 enginu a nebudou tam bouchací sudy, tak sežeru svůj vlastní klobouk...
  • Ringwraith
    Hrál jsi nakonec Diablo 3?
  • Trol.diskuzni
    Po zklamání s Diablem 3 mám docela chuť si virtuálně všechno rozstřílet... *1*
  • firebug
    Me se ze serie moc libila 1 a 2 a MW1 taky docela sla... Pak to slo myslim kvalitativne hodne strme dolu. Black Ops jsem si stahnul "jako demo" a bylo to vazne peklo. Nevim jestli jsem se dostal pres prvni misi. MW3 jsem uz radsi ani nezkousel a vazne doufam, ze mensi prodeje mel pouze proto, ze si velka cast hracu rekla: "Mam ja to sakra zapotrebi, kupovat si tu samou tupou hru z lehce pozmenenyma texturama a se singlem do 5 hodin?". Black Ops 2 preji co do prodejnosti jen to nejhorsi, pac Activision si jinak neuvedomi, ze zdimat COD serii takovym zpusobem uz moc nema cenu a treba se i rozhoupou k odvaznejsim krokum...
  • Ringwraith
    Proč jsi taky výbušný, MEtrojko? Proti tobě osobně jen nenapsal ani písmenko.

Já systém nepřijal, jen glosuji fakt, že se některé komentáře celkem opakují.

Máš skutečně pravdu, že k sérii CoD toho moc napsal nejde... i kdyby tady přišel nějakej fanda a slušně napsal, proč si kupuje každej díl a co ho na tom baví, tak ho tady diskutéři sežerou zaživa. Aspoň tedy předpokládám.
  • Veskoslav
    A vývoj CoD je jaký? Jako zaseknutá deska. A co k mu mám napsat? Že jsem šíeně šťastný, jak to série CoD dopracovala? Nebo co? Nehraji na nějaké pitomé plus, mínus, ale k sérii CoD už nic jiného napsat nejde. To, že ty jsi přijal systém tak, jak je nastavený, je tvůj problém ne můj.
  • v prvej zase neviem s čím by sa strielalo kedže tam sa bojovalo s jednou zbraňou, na druhej strane mne by stačilo, keby sa to znovu vrátilo k druhej svetovej. Predsa len je tam ešte tolko príbehov, ktoré neboli v hre odprezentované. Napr. by sa to mohlo dotýkať pádu tretej ríše (nejaká kampan za nemca by sa mohla odohrávať uplne na konci v kryte s Hitlerom) určite by sa to dalo rozvínúť na celú hru. Kludne by to mohli skombinovať s operáciou Valkýra.
  • tak koho by to bavilo, kdyz vydavaji kazdy rok uplne stejny dalsi dil a mezi tim kazdy mesic DLC :D jinak ja bych si dal radeji prvni svetovou
  • Ringwraith
    To byla moje hlavní pointa - že diskuze na Games.cz se jaksi staly do určité míry přímočaré a předvídatelné. U spousty článků můžeš předem odhadnout, co pod ním bude napsáno.

Jeden příklad jsou tyto střílečky. Druhý např. cokoliv, co se tváří aspoň trochu oldschool a hardcore. Pak to dostane bezmeznou chválu v diskuzích - jako např. Grimrock posledně.

Tímto nehodnotím pravdivost a správnost těch samotných komentářů. Pouze fakt, že jsou předvídatelné.
  • CrocoRay
    Vystihl jsi a máš u mne plus. Tenhle diskuzní trend je ještě přímočařejší než samotná náplň hraní CoD (nemyslím to ve zlém) :-)
  • CrocoRay
    Poslední pořádné CoDko? No, bylo úplně předposlední, takže by teoreticky mohlo být i druhé nejhorší, ale co jsem četl v recenzích, že v MW3 jsou samé pasáže, dostaň se z bodu A do bodu B, aby se zastavil nekonečný respawn, tak bych se ani nedivil, kdyby MW3 bylo opravdu tak špatné, i když na videích to nevypadá nějak hrozně.
  • Odulin
    Přesné. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit