Přejít na výpis diskuzí
Trailer z Modern Warfare 3 upozorňuje na datum vydání
23.10.2011 | Petr Poláček
264 příspěvků
-
Treba se zivi jako malir pokoji a je to profesni deformace.
-
Já taky nevím, proč se tu lidi hádaj, já jsem za to rád, že je tu něco jako MW3, aspoň v BF3 nebudou běhat trolové z CoD (nepočítám první díly CoD). *1*
-
Takovej ten geniální engine co náladově funguje jen některým?
-
Ono ma snad někdy v budoucnu vyjít něco jako Future Warfare,ale nevím na kolik to je pravda.
-
Tvoja dedukcia je fakt uzasna, odkial prosim ta beries, ze mi zalezi na tom ci je hra od distributora EA alebo ineho ... distrubutor s kvalitou hry nema nic, vlastnim na steame cez 200 hier a krabicoviek mam tiez pozehnane, ak by si sa snazil zase dedukovat, mozno ti dojde ze tieto hry nie su len od EA. Ale preco sa vlastne o tomto s Tebou bavim.
-
já sem hloupý děcko a remtard... já lezu do rubrik co mě nezajímaj... miluju když můžu psát kakánky.... nejlíp cpu lidem jak ty kakánky fakt žeru i když je to vůbec nezajímá.... ale hlavně ten kakánek můžu rozebírat furt dokola.... třeba jak má hezčí barvu a konzistenci narozdíl od konkurenčních kakánků... nebo strašně rád kakám na cizí kakánky.... neni nad to znesvětit cizí kakánek... vlastně když se tak nad tim tak zamyslim je spor dvou navzájem pokakaných kakánků nekonečným zdrojem inspirace k pokakávání dalších a dalších kakánků... když se nad tim tak pokakáme (teda vlastně zamyslíme) můžeme to dělat do nekonečna a nebo se konečně utřít a spláchnout..............
-
Myslím že kdyby jsi měl funkční penis, nemusel by ses tu s tím vytahovat *2* . Myslím že MW3 i BF3 budou obě dvě skvělé hry a zahraje si je plno lidí a je jedno, který je lepší. Kdy už vám dojde že nemáte hrát to co je lepší, ale to co vám víc vyhovuje? *7*
-
Staci,kdyz clovek vidi,co predvadi v diskuzich nejen kolem BF3,ale kolem EA her obecne. *3*
A myslim,ze mi to nekteri ,co jeho styl prispevku zna,jenom potvrdi,ze je to mistni EA boy. -
by mě zajímalo odkdy je BF fanatik člověk co vlastní předchozí CoDy a u BO mu přetekla trpělivost :-)
-
přesně jak říkáš, aby to svižně běželo a když to k tomu ještě dobře vypadá, nevím co chtít víc. Ale je pravda, že někdo má drahé vybavení, tak asi chce zase trošku něco jiného. Já ale mluvil spíše o tom svižném běhání. Třeba ArmA engine je největší otřes
-
Amen
-
The solar sytem warfare *1* jen aby sme se jednou nedivili az s necim takovym prijdou az uz nebudou vedet kudy kam ,aby to bylo jeste vice epicke a cool. *1*
-
bullshit
-
Tvoje dedukcni schopnosti by jsem chtel mit,fakt ze jo.To by me opravdu zajimalo,odkud sis vycucal,ze nepripoustim moznost,ze jsou lidi,co bavi oboje hry.
Jednak v prispevku jsem se zminoval o skalnich fanouscich,kteri brani tu svou hru zuby nehty a psal jsem o tom,zeo beh hry cili na zhruba stejnou skupinu hracu,takze je logicke,ze kdyz se nekomu NORMALNIMU libi jedna hra,je velka pravdepodobnost,ze se mu bude libit i ta druha.
Ale to se netyka fanatiku,jako jses ty frajere. *3* -
Realistické nejsou obě, epické je víc CoD, a to už trumfnout víc nejde. Leda, že se další díl bude jmenovat Call of Duty: The Solar System Warfare. *15* Ale holt Třetí světová je třetí světová. *3*
-
xboxovej BF3 uz je na torentech *1* *5*
-
o enginoch toho moc nevies. ked si racis vsimnut v rage engine mas vsetko zapecene do textury, dokonca v mnohych pripadoch aj odlesky ci tiene. prostredie je tym padom uplne staticke. neinteraktivne. nepouzitelne pre mnoho hier. stvorene len aby opilo rozkom a svizne bezalo na x rokov starom hw ktory vlastnia konzole.
-
Jojo, Taky tě miluju *1*
-
Staci mit oci a nebyt zfanatizovanej .
-
Tvoj nazor ignorujem z prosteho dovodu -> nepripustas si, ze existuju hraci ktory hraju obe serie... CoD aj BF a proste ich uz nebavi kam to z CoD smeruje.
Vlastnim vsetky diely CoD aj DLC na ne (Okrem posledneho do CoD BO) a MW3 si mozu strcit vies kam... uz pohar trpezlivosti pretiekol, cakal som viac, cakal som zmenu, neprisla, tak nech sa s mojimi peniazmi rozlucia.