-
Souhlasím, BO1 bylo skvělé jak v Mp tak v SP. Hlavně Mp naprosto převyšuje MW2 a MW3 což jsou konzolové hnoje.
-
Může mě někdo vzbudit až vyjde dobrá FPS? Zatím se nechám kryogenicky zmrazit, počítám, že to bude dlouhá doba.
-
Tobě asi nedochází, že ten Kokotik jak tvrdíš je jeden z nejúspěšnějších managerů vůbec, to co dokázal s CoD je něco neuvěřitelného a tato série je už 4. rokem za sebou nejprodávanější a nejhranější hrou. Větší úspěch ani není možný, jen to, že letos s BO2 to bude 5. rok, kdy bude tato serie nejprodávanejší.
Jenom proto ze te cod nebav tak nemluv nesmysly, zadná herní serie není tak uspesna jako call of duty. -
At si rika kdo chce co chce, pro mne byly BOcka nejlepsi dil ze vsech Call of Duty. Nvm proc, ale fakt mi sedli, kdyz opominu slusne krvave naroky na zelezo (aby se dalo hrat alespon se 125 fps) tak to byla parba. Uz se tesim na BO2
-
Já nevim jak vy, ale jediné co je dobré ve všech dílech COD - ať už to je MW nebo BO - je multiplayer. Který se více méně nemění. Takže nevidim moc důvodů proč se o další cod moc zajímat.
-
promin, ja fakt nejsem Diablo fanboy, ale jak ti může vadit sbířání peněz přecházenim a to, že je na konci lokace většinou teleport?
Já tomu prostě nerozumim komu se líbí se u hry trápit zbytečnym klikánim a běháním.
Chápu, že někomu vadí odebrání skill tree a rozdělování atributů, ale tohle? -
Ach jo levisi...Ty jsi fakt trotl.Pěkně jsi ten článek opět zkomolil *15*
-
activision pohrbi dalsi serii jak je u nej zvykem a ta blba valna hromada toho kokticka necha porad vcele az je polozi stejne jako husak sazku. no mozna diky blizzardu przijou ,ale cod uz nebude ta dojna krava, protoze vsichni normalni hraci jsou uz prezrani
-
ty lokace mi prisli hodne velke a členite a jednodušší než diablo 2, kde jsem celou dobu používal 2 kouzla to určite není.
-
"protože se snaží poslouchat výzvy fanoušků..." Anebo jim původní engine nedovolil udělat epičtější atomovejch výbuch...
-
Co se CoD týče, je dobré sledovat CoDzone.cz. Objevuje se tam vše, co se světem CoD šustne a co mě zaujalo nejvíce je spodní část této stránky: http://codzone.tiscali.cz/novinka/329/zatmenie-black-ops-2. Pokud je to pravda a Treyarch vytvořil vlastní nový engine, tak jim za tu hru peníze dám (i když vím, že to bude určitě ještě hůř odladěné, jak BO), protože se snaží poslouchat výzvy fanoušků. Sám tomu ale moc nevěřím. Od zítřka začínají vycházet denně teasery a od 1. května pak trailery, tak se uvidí, jak moc to bude jiné. Doufám, že to (zase) nezvorají.
-
Až si hru osahám celou a pak vynesu "soud". Osobně v tom nevidim větší zjednodušování, než nacpání si plnýho opasku Full rejuvation potionama jako v D2. Už teď mám bobky z hell (a to nemluvím o infernu), kde se budu modlit za nějakej ten healing orb. Ale rozjíždíme tu offtopic.
-
ja hral naposledy CoD2, ale mam v planu si jednou stahnout vsechny dily a DLC co doted vysly a zahrat to jako maraton, dohromady by to mohlo dat i delku jedne normalni hry :D
-
Tvuj pravy duvod ze nenavidis CoD trotle je ten ze jsi zavistiva a chuda socka co si nemuze dovolit drahou hru :D Zebroto! CoD je jen pro nadrazenou rasu! Nic pro vandraky tveho kalibru! Black Ops 2 bude narez! Veskomaslo abych te nesrazil k zemi mongole az te zase potkam na schodech! *16*
-
Ani letos si CoD nekoupim ale rozhodl jsem se ze nebudu trolovat a jen se pasuji do role ticheho pozorovatele udalosti spojenych s novym Black Ops. *5*
-
Sorry. Opraveno...
-
Špatně sis přečetl příspěvek... psal jsem, že nejen na základě tohohle jednoho hlasu. Už dřívější informace o Diablu 3 naznačovaly, že ruka Activisionu zavládla neochvějně. Bohužel, pokud existují dva tábory:
1) Diablo je žůžo, nejlepší na světě - sice je tam nějaké zjednodušování, ale to neva, hlavně, že už je to tady!
2) Diablo 3 se vydalo cestou nesmyslného zjednodušování, nejsem spokojen, protože...
Tak je docela logické, že na první skupinu názorů nedám. -
*nedalo nereagovat
-
Tvůj nick tě naprosto přesně vystihuje. Hodnotit hru na základě "jeden to někde napsal", a to určitě podle bety, která obsahuje kousíček 1. aktu a to je to ještě jakejsi tutorial hry. Na to se nedalo reagovat ;).
-
...a kazdej normalni clovek, kterej nechtel prochazet uz jednou vymlacenej dungeon si stejne na konci vykouzlil portal svitkem. Zda se, ze Trol vypichl opravdu ty nejvetsi ptakoviny, jaky nasel. Asi proto, ze je to troll...