Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mozno si to este neuvedomujes v tej svojej nezrelej hlavicke, ale nikto ta tu neponizuje tak suverene jak ty sam seba svojimi infantilnymi prispevkami. mozno na skolskom dvore medzi rovesnikmi si strasny kapo. ale tuna si akurat za kokota :)
  • Generalmagor
    mw3 - bf3 = 50 - 50
  • Ti retardi a deti se najdou mezi fanousky obou her *3* .
  • fallout
    Klidně... BF3 a Skyrim mám předobjednané origa *3*
  • Mě tedy, jak vypadalo MW2, úplně stačí. Kdyby takhle šlapaly a vypadaly všechny střílečky tak jsem spokojenej. Nevím, ale přijde mi to zbytečný, aby byl obraz přeplácanej lítajícíma novinama a takovým prachem, že nic nevidíš, jako má Battlefield. Nehledě na to, že nemusíš pořád upgradovat pc. Teď mám nového favorita a to je engine z RAGE *3*
  • utřel? A kde? Asi jsem ten příspěvek nenašel.
  • Nekdy mi prijde usmevne,jak se skalni fanousci cod a skalni fanousci BF3 predhaneji v tom,ktera hra je lepsi,vice realistictejsi a ktera hra je naopak pro deti apod.Nekteri jedinci to dokonce vedou do roviny,ze jedna hra je pro lidi s mozkem,zatimco ta druhe ne viz mistni EA Boy.
    A pritom obe hry cili na temer stejnou cilovou skupinu hracu,obe hry si jsou v mnoha ohledech podobne a stavi na podobnych principech.
    A pritom kdyz srovname prvnich par dilu obou serii,tak clovek vidi,ze kazda serie si sla svou vlastni cestou,kazda mela svoje kouzlo a hlavne u obou se dalo mluvit o kvalite.
    A kdyz se podiva na soucasne reprezentanty,tak si ty hry jsou podobne vice,nez je zdravo.
    Je to docela smutny pohled,zejmena kdyz se k tomu pridaji mistni fanatici predhanejici se v tom,ktera hra je realnejsi,lepsi,promakanejsi,vice epicka apod.
  • IsimonI
    Tak už pochop, že Bf3 je nevětší konkurent MW3... o Bf3 se zmiňuje autor i v článku k videu... tak co čekáš v komentářích!! A co by ste tu taky chtěli omlívat o MW3?? když se nechcete zmiňovat o Bf3? jaká to bude super akční hra? jaký má užásný trailery?.xDDDxPP
    a ještě -Generalmagor- je mi z tebe a tvejch názorů na blitíí..xPP
  • M1A1 je ale tank..jestli myslíš ten, to jsou teda kurevsky napřed...no a nebo je to ta karabina, co je v CoD 2
  • Generalmagor
    Nejdřív se zamysli nad sebou a pak pořádně promysli, jestli vůbec máš na to, někoho ponižovat.
  • neasi dementnost a omezenost *16*
  • dilinja
    u think i am mad? *1*
  • Hairy_Ass
    Přesně, a proto hlasuji pro Skyrim! *3*
  • hanbis sa napisat ten vek zejo ? :)
  • Trololololol že ? :D
  • Ocelot23
    Ano pochopil :D ale právě proto aby nedošlo k chybě nám jazyk dal ,,uvozovky,, , které on nepoužil :D
  • H4wk
    prepac, nevedel som, ze uz vysli videa z PC verzie u BF3 resp. ze ty to uz mas doma.
  • Jako nezávislý pozorovatel BF3 a MW3... Activision ztrácí dech, BF3 je stále o prsa, ramena, M1A1 napřed. Chybí mi CoD dle 2.sv. války, tam to mělo šťávu.
  • vynipej si uhry .....
  • fallout
    Lidi zbytečně se tady hádáte, někdo má za favorita MW3, jiný zase BF3... sto lidí, sto chutí, to platí i pro hry. Pro mě je jasný favorit BF3 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit